Jump to content

TheLab Pi-fast V.4.3 Database :: TOP30 List

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από jax7480

2χ512 UTT.

Tα ξεκωλιασες τα καημενα ( συγκαμενα θα ταιριαζε καλυτερα).....

P.S. Θα θελα να δω τα βολτ , αλλα μαλλον η αντισταση για τα 3.5 εχει ηδη καει.....

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Μπα...τι να παιξει...

(δεν φταιω εγω, οι μπυρες)

άντε ρε σεις νύχτωσε :( έλεος :giveup:
Αρχική απάντηση από enduracell

άντε ρε σεις νύχτωσε :( έλεος :giveup:

Εγω φταιω? τον κατεστραμμενο μοντ να κραξεις....

Αρχική απάντηση από dfragos

Ρε άσε να πάει κάτω η μπύρα, τώρα πάει να ποστάρει...

Intelακια-τσουτσεκι....ησυχια λεμε...τωρα μιλαει ο λαος της AMD!!!

Ας δειξουμε λοιπον κι εδω τι καταφεραμε. Δυστυχως ειχαμε μονο μια ωριτσα για να βγαλουμε κανα δυο καλα αποτελεσματα....επεται συνεχεια....

post-51-1416071864,5168_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Tα ξεκωλιασες τα καημενα ( συγκαμενα θα ταιριαζε καλυτερα).....

P.S. Θα θελα να δω τα βολτ , αλλα μαλλον η αντισταση για τα 3.5 εχει ηδη καει.....

Μην αγχωνεσαι αγορι μου. 3.5 εδωσα. Παραπανω δεν μου το επιτρεπεις και ΔΕΝ προκειται, γιατι με ξενα πραγματα δεν "παιζουν"...

Μην αγχωνεσαι αγορι μου. 3.5 εδωσα. Παραπανω δεν μου το επιτρεπεις και ΔΕΝ προκειται, γιατι με ξενα πραγματα δεν "παιζουν"...

ωραίος ζάχο... το 3.5 του δφι είναι κάπου 3.62 αν δεν κάνω λάθος...

Αρχική απάντηση από Voudas

ωραίος ζάχο... το 3.5 του δφι είναι κάπου 3.62 αν δεν κάνω λάθος...

3.49 λεει το BIOS.

αν οντως ειναι ετσι οπως τα λες, λαθος μου που το ρυθμισα απο την αρχη στα 3.5. 3.4 επρεπε να το βαλω.

Παντως οφειλω να ευχαριστησω τους Vag, Chroma και zyx για την πολυτιμη βοηθεια και συνεισφορα τους, οπως επισης να αναφερω οτι τα αποτελεσματα ειναι απο μια συλλογικη προσπαθεια που εγινε απο ολους για τον λαο της AMD.

Πολλά είναι τα 3.62, με 3.5 έχω μετρήσει 3.54-3.56 πάνω στο dimm. Φυσικά δεν είναι όλοι οι συνδιασμοί psu/mb ίδιοι.

αν κρίνω από το τί δίνει το maximiser και τί λέει το σμαρτ, το σμαρτ διαβάζει 1,κάτι πιο κάτω...

Δεν εμπιστευομαι κανένα monitor, μόνο το πολύμετρο. Ειδικά το smart είναι και δείχνει σα κουλοχέρης.

Αρχική απάντηση από vdeseris

Ρε αφήστε το vdimm 27.03 λέμε.... :p

ΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ!!!!

Εντου, γιατι δεν εγιναν ακομα update οι λιστες? :rant:

Αρχική απάντηση από vdeseris

Ρε αφήστε το vdimm 27.03 λέμε.... :p

ΑΡΑ και εσυ ακομα ξυπνιος?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.