DarkSaga Αύγουστος 15, 2005 #921 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2005 άλλο ένα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 3, 2005 #922 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 γροθια στο μαχαιρι των Phase απο το σκαθαρι30.81 το νεο μου σκορας μην με πουλουσαν οι UTT στα 260 και θα το κατεβαζα κιαλλοεδω ειμαι 1 προς 1 με πολυ ταση στον πυρηνα το ξερω , βγαινει και με λιγοτεροεπιβεβαιωνεται ο αποστολης που επεμενε για ρευμα , ακλονητος ο Venice στο ρευμα , κανενα προβληματο νερο βραχος απολυτος , δικαιωνεται η silverprop παρα το κραξιμο που εφαγετα utt στα 3,4 δεν τρομαζουν καθολου , δωστε αφοβα ρε παιδια εγω παω για 3,5 μολις μπουν οι κουβερτες του shido και τα εξτρα φανςεπειδη τα ποστ τα κανω συνηθως με τον Hellrider και τωρα δεν τον ειχα παρεα αν χρειαστει καποιο αλλο screenshot ή επαναληψη no problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 3, 2005 #923 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 09:04] τα utt στα 3,4 δεν τρομαζουν καθολου 3.55 για 24/7, τις πηρα στο χερι οταν θελησα να flashαρω bios με αυτη την ταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 3, 2005 #924 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 οπως καταλαβατε εγινε λαθος στην εικονα και δεν μπορεσα να την διορθωσω για να δουμε τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 3, 2005 #925 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 τι αλλαξε; κι αλλη τοσο δεν ηταν;(στο edit, δεν επαιξαν οι επιλογες για το attachment) ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 3, 2005 #926 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 αρχηγε η μια εικονα ειχε error computing , η αλλη ηταν με οκαλλα οταν την εκανα εντιτ ξαναεβγαινε η ιδια που να παρει η ευχηκαι μετα την εκανα remove με σκοπο να την ξαναβαλω απο το μηδενομως δεν υπηρχε το κουτακι μετα για να εισαγω εικονα και ετσι εκανα ξανα ποσττωρα πρεπει να ξανακανω και την φορμα ε? γιατι το screenshot δεν υπαρχει πιατι βαζουμε εκει στο screenshot? δεξι κλικ στην εικονα , αντιγραφη τοποθεσιας και παστε το λινκ στην φορμα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 3, 2005 #927 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 ενταξει, θα το παλεψουμε αν εκανες τη φορμα. δε χανεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 3, 2005 #928 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Και ενα βελτιωμενο απο μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 3, 2005 #929 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 χαχα εσπευσε να προστατεψει την θεση του ο Vagouεισαι κορμι αδερφε μουπαντως πολυ καλο το νουμερο σουγιατι το πετυχες σε μικροτερη συχνοτητα (εστω και ελαχιστα)να ρωτησω με τι ψυξη εισαι? γιατι εγω ειμαι με νερακι του θεουστην υπογραφη σου δεν βλεπουμε καν τι συστημα εχεις , θελω πολυ να κανω συγκρισειςθα επανελθω καθαρματα (αχ και ναξερες με τι utt θα σε πολεμισω vagou , για μαντεψε .... τα ΔΙΚΑ σου ερχονται στα χερια μου )Υ.Γ μα 0,01 λιγοτερο ρε γμτ?:devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 3, 2005 #930 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 09:57] ενταξει, θα το παλεψουμε αν εκανες τη φορμα. δε χανεται. ξανακανα φορμα κορμι 38.45μη και χασω τη θεση...το βραδακι ετοιμαστειτε για νεο αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 3, 2005 #931 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Χμμ πεφτω θεση, κανει λιγη δροσια σημερα, το βραδακι θα προσπαθησω να ανεβω λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 3, 2005 #932 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Χμμ πεφτω θεση, κανει λιγη δροσια σημερα, το βραδακι θα προσπαθησω να ανεβω λιγο Εσύ τουλάχιστον έχεις cpu εγώ ούτε cpu δεν έχω και πέφτω... :weep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 3, 2005 #933 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 13:04] Χμμ πεφτω θεση, κανει λιγη δροσια σημερα, το βραδακι θα προσπαθησω να ανεβω λιγο χριστε μου , την υπογραφη σου κοιταξα και επαθα κολουμπραπου να παιξω κοντρα σε τετοιο κτηνοςεσυ με νερο εισαι η με Phase?το βραδυ θα πεσουν κορμια , δεν κανω πισω θα το λιωσωκαποιος θα φυγει με καμενο μηχανημα σημερα το βραδυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 3, 2005 #934 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice χαχα εσπευσε να προστατεψει την θεση του ο Vagouεισαι κορμι αδερφε μουπαντως πολυ καλο το νουμερο σουγιατι το πετυχες σε μικροτερη συχνοτητα (εστω και ελαχιστα)να ρωτησω με τι ψυξη εισαι? γιατι εγω ειμαι με νερακι του θεουστην υπογραφη σου δεν βλεπουμε καν τι συστημα εχεις , θελω πολυ να κανω συγκρισειςθα επανελθω καθαρματα (αχ και ναξερες με τι utt θα σε πολεμισω vagou , για μαντεψε .... τα ΔΙΚΑ σου ερχονται στα χερια μου )Υ.Γ μα 0,01 λιγοτερο ρε γμτ?:devil: :devil: :devil: Νερο ειμαι , με 4400+ και υττ.Ωστε με πολεμας με δικα μου οπλα ε?Απλα δοκιμασα να δω τι κανει ο 4400+ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 3, 2005 #935 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 καλα κρασια4400 λεει...δαυιδ και γολιαθ ....μα που εχω βαλει εκεινη τη σφεντονα....λολμε τις δικες μου πολεμαω βρε ακομα δεν τις εχω παρειπολεμαω με τα UTT μου στρωμενα απο τα χερακια μου με πολυ μερακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 3, 2005 #936 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 13:21] χριστε μου , την υπογραφη σου κοιταξα και επαθα κολουμπρα που να παιξω κοντρα σε τετοιο κτηνος εσυ με νερο εισαι η με Phase? το βραδυ θα πεσουν κορμια , δεν κανω πισω θα το λιωσω καποιος θα φυγει με καμενο μηχανημα σημερα το βραδυ... Νερακι, αλλα με εχεις χαλαρα μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 3, 2005 #937 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice καλα κρασια4400 λεει...δαυιδ και γολιαθ ....μα που εχω βαλει εκεινη τη σφεντονα....λολμε τις δικες μου πολεμαω βρε ακομα δεν τις εχω παρειπολεμαω με τα UTT μου στρωμενα απο τα χερακια μου με πολυ μερακι περα το οτι εχω 2 πυρηνες δεν νομιζω σε αυτα τα bench να ειχα μεγαλη διαφορα με τον winchester μου η και τον venice μου , σκεψου μονο οτι το 30,89 που ηταν εκει για καιρο ηταν με τον winchi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 3, 2005 #938 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αφου δεν ειναι multithreaded οι δυο πυρηνες δεν δινουν τπτ παραπανο απο τον βενετσιανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 3, 2005 #939 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Ε κάτι δίνουν γιατί μπορεί το bench να τρέχει στον ένα πυρήνα 100% αλλά τα processes των win μοιράζονται και στους δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 3, 2005 #940 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Ε κάτι δίνουν γιατί μπορεί το bench να τρέχει στον ένα πυρήνα 100% αλλά τα processes των win μοιράζονται και στους δυο. Το αυτο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.