Jump to content

Super PI 32M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Το θεμα ειναι οτι εγω με 1.50 στον επεξεργαστη στα 2750 κοντα με νερο σε φουλ λοαντ εχω 49 εσυ γιατι τοσο χαμηλα δεν μπορω να καταλαβω....

λες να κλεβει τοσο πολυ το smart guardian σε μενα?...

τωρα που μου το λες θελω να το ξανακοιταξω ... (ξερεις ειμαι αρκετα αφηρημενος και μπορει να θυμαμαι και μπουρδες )

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Vagouridis

Το θεμα ειναι οτι εγω με 1.50 στον επεξεργαστη στα 2750 κοντα με νερο σε φουλ λοαντ εχω 49 εσυ γιατι τοσο χαμηλα δεν μπορω να καταλαβω....

Vagouridi χρησιμοποιηεις +%V ?? νομιζω πως εχεις μεγαλυτερες ενδειξεις αν δεν χρησιμοποιεις (η εχεις μικροτερες αν χρησιμοποιεις)

ξανακοιταξα τα volt/temps .

κατι τετοιο ειχα δει και στο Neo2

αρχικά ένα μεγαλο ευχαριστώ στον φίλο Vouda ..........το τσιπακι του bios που μου έδωσε είναι πολυ γούρικο φαίνεται............

λίγο το beta bios ,λίγο το tweaking..............(win xp pro sp2 full update)

@esdee....................:happy2: :happy2: :happy2: :happy2:

post-1787-1416071713,5026_thumb.jpg

....μικρό update .....μέχρι το επόμενο το οποίο εύχομαι με βρει και σε κάποια θέση πιο ψηλά:)

:whistling :whistling :whistling τώρα δίνουμε και όσο ρεύμα θέλουμε στον Prescott:D

@esdee......................καταλαβαίνω...........:woot:

post-1787-1416071716,8276_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 16:40]

Ρε παναγιωτη πως γινεται αυτο?????????

Να εχω μικροτερο 1Μ απο εσενα αλλα στα 32Μ να μου περνεις τα σώβρακα/???????

..........γίνεται.........γίνεται!:o

Αρχική απάντηση από doctor

:D για αυτό εισαι 1 λεπτό και ............πίσω μου :jump1: :jump1: :jump1:

ναι αλλα για ποσο ... :D

αν το καλοσκευτεις ειμαστε 2-2 (1-1 λογο ισοπαλιας στο 1mb spi, 1-0 υπερ μου στο pi_fast, και 0-1 στο 32mb spi!)

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 17:28]

ναι αλλα για ποσο ... :D

αν το καλοσκευτεις ειμαστε 2-2 (1-1 λογο ισοπαλιας στο 1mb spi, 1-0 υπερ μου στο pi_fast, και 0-1 στο 32mb spi!)

για πόσο αυτό λεω και εγω.........το 28 αρι ειναι παρα πολύ κοντα :)

και το reset ..... δεν είναι θέμα psu ...διότι και στα 4300 mhz οταν ημουν με αέρα το ιδιο πάθαινε ..... και τωρα στα 4550 mhz με νερό ...απλώς κατα την διαρκεια το bench η θερμοκρασια φτανει 28 C (απο οτι λέει η Asus) και ειμαι με 1,71 Volt........

όταν μια μέρα δροσίσω το Πρεσκοτακι με θερμοκρσίες < 0 C .......θα δούμε που είναι ....το τέλος!;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.