Jump to content

Μητρική τέλος?

PeleGiannisGalpe

Recommended Posts

Ξαφνικα ο υπολογιστης μου εμφανισε το εξης προβλημα:

Ανοιγει κανονικα, ομως στην οθονη βγαινει το μηνυμα "no signal" .. Αρχικα κοιταξα το καλωδιο απτη καρτα γραφικων στην οθονη αλλα ηταν μια χαρα .. Επειτα απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ και αφου δοκιμασα λιγα πραγματα, διαπιστωσα πως δεν κανει boot (τα λαμπακια απτο πληκτρολογιο δεν αναβουν..κ ουτε ακουγεται ο εναρκτηριος ηχος των windows) και εφτασα στο σημειο να βγαλω τη RAM (και μονο αυτη, τιποτα αλλο) απο τη μητρικη πλακετα και να ανοιξω τον υπολογιστη με μονο το καλωδιο ρευματος συνδεδεμενο..το προβλημα μου ειναι εδω ομως!

Ο υπολογιστης παλι δουλευε οπως πριν χωρις να ακουγεται κανενα μπιπ..δε θα πρεπε να υπαρχει ενα τετοιου ειδους προειδοποιητικο μηνυμα? Αρκει αυτο για να συμπερανω πως χρειαζομαι αλλη μητρικη?

Ευχαριστω εκ των προτερων:T:

ή μητρική. .. Απλά η σειρά είναι τροφοδοτικο πρώτα και μετά μητρικη

πρώτα είναι η μητρική !! στο σωκετ 775 με τάραξε η intel απόχτησα 3 μητρικές και όλες είχαν το ίδιο πρόβλημα λίγο-πολύ no signal

Ξαφνικα ο υπολογιστης μου εμφανισε το εξης προβλημα:

Ανοιγει κανονικα, ομως στην οθονη βγαινει το μηνυμα "no signal" .. Αρχικα κοιταξα το καλωδιο απτη καρτα γραφικων στην οθονη αλλα ηταν μια χαρα .. Επειτα απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ και αφου δοκιμασα λιγα πραγματα, διαπιστωσα πως δεν κανει boot (τα λαμπακια απτο πληκτρολογιο δεν αναβουν..κ ουτε ακουγεται ο εναρκτηριος ηχος των windows) και εφτασα στο σημειο να βγαλω τη RAM (και μονο αυτη, τιποτα αλλο) απο τη μητρικη πλακετα και να ανοιξω τον υπολογιστη με μονο το καλωδιο ρευματος συνδεδεμενο..το προβλημα μου ειναι εδω ομως!

Ο υπολογιστης παλι δουλευε οπως πριν χωρις να ακουγεται κανενα μπιπ..δε θα πρεπε να υπαρχει ενα τετοιου ειδους προειδοποιητικο μηνυμα? Αρκει αυτο για να συμπερανω πως χρειαζομαι αλλη μητρικη?

Ευχαριστω εκ των προτερων:T:

σβήσε το τροφοδοτικό, πάτα τον διακόπτη του κουτιού , με κλειστό το τροφοδοτικό, δυο τρεις φορές, μετά ξαναδοκιμαζεις να ανάψεις τον HY , αν δεν ανάψει επαναλαμβανεις την διαδικασία......

Οπως ειναι η εικονα κατω αριστερα ειναι τα pins συνδεσης του power/reset button, power/hdd led και του speaker. Κοιτα αν ειναι συνδεδεμενο το speaker. Αν ειναι, μαλλον δεν δουλευε ποτε. Σε αυτη την περιπτωση παρε ενα test set, συνδεσε μονο το speaker και περιμενε μηπως ακουσεις κανα beep code. Αν και τοτε δεν ακουσεις τιποτα τοτε μαλλον ειναι μητρικη.

Επισης, το λαμπακι της μητρικης και τα ανεμιστηρακια αναβουν?

Στη θεση σου παντως θα τσεκαρα και με ενα διαφορετικο τροφοδοτικο μπας και...

3146.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.