stergi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2014 Καλησπέρα,έχω δημιουργήσει το GreekDC.gr την πρώτη κοινότητα Ελλήνων developers και designers. Πιστεύω ότι έλειπε κάτι τέτοιο, οπότε θέλω την άποψη σας προκειμένου να βελτιωθεί κι άλλο!Ευχαριστώ πολύ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούνιος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2014 Tα είπαμε και από δίπλα.Καλή αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιούλιος 1, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2014 Καλησπέρα,έχω δημιουργήσει το GreekDC.gr την πρώτη κοινότητα Ελλήνων developers και designers. Πιστεύω ότι έλειπε κάτι τέτοιο, οπότε θέλω την άποψη σας προκειμένου να βελτιωθεί κι άλλο! Ευχαριστώ πολύ !!! Φιλε stergi εχω μια ερωτηση Ειναι για wanna be devs ή για ετοιμους developers που εχουν γνωσεις και εμπειρια ? Δηλαδη καποιος που ξερει 1-2 πραγματα απο προγραμματισμο θα μπορεσει να τα κανει πχ 10 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stergi Ιούλιος 1, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2014 Φιλε stergi εχω μια ερωτηση Ειναι για wanna be devs ή για ετοιμους developers που εχουν γνωσεις και εμπειρια ? Δηλαδη καποιος που ξερει 1-2 πραγματα απο προγραμματισμο θα μπορεσει να τα κανει πχ 10 ? Πιστεύω ότι εάν μαζέψει έναν ικανοποιητικό αριθμό ατόμων τότε θα είναι για όλους και θα καλύπτονται όλα τα επίπεδα. Ακόμη να ξέρετε ότι όποιος θέλει να γράψει άρθρα μπορεί να γίνει author έτσι ώστε να υπάρχει μία συνεχής ενημέρωση με νέα και tutorials Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιούλιος 2, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 Καλή αρχή παιδιά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stergi Απρίλιος 29, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Το greekdc.gr επιστρέφει ανανεωμένο και πρωτού βγει για τα καλά στο αέρα θέλουμε ενδιαφερόμενους για να γράφουν άρθρα πάνω στο αντικείμενο τους ή developers για την βελτίωση της πλατφόρμας. H κοινότητα είναι απλά μία πρωτοβουλία μιας ομάδας developers και designers και είναι ελεύθερη για όλους, δίχως περιορισμούς και συμφωνίες. Το νέο greekdc.gr θα έχει:Τελευταία νέα και tips για: Web design, UX design, Graphic design, Web development, Mobile Development, ΤεχνολογίαΟργάνωση events και meetups στην Ελλάδα!Κανάλι στο greekdc.slack.com για όσουν θέλουν βοήθεια σε κομμάτι κώδικα ή project ForumFree design resources & code snippets Όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε μου pm ή mail στο: contact@greekdc.gr Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 29, 2015 από stergi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts