darkCount Νοέμβριος 22, 2005 #1081 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Απ'οτι βλέπω το Pi θέλει δουλειά στις μνήμες... Anyway...ένα για να υπάρχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 22, 2005 #1082 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από darkCount Απ'οτι βλέπω το Pi θέλει δουλειά στις μνήμες... Anyway...ένα για να υπάρχει... θα σε μαλωσω, περιμενω απο εσενα και περισσοτερα MHz και χαμηλοτερους χρονους ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Νοέμβριος 22, 2005 #1083 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 ....εεε ναι...καλα λεει ο Βαγγελης ...τι ειναι αυτα.... :p :flower: ..να σε ρωτησω κατι...με αυτο το ρευμα εκει σε full load σε 3d λουπες κανα 20λεπτο... τι θερμοκρασιες εχεις...στον cpu απο smart gurdian/speedfan ??? ...η εστω αν δεν εχεις δοκιμασει 3d... σε 32m full load ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 22, 2005 #1084 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από darkCount Απ'οτι βλέπω το Pi θέλει δουλειά στις μνήμες...Anyway...ένα για να υπάρχει... μηπως σε ριχνει πολυ σε θερμοκρασιες το full load????παιριεργο φαινεται να εισαι στα 150MHZ πιο κατω απο to 1Mb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 23, 2005 #1085 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Δεν έχω θερμοκρασίες απο πρόγραμμα ακομα. θα βάλω σήμερα και θα ποστάρω.Το smart guardian είναι αυτο που δείχνει με κόκκινο κάτι 244, τέτοια κουλά νούμερα? Υπάρχει τρόπος που διαβάζονται αυτά γιατι εγώ δεν το καταλαβαίνω...Μάλλον speedfan θα βάλω...αυτο τα δείχνει σωστά ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 23, 2005 #1086 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Speed fan δειχνει αρνητικες ναι ., και το ΙΤΕ ομως απλό ειναι . 255 είναι το -1 για να καταλάβεις . 235 ειναι το -20 κοκ . edit. Μετα το 255 προς τα πάνω πάει +1 κοκ . Τρέξε ένα σπι32 και άσε απο δίπλα το ITE smart guardian να δείς τι παιζεται . αστο τουλάχιστο 3 loops. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 23, 2005 #1087 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Εδώ είμαστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 23, 2005 #1088 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 αντιστοιχη θερμοκρασια στο smartguardian ειναι 240*C. μια χαρα εισαι για full load με αυτο το CPU και αυτα τα volt ! (αφου εχεις και 1hp rotory να σε παγωνει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 24, 2005 #1089 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Έχω κάνει και βλακεία Βάγγο...έβαζα και έβγαζα αέριο με το προηγούμενο cpu μπας και σταματήσει να φριζάρει και το έχω κάνει ποπο το phase.Θέλει ένα καλό κενό πάλι και ρύθμιση σε αυτό το cpu. Χάλασα και την ισορροπία που είχα βρει για το τσιλερ...άστα καταστροφή.Ευκαιρία θα είναι τώρα με την αλλαγή φίλτρου για να φύγουν και τα σκουπίδια ή υγρασία που έχει μέσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 24, 2005 #1090 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Ασχετο αλλα βλεπωντας την φωτο απο daρkcount στο 32Μ .....Γιατι στην αρχη εχει τετοια διαφορα 29 sec μονο για αρχικοποιηση τιμων και μετα 1.25 ,2.25 ..νομιζω παει κανονικα μετα αλλα εκει που σταθεροποιειται σε κατι λιγοτερο απο λεπτο/Loop κανει παλι 1.05 στο 6 λοοπ!Γιατι τοση ασταθεια και τοσο αργο ξεκινημα???Ακομα και εγω στα 2900 πηγα καλυτερα(σταθερα 1.02σεκ/λοοπ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 24, 2005 #1091 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Γιατί μάλλον ενώ έτρεχε ανοιγε και έκλεινε διάφορα προγράμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 24, 2005 #1092 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από darkCount Έχω κάνει και βλακεία Βάγγο...έβαζα και έβγαζα αέριο με το προηγούμενο cpu μπας και σταματήσει να φριζάρει και το έχω κάνει ποπο το phase.Θέλει ένα καλό κενό πάλι και ρύθμιση σε αυτό το cpu. Χάλασα και την ισορροπία που είχα βρει για το τσιλερ...άστα καταστροφή. πρεπει να ειναι πολυ λεπτη αυτη η ισσοροποια με το chiller στην επιστροφη, ειδικα οταν αλαζεις τα watt που ψυχονται με το evap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 24, 2005 #1093 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Υπερβολικά λεπτή Βαγγέλη. Ειδικά τώρα που της άλλαξα και τα φώτα.@ΝΤG κοίτα το κανονικό 32Mb run στην κορυφή της σελίδας για τους χρόνους. Στην τελευταια εκτός του ότι έχουν καταστραφεί τα win απο τα απονωτά ρεσταρτ και bluescreens απο το ψάξιμο...ανοιγα και έκλεινα διαφορα.Δες τεράστια διαφορά μεταξύ των 2 runs.το πρόγραμμα λέει φορμάτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 24, 2005 #1094 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 η λιστα περιμενει το 22.xx, απο σενα για να ανανεωθει....get to work:whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 25, 2005 #1095 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 Zarra ρίξε ανανέωση...μη με περιμένεις. Σχεδιάζω ανανέωση και γω στο phase με τον Αφαντο και θα αργήσουμε λιγάκι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 25, 2005 #1096 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2005 ναι ....οκ μετα ειδα το πανω screenshot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 28, 2005 #1097 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Παραδινομαι με αυτη την μητρικη... 3 μερες το παλευω και ουτε ενα φσβ παραπανω απο αυτο δεν καταφερα. Οτι και αν εκανα κατευθειαν μπλε οθονη... ουτε καν το πρωτο λουπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 28, 2005 #1098 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Παραδινομαι με αυτη την μητρικη... 3 μερες το παλευω και ουτε ενα φσβ παραπανω απο αυτο δεν καταφερα. Οτι και αν εκανα κατευθειαν μπλε οθονη... ουτε καν το πρωτο λουπ jpg Tρεις θεσεις επανω Χριστο δεν ειναι και ασχημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 28, 2005 #1099 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Παραδινομαι με αυτη την μητρικη... 3 μερες το παλευω και ουτε ενα φσβ παραπανω απο αυτο δεν καταφερα. Οτι και αν εκανα κατευθειαν μπλε οθονη... ουτε καν το πρωτο λουπ impressive mems. επειδη η σχεση μου με Intel ειναι οτι και των ποδηλατων με τα ψαρια τρεχεις 1:1 εκει με τις μνημες στα 280? τι μνημες ειναι? old school 256αρια στα ποσα volt? για παρακατω θες opteron (good job as always ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 29, 2005 #1100 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 καλα 8α ηταν να επαιζα 1:1. Εδω ειναι στα 5/4 και για να τρεξω το dram latency parameter 10 εφτυσα αιμα. Δοκιμασα, τα δικα μου bh, ocz bh , τις δικες σου τις tccd... Τελικα μονο οι mushkin bh5 του hadji(thanks) επαιξαν και αυτες μεχρι εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.