Vagouridis Νοέμβριος 26, 2004 #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Νοέμβριος 27, 2004 #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 βρε τι φώτος είναι αυτές λέγαμε για Vdeseri+Chosen= 4ever αλλά εδώ υπάρχει κάτι πολύ τρυφερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Νοέμβριος 27, 2004 #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 λολ... εγώ περιμένω απάντηση απο chosen.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Νοέμβριος 27, 2004 #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Μόλις μπήκα απο ρεμπετάδικο... είμαι λιώμα από το "κόκκινο γλυκο κρασί"... αύριο ελπίζω να είμαι σε θέση να απαντήσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Νοέμβριος 27, 2004 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 τελικα υπαρχουν πολλοι παπαρατσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Νοέμβριος 27, 2004 #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από dfragos Μόλις μπήκα απο ρεμπετάδικο... είμαι λιώμα από το "κόκκινο γλυκο κρασί"... αύριο ελπίζω να είμαι σε θέση να απαντήσω.... γιατί πίνεις Διονυσάκο? ποιος σε πλήγωσε? LOOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Νοέμβριος 27, 2004 #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 ιταλική φιλολογία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Νοέμβριος 27, 2004 #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Τελικά με 5 ώρες ύπνο είμαστε ΟΚ..... αν και εξακολουθώ να θεωρώ ότι είμαι φρίκη στις φωτογραφίες(άρα όντως είμαι φρίκη ).... BTW Τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά χτες.... (είναι γλείψιμο όπως καταλαβαίνετε για να μην βρεθεί καμιά αδέσποτη φωτογραφία απο χτες εδώ.... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Νοέμβριος 27, 2004 #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από XTCgr ιταλική φιλολογία? Επ που τα έμαθες εσύ?? Αρχική απάντηση από dfragos Τελικά με 5 ώρες ύπνο είμαστε ΟΚ..... αν και εξακολουθώ να θεωρώ ότι είμαι φρίκη στις φωτογραφίες(άρα όντως είμαι φρίκη ).... BTW Τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά χτες.... (είναι γλείψιμο όπως καταλαβαίνετε για να μην βρεθεί καμιά αδέσποτη φωτογραφία απο χτες εδώ.... ) Είστε τυχεροί που δεν είχε μπαταριές η ψηφιακή....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 27, 2004 #70 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 13:56] Είστε τυχεροί που δεν είχε μπαταριές η ψηφιακή....... Μα γι'αυτο υπάρχουν τα κινητά Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Νοέμβριος 27, 2004 #71 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Κόκκινο κρασί.. πιο πολύ σε red oil λιπαντικά έφερνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 27, 2004 Author #72 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από XTCgr λολ... εγώ περιμένω απάντηση απο chosen.... Χαζος ειναι ο Chosen? Ασε τα παιδια να ποσταρουν οσες φωτογραφιες εχουν, δυσκολοι καιροι ερχονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Νοέμβριος 27, 2004 #73 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Χαζος ειναι ο Chosen? Ασε τα παιδια να ποσταρουν οσες φωτογραφιες εχουν, δυσκολοι καιροι ερχονται... Ωχ Ωχ, μας βλεπω να τρεχουμε και να μη φτανουμε. Προβλεπεται τρελο ownage... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Νοέμβριος 27, 2004 #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos Μα γι'αυτο υπάρχουν τα κινητά Μέσα στο σκοτάδι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα με ένα κινητό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 27, 2004 #75 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Παιδιά το θρέντ είναι από τα κορυφαία πιστεύω στον Λάμπη.Για να ξέρουμε με τι κουμάσια μιλάμε όχι τπτ άλλο...Ακόμα γίνονται έρευνες από τους αρμόδιους για τις σχέσεις μεταξύ Chosen - Οπαδού της Σοβαρότητας...Σκοτεινά συμφέροντα διαπλέκουν τον Λάμπη...Εξουσία,χρήμα,έρωτες,μίση,water cooling και ένα κλεμμένο ροζ/λευκό mini cooper.Το μυστήριο περιπλέκεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.