Jump to content

TheLab Pi-fast V.4.3 Database :: TOP30 List

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 01:26]

ξες πολύ καλά ότι είναι παραπάνω από χαρά μου να ανεβάζω τέτοια αριστουργήματα :worship: :worship:

καταγγέλλω και γω με την σειρά μου πως κανένας AMDάκιας δε με ενημέρωσε για τα score του Vouda, όσο έλειπα εις τας εξωτερικών :p

απλά χαραμιζόσουν τόσο καιρό στην σκοτεινή πλευρά :D

Κύριε - κύριε.........να κάνω μια ερώτηξη.........ΑΝ βγάλω ΤΡΙΑ διαφορετικά πρώτα σκόρ με ΤΡΕΙΣ διαφορετικές INTEL CPU(π.χ. P4 3.4 , 3.6 , 3.8 ) , μπορείτε να με βάλετε στην πρώτη λίστα για ΠΑΝΤΑ...? :D :D :D

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από hipro5

Κύριε - κύριε.........να κάνω μια ερώτηξη.........ΑΝ βγάλω ΤΡΙΑ διαφορετικά πρώτα σκόρ με ΤΡΕΙΣ διαφορετικές INTEL CPU(π.χ. P4 3.4 , 3.6 , 3.8 ) , μπορείτε να με βάλετε στην πρώτη λίστα για ΠΑΝΤΑ...? :D :D :D

σαν σωστός gentleman θα περιμένεις να σε περάσω και μετά πόσταρε ότι θες:p:P

Αρχική απάντηση από hipro5

για ρίξε ρε μάστορα ένα με τον 3.8 θέλω να δω πως τα πάει :) αν και είστε τελειωμένοι με το 4.3 το μόνο σίγουρο ;)
Αρχική απάντηση από Voudas

endu ανυπομονούσα να τα δεις!!!! από amd ξεκίνησα οπότε το είχα πάντα μέσα μου!!!:D

πάντως μπράβο για τα bench είναι πολύ δυνατά, ούτε που τα φανταζόμουν εκεί επειδή νόμιζα ότι ο 3500+ δε θα κλάσει πατάτες πάνω στο Promie :)

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 02:33]

για ρίξε ρε μάστορα ένα με τον 3.8 θέλω να δω πως τα πάει :) αν και είστε τελειωμένοι με το 4.3 το μόνο σίγουρο ;)

Κάτσε - κάτσε..........σε λίγο(καιρό) θα βάλω πάνω έναν ξεκλείδωτο 3.4GHz EE LGA775 socket και θα τα ξαναπούμε......... :D:p

keep in touch....

ερχονται πιο αγρια σκορ με AMD

ο Κωστας στρωνει τα UTT του με την μεθοδο που ανακαλυψα....

η κωδικη ονομασια του ψησιματος αυτου ειναι "ξε..λια..α"

stay tuned

Αρχική απάντηση από unseen

κι εγω τον εβλεπα με τον northwood και χαιρομουνα... που να ηξερα ομως τι θα εκανε ο αρτεμης...

χεχεχεχε αν έπαιζε και spi o north θα έμενα εκεί... απίστευτη πλατφόρμα μαζί με την p4p... σταθερότατη... αλλά λίγο το spi, λίγο που ήθελα νέα gpu και δεν έλεγε πάλι agp, λίγο το να παίξω πριν μπω φαντάρος... ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ:p:P

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 20:56]

σας κλ@.....μιά μάντρα.......εχμ........λάθος......σας φάω ήθελα να γράψω......

δεν ξερω σε ποιο φορουμ Postαρεις και σε ποιο εισαι administrator και γινονται τετοια πραγματα που περιγραφεις.

εδω απλα κλαινε οι μανουλες των Ρ4 :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.