Jump to content

Super PI 32M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen

καλα 8α ηταν να επαιζα 1:1. Εδω ειναι στα 5/4 και για να τρεξω το dram latency parameter 10 εφτυσα αιμα. Δοκιμασα, τα δικα μου bh, ocz bh , τις δικες σου τις tccd... Τελικα μονο οι mushkin bh5 του hadji(thanks) επαιξαν και αυτες μεχρι εκει...

Ελα Χριστακο...Δωσε σκορ και με την Αssus..

:devil: Χε,χε,χε.........Τελειώσατε οι AMD-άδες ή έχετε κι άλλα?.......’ντε αμα είναι να πάρουμε κι εμείς σειρά τώρα..... :pΟυπς, ξέχασα :devil:

Αρχική απάντηση από hipro5

:devil: Χε,χε,χε.........Τελειώσατε οι AMD-άδες ή έχετε κι άλλα?.......’ντε αμα είναι να πάρουμε κι εμείς σειρά τώρα..... :pΟυπς, ξέχασα :devil:

εισαι σιγουρος οτι δεν βλεπεις στον υπνο σου οτι θα περασεις τους AMDαδες? γιατι βλεπω postαρες 04:29 :p

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 09:14]

Χτύπα εσύ κι έννοια σου...κάτι θα κάνουμε και μεις :computer:

Μπααααα.........Δυστυχώς ΔΕΝ το βλέπω να υπάρχει ανταπόκριση από μέρους AMD μετά...... :D :devil:

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 11:07]

εισαι σιγουρος οτι δεν βλεπεις στον υπνο σου οτι θα περασεις τους AMDαδες? γιατι βλεπω postαρες 04:29 :p

Ναι.......έβλεπα έναν εφιάλτη με κάτι μικρά πράσσινα ανθρωπάκια να με κυνηγάνε και ξύπνησα...... :D

Μπραβο Χρισταρα πολυ καλος:clap: :clap: :clap:

Παλι καλα που εισαι και εσυ να σωσεις λιγο το ονομα της Intel,γιατι ο Γιωργος μεχρι να αποφασισει να ποσταρει....:p

Τhanks guys :) Ηρθαν και οι μνημες απο την OCZ Ηellas οποτε να κατσω να μαθω λιγο την μητρικη και βουρ για τα κρυα !

Τhanks guys :) Ηρθαν και οι μνημες απο την OCZ Ηellas οποτε να κατσω να μαθω λιγο την μητρικη και βουρ για τα κρυα !

Ποια OCZHellas ωρε τρελε???:p

ααα...δεν εισαι ο διευθυντης της Ocz Hellas?

οχι.....ο διανομεας ειμαι...:p

καλα πανε?

Οτι και να λετε.....οι προδοτες-πηγες μου μου λενε οτι καποιος που το nickname του αρχιζει απο esd.....:p.....εχει πεσει στην πρωτη θεση αλλα παλευει για κατω απο τα 21 λεπτα......η βραδυα ειναι μεγαλη...:p

Ο βασιλιaς πεθανε, ζητω ο βασιλιας...:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.