Jump to content

Super PI 32M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 08:43]

ετσι γιαννικο αγορι μου αλλο ενα λεπτο. με τον venice αυτο πιστευω θα ειναι παιχνιδακι. για ποσο θα εχουν ακομα back up:D :p

Who knows..?..... :innocent:

Επίσης να πώ ότι είναι πολύ δύσκολο να "κτυπηθεί" σ'αυτό το bench ο Prescott...... ;)

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:54]

εγω πρεπει να ομολογησω πως μετα το καινουργιο σκορ του γιαννικου δεν εχω backup... θα το ξαναπαλεψω ομως στο 32.

εσύ θα μπείς στην τριάδα και η AMD θα είναι εκτός βάθρου .....γιατί απλούστατα οπως είπε και ο αρχηγός οι Prescott στο super pi είναι αχτύπητοι .....και στο pifast που δεν τους ευνοεί ...πάλι πρώτοι είναι λόγω ...αρχηγού!

....τόσο απλά! :D

...οπότε :sick:

Αρχική απάντηση από doctor

εσύ θα μπείς στην τριάδα και η AMD θα είναι εκτός βάθρου .....γιατί απλούστατα οπως είπε και ο αρχηγός οι Prescott στο super pi είναι αχτύπητοι .....και στο pifast που δεν τους ευνοεί ...πάλι πρώτοι είναι λόγω ...αρχηγού!

....τόσο απλά! :D

...οπότε :sick:

μονο που δεν ειναι με prescott στο pifast και κατα δευτερον πρεπει να εχεις συλογη απο επεξεργαστες αναλογα με το bench. αυτα μονο μια εταιρια μπορει να τα καταφερει

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 13:07]

μονο που δεν ειναι με prescott στο pifast και κατα δευτερον πρεπει να εχεις συλογη απο επεξεργαστες αναλογα με το bench. αυτα μονο μια εταιρια μπορει να τα καταφερει

...εντάξει είναι με τον ΕΕ ......αλλά το σήμα της INTEL δεν είναι..... δίπλα ή μήπως δεν βλέπω καλά;;;....μήπως;;;;:hehe:

Τα όρια είναι πολύ κοντά τώρα. Όταν ο φίλτατος zarras έβγαλε το 1Μ υπήρξε ένα μακρύ lag (σε σχέση με τα τωρινά) μέχρι να ξεπεραστεί (no backup προφανώς). Δεν υπάρχουν πολλά backup πια!

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 13:39]

Τα όρια είναι πολύ κοντά τώρα. Όταν ο φίλτατος zarras έβγαλε το 1Μ υπήρξε ένα μακρύ lag (σε σχέση με τα τωρινά) μέχρι να ξεπεραστεί (no backup προφανώς). Δεν υπάρχουν πολλά backup πια!

Στο TheLab Pi-fast το σκορ ήταν από 13/6/2004.......κοντά ένα χρόνο ......και ΑΚΟΜΑ είναι....... :D:p

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 14:06]

Στο TheLab Pi-fast το σκορ ήταν από 13/6/2004.......κοντά ένα χρόνο ......και ΑΚΟΜΑ είναι....... :D:p

για αυτό αρχηγέ ...πρέπει να κάνεις μια ανανέωση στην επίδοση ...για να έχουν όραμα οι AMDακηδες!:D

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 14:06]

Για SuperPi 1M λέω. Αν θυμάμαι καλά χρειάστηκε περισσότερο από 2 εβδομάδες για το 26sec. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται τόσο καιρό να βρεθεί ένα backup.

Αρχική απάντηση από hipro5

το 4.1 ομως γιατι το παρατησατε? :p μηπως θα θελατε πολλα χρονια εσεις?:p

Αρχική απάντηση από hipro5

Επίσης να πώ ότι είναι πολύ δύσκολο να "κτυπηθεί" σ'αυτό το bench ο Prescott...... ;)

?????
Αρχική απάντηση από Voudas

μα την αγία πατάτα εντού πώς τραβάει εκεί πάνω 32μ? απίστευτος!

μπας κ σε κόβει κάτι στα γρήγορα benches?

έχεις δίκιο Vouda το σηζήτησα και με το zyx αλλά μνήμες δεν είναι σίγουρα τις έχω κοιτάξει ακόμα και στα 3.3G, αν βάλω διαιρέτη και τις σκοτώσω μέσα στα Win θα φάω πάλι πατάτα, ή κόβει το CPU απότομα ή κάτι παίζει με τα Amps (Antec 480) θα το κοιτάξω όμως.

να σημειώσω ότι το 32 το τελευταίο είναι 4η φορά που το έτρεξα και δε το έχω κοιτάξει σοβαρά το θέμα ακόμα.... :D

για το pifast 4.3 δε το σηζητάω γιατί δεν έχει νόημα ο Gallatin αυτός είναι μέχρι εκεί, και θα ξεπεραστή εύκολα, το μόνο intel CPU που βλέπω να μπορεί να χτυπήσει καλά score από τα καινούργια είναι ο Dothan και στο μέλλον ίσως ο Yonah.

post-47-1416071837,0285_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.