Jump to content

Super PI 32M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

11 διαιρέτη...Νιce :D

ΧΡ για Ρ4 και normal priority.
αααααα εσύ είσαι άρρωστος εντελώς τελικά :spell::o
Αρχική απάντηση από enduracell

μπορείς και καλύτερα εδώ σε αυτή τι συχνότητα

βασικά τώρα που το ξαναβλέπω το score είναι πολύ καλό, αν είναι με XP εφόσον το bank Interleave είναι disable. Μπράβο Σουηδέ :T:

Sub 26:00!

Need cold ...

μολις πεσει λιγο η temp και κανω μια βολτα στο μπαλκονι θα εχουμε αρκετα κατω :D

το CPU εχει περιθωρεια. Aν δειτε benchαρα για 32MB σε ΜΗz μεγαλυτερα απο εκει που εχω 1MB ...

Winchester 3500+

DFI Ultra-D

2x512 Twinmos UTT @ 3.1V

Win2K3 optimized

22ambient

post-1377-1416071699,6693_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από esdee

Sub 26:00!

Need cold ...

μολις πεσει λιγο η temp και κανω μια βολτα στο μπαλκονι θα εχουμε αρκετα κατω :D

το CPU εχει περιθωρεια. Aν δειτε benchαρα για 32MB σε ΜΗz μεγαλυτερα απο εκει που εχω 1MB ...

Winchester 3500+

DFI Ultra-D

2x512 Twinmos UTT

Win2K3 optimized

22ambient

αίσχος!!! ντροπή! (σε όσους ιντελάδες δεν έχουν εντυπωσιαστεί από τέτοια σκορς:p)

μπράβο;)

Αρχική απάντηση από doctor

@esdee.........θες δουλειά ακόμα!:p :P :p

με το 1.7Vcore που παιζω στα 2782 εχω 47 σε full load! αν σκεφτητε ποσο κοντα ειμαι στο die temp του WInch (65C) δεν εχω αλλα περιθωρεια με αερα δωματιου

το σκεφτομαι πολυ να παιξω light chilled water οπως εσυ doc ...

αλλα πρεπει να την κανουν τα αφεντικα απο το σπιτι γιατι με βλεπω να με καταβρεχουν με τη μανικα σαν το Rambo I στη φυλακη :hehe:

Αρχική απάντηση από doctor

μόνο όταν με περάσεις .......στα 32 ΜΒ εγώ θα παω να αγοράσω phase ....μόνο και μόνο τότε!:T:

ξεκινα τα φακελακια γιατι συντομα ... θα πεσουν οι temps του καιρου (ελπιζω!) :T:

με το 1.7Vcore που παιζω στα 2782 εχω 47 σε full load! αν σκεφτητε ποσο κοντα ειμαι στο die temp του WInch (65C) δεν εχω αλλα περιθωρεια με αερα δωματιου

το σκεφτομαι πολυ να παιξω light chilled water οπως εσυ doc ...

αλλα πρεπει να την κανουν τα αφεντικα απο το σπιτι γιατι με βλεπω να με καταβρεχουν με τη μανικα σαν το Rambo I στη φυλακη :hehe:

Με την θερμοκρασια που εχεις , στα 1,7 βολτ και 2800 κοντα μαλλον εισαι ηδη chilled....

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Με την θερμοκρασια που εχεις , στα 1,7 βολτ και 2800 κοντα μαλλον εισαι ηδη chilled....

ενταξει δεν ειναι και κατι σπουδιαο 22 ambient! μην ξεχνας οτι ειμαι με hyper6+tornado@12V (90CFM) οταν benchαρω!

αν ειχα νερο μονιμα στους 15C τοτε θα ειμουν αρκτετους βαθμους κατω ωστε να παιξω 2800-2810

@chroma κοιτα διαφορα με bank interleave!!!

http://img.photobucket.com/albums/v503/eedse/11.jpg

To έχω υπόψη μου esdee, αρκει να λύσω το κόλλημα που τρώει ο winchestah με τα ΒΗ διότι με 2x512 μπουκώνει ο φουκαράς από το πολύ bandwidth. Δε ξέρω πως τα κατάφεραν, το bios τα σφιγγει περισσότερο από utt.

Αρχική απάντηση από chroma

To έχω υπόψη μου esdee, αρκει να λύσω το κόλλημα που τρώει ο winchestah με τα ΒΗ διότι με 2x512 μπουκώνει ο φουκαράς από το πολύ bandwidth. Δε ξέρω πως τα κατάφεραν, το bios τα σφιγγει περισσότερο από utt.

το 2.18 BIOS λεει οτι ειναι 'VX steady' αλλα δεν θυμαμαι να ειδα διαφορα σε bandwidth. αν παιζεις στα timmings του avatar σου κανε μου μια χαρη να δοκιμασεις 2-2-5-2-8-14-2-2-1-1 γιατι με τα UTT και trrd 0 και Cas 1.5 εφαγα μεγαλη πλακα (αρνητικη) με τα 32mb που ετρεξα! 1λεπτο πιο πανω ημουν.

απλα μηπως δεν αντεχουν τα 0 και τα 7-12 τα BH σου κοντα στο οριο, το 8-15 δεν θα σου κοψει band αλλα θα σου δωσει μια σταθεροτητα κατι τις παραπανω(ειδικα στα 265 που φανταζομαι ειναι με αρκετα volt και κοντα στα ορια τους!)

well done after all!

ενταξει δεν ειναι και κατι σπουδιαο 22 ambient! μην ξεχνας οτι ειμαι με hyper6+tornado@12V (90CFM) οταν benchαρω!

αν ειχα νερο μονιμα στους 15C τοτε θα ειμουν αρκτετους βαθμους κατω ωστε να παιξω 2800-2810

@chroma κοιτα διαφορα με bank interleave!!!

http://img.photobucket.com/albums/v503/eedse/11.jpg

Το θεμα ειναι οτι εγω με 1.50 στον επεξεργαστη στα 2750 κοντα με νερο σε φουλ λοαντ εχω 49 εσυ γιατι τοσο χαμηλα δεν μπορω να καταλαβω....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.