voudas Απρίλιος 17, 2005 #721 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell δεν είναι τελικά CAA2C??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 17, 2005 #722 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από enduracellάψογος τελικά παίξαν οι bitches Όταν flash-ρα το σύμπαν μέχρι να φτάσω στο 310 official, έπαιξαν. Ζάχο δε μπορώ να σου δώσω σαφή απάντηση, οι μνήμες έχουν ψωμί μέχρι τα 270 και σφικτά timings (εκτός trtw=2 και trfc=14) ΑΝ ο IMC είναι @@ατος και ακολουθεί. Απλά αυτό που είδα στο CAA2C είναι πιο τίμια συμπεριφορά. Δίνει λάθη στο memtest, μπαίνει win αλλά έχεις προβλήματα, τραβάει άνετα στο modulo-20 κλπ. οχι σα τη παλιοαδερφή τον winchester. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 18, 2005 #723 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 ψόφησα αλλά τίποτα δε κατάφερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 18, 2005 #724 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 :clap: ’ψογα endu, δε πειράζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 18, 2005 #725 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell ψόφησα αλλά τίποτα δε κατάφερα γιαννικο οταν σε ελεγα οτι οι ιντελαδες μας κανουν μαγεια δεν με πιστευες. τωρα το βλεπεις και μονο σου αξιος παντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Απρίλιος 18, 2005 #726 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 ελαχιστα πιο κατω , UTT@265 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Απρίλιος 18, 2005 #727 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 μπράβο σε endu και hadji!οι προσπάθειές σας χαρακτηρίζονται πολύ παραπάνω απο φιλότιμες!endu,είσαι πολύ κοντά για να είσαι μακριά Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 18, 2005 #728 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 αφιερωμένο όπως πάντα στο λαό της AMD ευχαριστώ όλα τα παιδιά γιατί ψυχολογική συμπαράσταση και τις συμβουλές :flower: Ζαχούλη ελπίζω να κάνεις λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 18, 2005 #729 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 :worship: ENDU :worship: , αν σκασει ο intelας με backup θα φυγω απο το παραθυρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 18, 2005 #730 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Σπέρνεις αγόρι από την Λάρσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 18, 2005 #731 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ!!! ΧΩΣΕ!!! ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΤΟΥ!λέτε να πάρει amd για να απαντήσει? λοοολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 18, 2005 #732 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 ευχαριστώ παιδιά, και γω αυτό φοβάμαι δυστυχώς, την πρώτη φορά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος τώρα όμως είμαι ψυχρός και θα περιμένω Αρχική απάντηση από Voudas ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ!!! ΧΩΣΕ!!! ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΤΟΥ! λέτε να πάρει amd για να απαντήσει? λοοολ μωρέ αν είναι με AMD δε θα με πηράξει καθόλου ίσα ίσα μάλιστα . Πάντως project καινούργια έχετε στα AMD (DI κλπ) πιστεύω ότι καλύτερα score θα ρθουν μέσα στην βδομάδα. (κοιτάξτε να βρείτε και σεις κανένα CAA ή Venice ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 18, 2005 #733 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell ευχαριστώ παιδιά, και γω αυτό φοβάμαι δυστυχώς, την πρώτη φορά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος τώρα όμως είμαι ψυχρός και θα περιμένω μωρέ αν είναι με AMD δε θα με πηράξει καθόλου ίσα ίσα μάλιστα . Πάντως project καινούργια έχετε στα AMD (DI κλπ) πιστεύω ότι καλύτερα score θα ρθουν μέσα στην βδομάδα. (κοιτάξτε να βρείτε και σεις κανένα CAA ή Venice ) η αληθεια ειναι πως εκτος απο μια τρελη ψυξη (-100) δεν μπορουμε να κανουμε κατι καλο με τα CPU που παιζουν ... αλλα ειναι υπο ρυθμιση αυτο, απλα δεν πρεπει να πολυβιαστουμε ... endu λεμεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 18, 2005 #734 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αξιος Γιαννικο, αξιος. Το ειπες και το κανες. Ευελπιστω οτι ο μοχθηρος, δεν εχει μπακαπι.Αν εχει, υπομονη μεχρι αυριο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 18, 2005 #735 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Μπραβο γιανικο αγορι μου εδειξες τα δοντια μας. ετσι σιγα σιγα θα φευγουν οι κορηφες και απο την ελλαδα. και οπως λες η δεκαετια ειναι δικια μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Απρίλιος 18, 2005 #736 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 λάρσα λέμε! άψογος γιαννίκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 18, 2005 #737 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 αυτή η δεκαετία είναι δική μας σίγουρα ευχαριστώ παίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 19, 2005 #738 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 ΜΠΡΑΒΟ βρε endu.........Τώρα ποστάρω από το σπίτι(μόλις ξύπνησα)..........Κάτσε να κατέβω στο μαγαζί να ανεβάσω κι εγώ κανα update.........Έχω ένα 4640MHz αν θυμάμαι καλά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 19, 2005 #739 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 08:21] ΜΠΡΑΒΟ βρε endu.........Τώρα ποστάρω από το σπίτι(μόλις ξύπνησα)..........Κάτσε να κατέβω στο μαγαζί να ανεβάσω κι εγώ κανα update.........Έχω ένα 4640MHz αν θυμάμαι καλά.... Καλά, αν δεν θυμάσαι καλά, δες μήπως έχεις και κανένα στα 5.225 που τραβάς και 32Μ, μην το παιδεύεις τσάμπα το τυράκι μας... Αρχική απάντηση από jax7480 Ευελπιστω οτι ο μοχθηρος, δεν εχει μπακαπι. Χέζει η αρκούδα στο δάσος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 19, 2005 #740 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 για να βγαζει εκει 32 σκεψου που θα βγαζει 1μβ... ο ατιμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.