Jump to content

TheLab Pi-fast V.4.3 Database :: TOP30 List

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

γιατρε μας εφαγες...............η γυναικα σε εβαλε?????μαλλον επειδη ειπα κακια στο θρεντ με τον davisorle:hehe:

εννοια σου και σου ρχομαι

η γυναίκα με κυνηγάει να μην βγάζω το pc στο μπαλκόνι !!!!! και ειναι τοσο ωραία εκεί 8 C!!!

8.3 εδω!!! λολ ... αυτο σκεφτομουν και εγω! κατσε δεν θα την κανουν οι γονεις για χριστουγεννα ... στην ταρατσα θα το κρεμασω!ελπιζω σε 2900 bench :p

Αρχική απάντηση από greekfragma

με αναγκαζεις να ποσταρω νωριτερα απο οτι ηθελα...........ΦΥΛΑΞΟΥ:happy2:

Ετοιμαζω κ κατι καλητερο... :p

θα μεινω με την γλυκα...........γμτ.......νικησες για την ωρα......μολις βρω χρονο θα σου δειξω εγω........εχε χαρη που πνιγομαι....ξες εσυ.......αντε και εις κατωτερα χαζοβιολη μου.:flower:

ευχαριστώ παίδες :D Γιατρέ στο 32 δε μπορώ καλύτερα όπως βλέπει οι μνήμες μου είναι πολύ κάτω (είναι εκεί με 3.2v LOL) με καινούργιο εξοπλισμό πιστεύω κάτι να κάνω αν και δύσκολα θα σε πιάσουμε εσένα ;)

Αρχική απάντηση από unseen

μπραβο βρε γιαννικο! Θες ενα peltier?

μωρέ τώρα έτσι πως είμαι μνήμες θέλω, για αλλαγή ψύξης klπ θα το σκεφτώ από του χρόνου :) Ευχαριστώ unseen που με δίνεις όπλα να σας πολεμήσω :p

Ντροπή σου που με βάζεις γέρο άνθρωπο να ξαναασχοληθώ με bench !!!!!

Αυτό είναι ότι καλύτερο μπορεί να δώσει το πιτσιρίκι μου, πρακτικά χωρίς τάσεις(αφού δεν δίνει). Όσο για την ψύξη, ας το αφήσουμε(aquarius).

Over & Out.

post-27-1416071446,2133_thumb.jpg

όχι όχι όχι :wall: :wall: περίμενες τώρα που ήμουν έτοιμος να την κάνω για ύπνο για να το Postάρεις????? Τόσο καιρό με παραμύθιαζες ότι δεν έχεις καλύτερο...:cry:

θα ξαναπροσπαθήσω, ωραίος :T:

λοιπόν το πάρτι τελείωσε για σ ένα RootX, κάνε τόπο στα νιάτα τώρα :p (με ανάγκασες και πέρασα το σύντροφο papatsonis)

ένα με ροζ γράμματα λοιπόν αφιερωμένο σε σένα :flower:

post-47-1416071446,2771_thumb.png

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 11:32]

λοιπόν το πάρτι τελείωσε για σ ένα RootX, κάνε τόπο στα νιάτα τώρα :p (με ανάγκασες και πέρασα το σύντροφο papatsonis)

ένα με ροζ γράμματα λοιπόν αφιερωμένο σε σένα :flower:

Μπράβο Γιάννη! ’ξιος! :T:

Αλλά αυτό με τα ροζ γράμματα πρέπει να το κοιτάξεις λίγο.... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.