Jump to content

TheLab Pi-fast V.4.3 Database :: TOP30 List

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

πολυ καλα τα σκορ σου αλλα απορω για κατι........τα PQI γιατι τα παιζεις στα 245.......με τετοια ταημινγκς εισαι σταθερος και 1:1 να παιξεις............252 χαλλλαρα......θα κερδισεις πολλλυυυυυυυ...........στο μσι κ8νεο2 πηγαν 277 1:1 με ιδιο ρευμα και ιδια ταημινγκς

ΕDIT.......τελικα που τρεχουνε?????λες 245......αλλο βλεπω στο σκρινσοτ........:confused:

Αρχική απάντηση από greekfragma

πολυ καλα τα σκορ σου αλλα απορω για κατι........τα PQI γιατι τα παιζεις στα 245.......με τετοια ταημινγκς εισαι σταθερος και 1:1 να παιξεις............252 χαλλλαρα......θα κερδισεις πολλλυυυυυυυ...........στο μσι κ8νεο2 πηγαν 277 1:1 με ιδιο ρευμα και ιδια ταημινγκς

ΕDIT.......τελικα που τρεχουνε?????λες 245......αλλο βλεπω στο σκρινσοτ........:confused:

Οοοοοους θα το διορθώσω...

Βασηκά μου έχουν σπάσει τα νεύρα με ένα πολύ ενοχλητηκό bug που έχει η Gigabyte και δεν με αφήνει να ανέβω πάνω από 252 fsb!

Δεν στέλνεις κανα MSI να δοκημάσω που παέι και με εκείνο?? :p

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 01:35]

Οοοοοους θα το διορθώσω...

Βασηκά μου έχουν σπάσει τα νεύρα με ένα πολύ ενοχλητηκό bug που έχει η Gigabyte και δεν με αφήνει να ανέβω πάνω από 252 fsb!

Δεν στέλνεις κανα MSI να δοκημάσω που παέι και με εκείνο?? :p

Περιεργο εχω ακριβως το ιδιο MB και με το ίδιο bios άμα πηγαίνουν οι μνήμες με 133:200 μπορω ανετα μέχρι τα 315 MHZ fsb!!!

Κατεβάζοντας φυσικά τον Multiplier.

Με τι HTT προσπαθείς να ανέβεις πάνω απο 252 fsb?

Αρχική απάντηση από antidrasi

Περιεργο εχω ακριβως το ιδιο MB και με το ίδιο bios άμα πηγαίνουν οι μνήμες με 133:200 μπορω ανετα μέχρι τα 315 MHZ fsb!!!

Κατεβάζοντας φυσικά τον Multiplier.

Με τι HTT προσπαθείς να ανέβεις πάνω απο 252 fsb?

Από bios (f4) 3x αλλά δεν το πέρνει το 3χ και το βάζει 4χ!!! εσύ ποιο bios έχεις?

Αρχική απάντηση από esdee

λολ ...thanks!

niiice!

/edit τωρα το ειδα για 8 και οχι 5 Tras? δεν νομιζω να εχεις προβλημα!

Μην αποκαλήπτεις στοιχεία για το sub 32 που θέλω να βγάλω σήμερα το βράδυ:p

Αρχική απάντηση από doctor

@frost......... φίλε είσαι ασταμάτητος:banging:

εσύ τα sec στο pifast τα......... καταπίνεις :unsure:

Αρχική απάντηση από esdee

frost! well done!!!

με ενα καλυτερο BIOS θα τα εσκιζες ολα !!!

Ευχαρηστώ, είχα και βοήθεια με τις μνήμες... τωρα πανε πολύ καλήτερα!

Αν βγάλει η gigabyte σύντομα bios που να δουλέβει το 3χ στο HTT (αλλιώς κλάφτα...) να περημένεις και χαμηλώτερα αν τεληκά το cpu αποδηχθεί πράγματηκα καλό...

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 00:45]

Ευχαρηστώ, είχα και βοήθεια με τις μνήμες... τωρα πανε πολύ καλήτερα!

Αν βγάλει η gigabyte σύντομα bios που να δουλέβει το 3χ στο HTT (αλλιώς κλάφτα...) να περημένεις και χαμηλώτερα αν τεληκά το cpu αποδηχθεί πράγματηκα καλό...

Βασικά αν δεις τα αποτελέσματα που έχω ποστάρει είναι με HTT 3x δέν ξέρω γιατι εσένα δέν στο πέρνει.

Δοκίμασες με f5 bios?

Αρχική απάντηση από antidrasi

Βασικά αν δεις τα αποτελέσματα που έχω ποστάρει είναι με HTT 3x δέν ξέρω γιατι εσένα δέν στο πέρνει.

Δοκίμασες με f5 bios?

Εχω δοκημάσει και f2 και f4 και f5 και f6a(beta) και σε όλα το ίδιο πρόβλημα το bios κρατάει και δείχνει 3χ αλλά πραγματικό είναι 4χ:(

Έχω στείλει μύνημα στην Gigabyte αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.