Jump to content

TheLab Pi-fast V.4.3 Database :: TOP30 List

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

...thanks man.....και στα δικα σου....;) ....αλλη αισθηση επιτελους....εκει που για τα 2800 με το νερο ηθελε 1.83v (not full stable).....τωρα πλεον θελει 1.5v (full stable)......και το καλο ειναι οτι το dfi μετραει σωστα τις αρνητικες...:)

Morti σε βλεπω δυνατο, αλλα κορυφη δεν βλεπω να πιανει ο newcastle, εκτος και αν εισαι με χαλια timings εδω!

Δε κανονιζετε καμια συναντηση με τον Βαγγελακι για δοκιμη του winnie και των utt στο vapo σου?.....

...Ετσι μηπως και πρασινισει η κορυφη! :D

...thanks man.......μπα δεν ειναι θεμα timings....ειμαι τελιως τσιτα με τα SP και με τα VX που εχω.....ο newcastle ομως δεν ακουει πανω απο 1.85 ο ατιμος......αλλα το παλευω ....:cool: ...θα δειξει;) .....οσο για δοκιμη αλλου cpu....ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.....:D

morti ο δικος μου newcastle που εχω δωσει τον vouda ανεβαινει μερχι τα 3100+ μεχρι 1.8v

απο οσο θυμαμαι δεν θελουν και παραπανω γιατι μετα αρχιζουν τα λαθει!βαλτον να τρεχει toast και πιστευω οτι σιγα σιγα θα στο δωσει αυτο που θες!

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 05:46]

Morti σε βλεπω δυνατο, αλλα κορυφη δεν βλεπω να πιανει ο newcastle, εκτος και αν εισαι με χαλια timings εδω!

Δε κανονιζετε καμια συναντηση με τον Βαγγελακι για δοκιμη του winnie και των utt στο vapo σου?.....

...Ετσι μηπως και πρασινισει η κορυφη! :D

.....σιγά μην πρασινίσει .....η κορυφή ....είπαμε .........αλλά μην υπερβάλουμε κιόλας!!!:D

Αρχική απάντηση από mortisboy

...thanks man.......μπα δεν ειναι θεμα timings....ειμαι τελιως τσιτα με τα SP και με τα VX που εχω.....ο newcastle ομως δεν ακουει πανω απο 1.85 ο ατιμος......αλλα το παλευω ....:cool: ...θα δειξει;) .....οσο για δοκιμη αλλου cpu....ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.....:D

που μενεις αθηνα ??? :D πμ me !

..@Mischeif ....μμμ....ενδιαφερον.....αν και δεν το παω μια το toast....θα δοκιμασω..παντως δεν νομιζω να ανοιξει αλλο γιατι εχει φαει πολυ ψησιμο τοσο καιρο που τον εχω...αλλα ποτε δεν ξερεις....

..@esdee.... εχεις pm :D

Αρχική απάντηση από mortisboy

....Dfi nf4 /3500 (0.13)/2x512 SpeedPremium /166.... Vapo LS :happy:

τώρα γύρισα από τα βουνά (-5 στο χιονοδρομικό παρνασού το μεσημέρι) και βλέπω και πως εδώ πιάσανε τα κρύα! ωραίος! πάμε γερά!!

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.