Jump to content

Super PI 32M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Mπράβο και πάλι :T: o Winis στο 32 δείχνει πραγματικά τις διαφορές. Για το Α64tw μου φαίνεται ότι δε είναι υπάρχει κάτι σφιχτότερο από αυτό (το read preamble μπορεί να μπει 5 σε 1Μ σίγουρα όπως και το Max asynch 6 αλλά για το 32 πρέπει να το δοκιμάσεις αν δε το έχεις κάνει είδη)

ο μονος λογος που δεν τα εχω πειραξει ειναι γιατι στο 1MB ειχα περιεργα αποτελεσματα... πανε (πριν παγωσει το μηχανιμα) και 4 και τα δυο αν δεν κανω λαθος.

αυριο θα εχω και τις μνημες (PQI turbo) του fragma για να checkαρουμε και high FSB...αναμεινατε

@endu thanx

και καλη νυχτα!

• 2 weeks later...

αρκετά κάτω από 30' πιστεύω θα πάω με έναν 3400+ ... προς τα εκεί προσανατολίζομαι ... καμμιά σκάντζα με σχετικά μικρό κόστος και τον 3200+ sold, δεν θα με χάλαγε :)

δεν έχει έρθει ώρα για μεγαλύτερα ανοίγματα ακόμα!

δεν τελείωσα με το socket754 και τη Gigabyte - Υπάρχει ακόμη το περιθώριο και για ένα vmem mod... :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.