Jump to content

TheLab Pi-fast V.4.3 Database :: TOP30 List

Recommended Posts

καλα ρε γιατρε ακομα με αερα εισαι? τι υποθετα του βαζεις το cpu και ολο και ανεβενη?:p

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

γιατρέ το τερμάτισες το εργαλείο αλλά μάλλον δε σε ευνοεί το μπεντς... δείξε τα δόντια σου στο 32μ καλύτερα;)

ετοιμάζω ...... κάτι καλό στο 1ΜΒ αλλά ο καιρός ......δε με βοηθάει;)

......που θα πάει όμως:upside:

Αρχική απάντηση από SotosLg

Να μαι και εγω

sorry αλλα εκανες πατατα ... κανε ενα scroll down να δουμε ποσο το πηγες (γυρω στο 38sec πρεπει να ειναι κανονικα ...)

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 11:42]

sorry αλλα εκανες πατατα ... κανε ενα scroll down να δουμε ποσο το πηγες (γυρω στο 38sec πρεπει να ειναι κανονικα ...)

Οχι τοσο βγαζει.Το κοιταξα πριν λιγο και εβγαλε λιγο πιο κατω απο το 32,86

Αρχική απάντηση από SotosLg [Σήμερα, στις 17:51]

Δεν αθροιζει τπτ.Μηπως εκτελω λαθος αρχειο?Εκτελω το thelab_pifast.bat

:)

post-171-1416071669,3568_thumb.jpg

Δεν μου εκανε σωστα τον υπολογισμο.Να ενα στα 2660.Sorry κιολας για την ανακατοσουρα :p:D

post-2516-1416071669,5004_thumb.jpg

ένα ΜΙΚΡΟ UPDATE:devil: :devil: :devil:

ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΑΡΑ ΚΥΡΙΟΙ....:flex:

(ακόμα κοιμάσαι endu???)

295x10.5 με διαιρέτη 180 (μνήμες 258@2-2-5-2-7-14-2-2-1-1):inlove:

post-33-1416071674,169_thumb.gif

ωριαος βουδα μπραβο. μας φωτιζεις κιαλλο με την παρουσια σου. :D

ο endu δεν κοιματε απλα λοιπη απ τη λαρσα γιαυτο;)

καταγγέλω προβοκάτσια... δίνετε χρόνο στους ιντελάδες να μου φάνε τη θέση... κάτω το κατεστημένο!!!!

Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 17:48]

το single channel σε σκοτωνει πραγματικα!

Δικιο εχεις.Αλλα no money no party

Αρχική απάντηση από Voudas

καταγγέλω προβοκάτσια... δίνετε χρόνο στους ιντελάδες να μου φάνε τη θέση... κάτω το κατεστημένο!!!!

ξες πολύ καλά ότι είναι παραπάνω από χαρά μου να ανεβάζω τέτοια αριστουργήματα :worship: :worship:

καταγγέλλω και γω με την σειρά μου πως κανένας AMDάκιας δε με ενημέρωσε για τα score του Vouda, όσο έλειπα εις τας εξωτερικών :p

απλά χαραμιζόσουν τόσο καιρό στην σκοτεινή πλευρά :D

Αρχική απάντηση από enduracell

ξες πολύ καλά ότι είναι παραπάνω από χαρά μου να ανεβάζω τέτοια αριστουργήματα :worship: :worship:

καταγγέλλω και γω με την σειρά μου πως κανένας AMDάκιας δε με ενημέρωσε για τα score του Vouda, όσο έλειπα εις τας εξωτερικών :p

απλά χαραμιζόσουν τόσο καιρό στην σκοτεινή πλευρά :D

endu ανυπομονούσα να τα δεις!!!! από amd ξεκίνησα οπότε το είχα πάντα μέσα μου!!!:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.