Jump to content

Super PI 32M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από meni

...Από ότι φαίνεται όλοι πάνε τουλάχιστον 2900 με στοκ......

απο που το συμπαιρανες εσυ αυτο???

γιατι δεν πανε ολοι 2900 με αερα....αλλοι πανε 2.6 με το ζορι και αλλοι 2.7....

Και με στοκ ρευμα δεν παει κανενας εκει....

Αρχική απάντηση από meni

Αυτό πως το υπέθεσες?

εχω δοκιμασει 16 cpu και ολα ετσι πηγαιναν.......μερικα πηγαιναν με αερα 3000 και με phase πηγαν 2800....αυτα που δεν πηγαιναν καθολου με αερα δεν μπηκα καν στον κοπο....

οσο περνανε οι εβδομαδες,το cold bug επιδινωνεται παρα πολυ.....

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από mariosalice [17-01-2006 18:08]

Με διπλοπύρηνο AMD Athlon64 4400+ και υδρόψυξη.

2616.png

CPUz verified

PCMark05 6818

Φετες παει ο 4400 Μαριε.Με πιο πολυ ρευμα δοκιμασες;

Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 13:19]

Φετες παει ο 4400 Μαριε.Με πιο πολυ ρευμα δοκιμασες;

Μην ξεγελιέσαι από το CPUz. Με overvoltage ειμαι αλλά μη με ρωτάς με τι ρεύμα. Ούτε ξέρω. Δοκιμαστικά τον πήγα στα 2805 για να ελέγξω αν η μητρική μπορεί να δώσει παραπάνω ρεύμα με overvoltage. Διαπίστωσα οτι μπορεί μεν αλλά με παραξενιές.

Δηλαδή μου δείχνει οτι τραβάει 1.5v ενώ το έχω στο 1.55. Αν όμως το κατεβάσω στο 1.5 ενώ μου δείχνει οτι τραβάει το ίδιο (δηλαδή 1.5v) δεν είναι βράχος. Δηλαδή, ενώ έπαιζα HL2 Deathmatch στο δίκτυο μου έκανε restart μια φορά ενώ ποτέ πριν δεν μου το είχε κάνει. ’ρα τα προγράμματα μου δείχνουν ότι θέλουν. Περισσότερο στηρίζομαι στη θερμοκρασία της CPU πια, που όμως ανεβαίνει πολύ. Όταν τρέχω διπλό SuperPi και παρά το ότι έχω υδρόψυξη, ο επεξεργαστής φτάνει τους 51 βαθμούς. Πολύ είναι.

Τώρα έχω βρει μια πατέντα με το COOL n' Quiet και είμαι στα 2750 καθημερινά με χαμηλή θερμοκρασία. Παίζω HL2, τρέχω benches και όταν κάτσει καλά θα τον ανεβάσω κι άλλο αν και δεν με βοηθάει η ψύξη. Μάλλον θα κάνω κάποια μαμουνιά με κανένα air condition χειμωνιάτικα για να bench-άρω παραπάνω.

Έρχεται και πολικό ψύχος, οπότε βοηθάει.

Και μετά θα χρειαστώ τα χάπια μου... :sick:

pi322tu.jpg

tccd είναι, τι timmings έπρεπε να έχουν δλδ?? είναι χαλαρά γιατί δεν σηκώνει ο mem controller... όταν έχω cpu κάτω απο 2400MHz οι μνήμες κελαηδάνε.

υπάρχει κανένας καλός συνδιασμός ρυθμίσεων να βοηθήσω λίγο τον mem controller??

το trcd πάνω απο τα 290 μόνο 4αρι, δεν το βοηθάει κανένα ρεύμα γενικά δεν ακούνε οι μνήμες πάνω απο 2.8v

το twtr έχει max το 2 δεν υπάρχει παραπάνω. το dqs το έβαλα slower αλλά δεν βοηθάει

έλα μια μέρα απο εδώ με τα bh σου να δούμε πως πάνε :)

• 2 weeks later...

ευτυχως που ειναι sticky τα πι αλλιως σε λιγο θα καναμε search για να το βρουμε....

ανευ λογου και αιτιας (θα παιξει ανανεωση?)....ενα στα default μου....

και οταν ερθει το νερο η ξανα τα κρυα ...βλεπουμε...(που πηγε ο κακος μου ο καιρος???)

post-699-1416072404,8046_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από apostglen46

4*256 παιζουν με bank interleave enable &1T???)

Νομιζω πως οχι.....αλλα εχω την εντυπωση οτι μονο με 4χ 256 single sided modules μπορεις να παιξεις με 1T....δοκιμασε και πες και σε εμας...:D

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 20:22]

List updated! at last :D

Η κατι εκανες λαθως η εχουμε 2 hipro :p

EDIT:Τωρα το ειδα,εχουμε και 2 unseen:p

Γιατι ετσι;(διπλες καταχωρισεις)

θα ελεγα τον hipro επειδη ποσταρε με dothan και Ρ4 αλλα ο unseen ειναι με δυο Ρ4!

Μαλλον ειναι κρυφοintelakias....

Παντως ανανεωσαν την λιστα ....μην τα θελουμε ολα δικα μας..

Βεβαια με μερικα update ακομα ...θα γεμισουμε hipro και unseen αλλα μεχρι τοτε εχουμε 3-4 χρονια..(με 3-4 update to χρονο):D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.