Jump to content

TheLab Pi-fast V.4.3 Database :: TOP30 List

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hipro5

Ααααααα..............ΠΟΛΥ αέρα πήρατε AMDάκηδες............Μην τραβήξω τώρα κάνα bench με τον Prescott και σας κλ@.....μιά μάντρα.......εχμ........λάθος......σας φάω ήθελα να γράψω...... :D

χαχαχαχαχα τελικά έχεις ξεφύγει εντελώς τελευταία, είσαι ένας παλιοχαρακτήρας μόνο αυτό να πω :p

μπράβο παίδες πάμε γερά, μη σας αποπροσανατολίζει ο παλιοχαρακτήρας από το στόχο σας :D

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

ΑΝΤΕ βρε INTEL-άδες μου........Αντε βρε παιδιά.......Δε θα μείνει κανένας μας στη λίστα τελικά με αυτούς τους "πράσσινους" .......’ντε βρε ......Τραβάτε κάνα bench.......’ντε να σας χαρώ...... :D

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 20:11]

ΑΝΤΕ βρε INTEL-άδες μου........Αντε βρε παιδιά.......Δε θα μείνει κανένας μας στη λίστα τελικά με αυτούς τους "πράσσινους" .......’ντε βρε ......Τραβάτε κάνα bench.......’ντε να σας χαρώ...... :D

τραβάμε ......στα 4,5 Ghz.....και είμαστε πέμπτοι............από το τέλος ....φυσικά!:( :( :(

Αν τα 2760 είναι μπανάνα μάλλον πρέπει να σας κάνω μια ομαδική 3000+ να δείτε τι εστι μπανάνα..

Μετά από αρκετούς 754 και μερικούς 939 προσωπικά πια δε κοιτώ πλέον stepping, είναι απλά λόττο.

εχω και ενα 32,98 αλλα ξεχασα να το βαλω στο flash disk μου. Ας γινει update αυτο μεχρι να ερθουν τα καλυτερα :)

post-60-1416071725,6602_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.