Jump to content

Super PI 32M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 09:45]

ας μπω κι εγω :)

Ετοιμαστητε για για τα κρυαααααα..... ακομη με νερακι ειμαι :D

Κατ'αρχήν συγχαρητήρια για το O/C σου....και είμαι σίγουρος ότι θα πάει ΠΟΛΥ καλύτερα όταν το κρυώσεις :D

Throtling δέν κάνεις ...γιατί θα ήσουν τουλάχιστον 1min πάνω.

Απλά το latency της cache (27 άν δεν κάνω λάθος) είναι αυτό που "χαλάει" το χρόνο σου στο bench.

Αρχική απάντηση από doctor [Χθες, στις 22:28]

.....ωραίος......... πάτε να με στριμώξετε........αλλά εγω αντέχω ακόμα!:D

Γιατρέ είσαι ΠΟΛΥ γρήγορος για την ταχύτητα σου.

Εγώ για να βγάλω τέτοιους χρόνους έτρεχα στα 4,6GHZ με τον 3.2 μου.

Για δώσε μας και ένα bench με το καινούργιο το μονταρισμένο

ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Βαγγελη απ οτι θυμαμαι οι μνημες σου πανε κι αλλο, σταματαει ο winnie σου εκει? τσιτα το vcore?

αν δεν μας δωσει τον venice η AMD θα εχουμε εφιαλτες με τους 600......:coax:

μπααα γιατι να εχουμε εφιαλτες? (αντε στο 32mb spi μονο ...)

Vcore ειναι 1.71V απο το smart guardian 1.55x1.13=1.75 (οτιδηποτε παραπανω προκαλει τρομερη ασταθεια ακομα και σε 'σταθερα' MHz)

απο τα 2750 και πανω τα Volt που χρειαζομαι ειναι δυσαναλογα πολλα ! (2750@1.525χ1.10) αλλα το βλεπω φυσιολογικο λογο του οτι ειμαι με αερα!

οι μνημες θα με ακουλουθησουν με τον 200div μεχρι τα 2992 (τουλαχιστον για 1mb spi)

οποτε μεχρι να ερθει ο Venice (san diago για εμενα ;) ) εχω αρκετα να κανω ( <0 )

Αρχική απάντηση από TASOS [Σήμερα, στις 00:27]

Γιατρέ είσαι ΠΟΛΥ γρήγορος για την ταχύτητα σου.

Εγώ για να βγάλω τέτοιους χρόνους έτρεχα στα 4,6GHZ με τον 3.2 μου.

Για δώσε μας και ένα bench με το καινούργιο το μονταρισμένο

ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ

το έχω το μονταρισμένο αλλά για να τρέξω bench εγώ χρειάζεται και ......κάποια διαδικασία......

για να μην γελιόμαστε τον καλό χρονο των oφείλω στα......"τσιμπημένα" windows xp pro sp2!

Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 00:41]

το έχω το μονταρισμένο αλλά για να τρέξω bench εγώ χρειάζεται και ......κάποια διαδικασία......

για να μην γελιόμαστε τον καλό χρονο των oφείλω στα......"τσιμπημένα" windows xp pro sp2!

Καλά...δέν είπαμε να το κάνεις και τώρα :D

Οποτε βρείς χρόνο....μπορώ να περιμένω.

Αρχική απάντηση από doctor

..........τι ψάχνεις να βρείς..........υπάρχει ρυθμιση στα xp που μου έδωσε 16 sec κάτω στα 278 mhz fsb!:p

ναι αλλα οχι 40 με 45s που δινουν τα αλλα:p

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 11:59]

ναι αλλα οχι 40 με 45s που δινουν τα αλλα:p

.....δεν νομίζω να υστερώ σε σχεση με όλους τους άλλους intel .......αφου για τα mhz που τρέχω είμαι πολύ καλύτερος από όλους:) ......οπότε ας ψαχθούν παραπάνω οι αλλοι:p :p :p

Έρχονται και αυτά. Να ήξερα μόνο γιατί μου πετάει not exact in round μετά τα 270x10, μνήμες /200 και ας είναι το memtest καθαρό (και το modulo :eek: ) και το core του cpu μέσα στα όρια του. Μάλλον όλα μαζί δε παίζουν, αλλάξαν οι καιροί και χωρίς phase δε πας μπροστά στη κοινωνία :upside:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.