esdee Φεβρουάριος 28, 2005 #501 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από doctor για πόσο αυτό λεω και εγω.........το 28 αρι ειναι παρα πολύ κοντα και το reset ..... δεν είναι θέμα psu ...διότι και στα 4300 mhz οταν ημουν με αέρα το ιδιο πάθαινε ..... και τωρα στα 4550 mhz με νερό ...απλώς κατα την διαρκεια το bench η θερμοκρασια φτανει 28 C (απο οτι λέει η Asus) και ειμαι με 1,71 Volt........ όταν μια μέρα δροσίσω το Πρεσκοτακι με θερμοκρσίες < 0 C .......θα δούμε που είναι ....το τέλος! με < 0 temps αλαζει ... σιγα σιγα περνουν μπρος τα sub zero projects, απο χτες εχει ξεκινησει η συλογη δεδομενων Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Φεβρουάριος 28, 2005 #502 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Κι εγώ νομίζω ότι όταν κάνει reset τότε δεν φτάνει η τάση στον επεξεργαστή. Ή δεν φτάνει το PSU. Το ίδιο δεν είναι αλήθεια; Όσο για το "Not exact in round", τελικά τί φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 28, 2005 #503 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 NOT EXACT IN ROUND = πυρήνας cpu, ψύχεις ή/και δίνεις vcoreNO CONVERGENT IN SQR = μνήμες και αν οι μνήμες είναι καθαρές τότε είναι ο controller του cpu. Το vcore δε βοηθά πολύ το controller, θέλει αλλαγή σε timings και ψύξη.Reset, Restart κλπ.= Δε φτάνει το psuΑυτά από την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα σε Α64 + super pi. Μπορεί φυσικά να κάνω και λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 1, 2005 #504 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από chroma NOT EXACT IN ROUND = πυρήνας cpu, ψύχεις ή/και δίνεις vcoreNO CONVERGENT IN SQR = μνήμες και αν οι μνήμες είναι καθαρές τότε είναι ο controller του cpu. Το vcore δε βοηθά πολύ το controller, θέλει αλλαγή σε timings και ψύξη.Reset, Restart κλπ.= Δε φτάνει το psuΑυτά από την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα σε Α64 + super pi. Μπορεί φυσικά να κάνω και λάθος. Συμφωνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 1, 2005 #505 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 reset , restart μπορεί να συμβεί και από τις μνήμες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Μάρτιος 1, 2005 #506 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Ρε παιδιά, αφού όταν μου πετούσε το "Not exact in round" ήμουν με τις μνήμες ψηλά ενώ ο επεξεργαστής ήταν σε τάση που όταν οι μνήμες ήταν πιο χαμηλά το έβγαζε άνετα. Είστε σίγουροι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 1, 2005 #507 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Στον Α64 λόγω ενσωματωμένου controller παίζει μεγάλο ρόλο που τρέχουν οι μνήμες για το max του cpu. Πχ. στο σύστημα μου όταν το bandwidth του memtest περάσει τα 3400mb/sec το cpu μου χάνει το κόσμο, σε όποια συχνότητα και να τρέχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 2, 2005 #508 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 ας μπω κι εγω Ετοιμαστητε για για τα κρυαααααα..... ακομη με νερακι ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάρτιος 2, 2005 #509 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Πολύ καλός ! Με νεράκι στα 4700 ? Τι νεράκι ειναι αυτό ? Ιόλη απο το ψυγείο ? :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 2, 2005 #510 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 thanks bro οχι κανονικο Εχω και μαρτυρες Yγ. By the way αν ειχε γινει αυτο με Amd θα ειχε καταρευσει το lab απο posts... τωρα μουγκα βλεπω απο το πρωι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 2, 2005 #511 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 12:47] Yγ. By the way αν ειχε γινει αυτο με Amd θα ειχε καταρευσει το lab απο posts... τωρα μουγκα βλεπω απο το πρωι... λογικο.. 2-3 μεινατε ακομα εκει, ποιος να φωναξει και να βαρεσει παλαμακια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάρτιος 2, 2005 #512 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από unseen thanks bro οχι κανονικο Εχω και μαρτυρες Yγ. By the way αν ειχε γινει αυτο με Amd θα ειχε καταρευσει το lab απο posts... τωρα μουγκα βλεπω απο το πρωι... E τώρα ειναι πιο ενδιαφέρον το Intel vs AMD, κατσε να ηρεμήσουν τα πνέυματα και θα το πάρουν πρέφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 2, 2005 #513 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 LOLL που ειναι αυτος ο ατιμος ο hipro... με αυτον τον παλιοκαιρο πανω σε κεραιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 2, 2005 #514 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 αν δεν είχε αυτό το επιπλέον latency θα ηταν μεγάλο αστερι ....... γιατι σε σχέση με τον 3,2 D0 στα 4470 mhz αποδίδουν περίπου το ίδιο στα 32 ΜΒ αλλά αυτός είναι στα 4704 mhz με μνήμες στα 2225 υποθέτω ....η ειναι λάθος το σκεπτικό μου! edit ΥΓ.τωρα ειδα οτι το Pat είναι disable! οπότε μηπως δεν ειναι και 2 2 2 5; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 2, 2005 #515 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 κι εγω ακομη δεν μπορω να καταλαβω... Κι αλλα σκορ απο pi που εχω δει κλινουν προς το δικο μου.... κατι του κανεις εσυ και δεν μας λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάρτιος 2, 2005 #516 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Χρήστο έχεις checkάρει αν throttlάρει το CPU σε αυτή την συχνότητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 2, 2005 #517 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 δεν κανει αποτι ειδα αλλα θα το ξανατσεκαρω μολις γυρισω σπιτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 2, 2005 #518 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 αγνοειται η τυχη του hirpo5... καταζητειται διεθνος!! μπραβο unseen ... ωραια το score (λιγο καλυτερο περιμενα σε αυτα τα MHz λογο γιατρου) αλλα το ξερεις οτι εχεις ενα πραμα που πιανει περιπου -100 ετσι ... τι περιμενεις? να παρει και ο hipro 6xx? ¨ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 2, 2005 #519 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 και επειδη ελειπα απο το σπιτι 1 μερα και γυρισα ορεξατος το γνωστο setup ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 2, 2005 #520 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 .....ωραίος......... πάτε να με στριμώξετε........αλλά εγω αντέχω ακόμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.