Jump to content

Super PI 32M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

ωμη δυναμη phil με ενα απιστευτο Phase

μπραβο ρε παιδια (esdee για την κατασκευη+phil για ΟΛΑ τα υπολοιπα...) , τι αλλο να πω...

phil κανεις τους AMDαδες υπεριφανους

ο dothan απεθανε , ζητω ο νεος βασιλιας 4000+

και ενα κυμα ολοι μαζι...παμε ζωντανα...

ΟΟΟΟΟΛΕ ,ΟΟΟΟΟΛΕ,ΟΟΟΟΟΛΕ,ΟΟΟΟΟΟΛΕ

:clap: :clap:

και ενα λαικο προσκυνημα

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από doctor

@phil συγχαρητήρια .....ανεβάζεις τον πήχη πολύ ψηλά ........γιατί νομίζω ότι η απάντηση δεν θα δωθεί από Dothan............;)

γιατί;;;;:rolleyes:

γιατι ειναι πολυ απλο. η Intela θελει ξεχωριστο cpu για καθε ενα bench. αλλα ετσι ειναι η κορυφη θελει θυσιες.

μπραβο phill για την προσπαθεια

Μπράβο phil πολύ ωραίος!! Congrats!

Σου είναι εύκολο να ρίξεις μια φωτο το tweaker και το cpuz σου?

ΟΛΕΣ οι απαντήσεις θα έρθουν με DOTHAN POWER.........SOON........Γιατί η INTEL έχει ΜΙΑ CPU για ΟΛΑ τα benchies...... ;):p

Σας ευχαριστω ολους παιδια:flower:

@darkCount :θα ποσταρω απογευμα που θα ειμαι σπιτι:T:

PS Ζαρρα ριξε κανα update οσο ειναι καιρος γιατι κατι ακουσα οτι ο hipro εκλεισε εισητηρια για Ιαπωνια προς αναζητηση καλου Dothan:hehe:

Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 12:02]

Σας ευχαριστω ολους παιδια:flower:

@darkCount :θα ποσταρω απογευμα που θα ειμαι σπιτι:T:

PS Ζαρρα ριξε κανα update οσο ειναι καιρος γιατι κατι ακουσα οτι ο hipro εκλεισε εισητηρια για Ιαπωνια προς αναζητηση καλου Dothan:hehe:

Μπαααααα........σιγά μην τρέχω εγώ.......Έρχεται ένας ES 780 κι ένας κανονικός 780...... :p

συγχαρητηρια και απο μενα phil,

μολις γυρισω σπιτι 8α το ανανεωσω :)

(hipro εχεις 4.5 ωρες να τον περασεις...)

τουλαχιστον σε αυτο το bench θα επρεπε να μην πεσει η πρωτια με intel... θα κοιταξω να το παλεψω κι εγω.

Υγ.Γ@μω το σχολειο μου γ@μω που δεν με αφηνει χρονο...

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 12:29]

(hipro εχεις 4.5 ωρες να τον περασεις...)

:DΒρε κάνε την ανανέωση να χαρεί και κάνας άλλος.......Τόσο κόπο έκαναν τα παιδιά......κρίμα είναι..... :)

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 12:42]

τουλαχιστον σε αυτο το bench θα επρεπε να μην πεσει η πρωτια με intel... θα κοιταξω να το παλεψω κι εγω.

Υγ.Γ@μω το σχολειο μου γ@μω που δεν με αφηνει χρονο...

Χρηστάκη μην αγχώνεσαι βρε κουτό...... :D

Ασε και κάναν AMD-ά να χαρεί..........για λίγο.........γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.......και όταν λέω "μετά", εννοώ στη "μετά-DOTHAN εποχή"..... :D;)

Αρχική απάντηση από hipro5

ΟΛΕΣ οι απαντήσεις θα έρθουν με DOTHAN POWER.........SOON........Γιατί η INTEL έχει ΜΙΑ CPU για ΟΛΑ τα benchies...... ;):p

λοοοοολ μαρεσει που τα πιστευεται κιολας :p

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 13:21]

λοοοοολ μαρεσει που τα πιστευεται κιολας :p

Πες τα ρε Θοδωρη:D

Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 13:09]

Αν δε κανω λαθος Γιωργο,ειμαι ο πρωτος που καταφερε να σε περασει σε αυτο το bench?????

Yeap...... :D

....Για να μην ξεχνιόμαστε ....στο συγκεκεριμένο bench υπάρχει μόνο ένας Dothan στην λίστα και αυτός με νεράκι και κουβαδάκι .......όταν θα δουμε 32 MB με Dothan σε θερμοκρασίες < 0 C.....θα καταλάβουμε τι εστι βερύκοκο....... :p

Σα να λέμε Όταν θα κάνει ξαστερια, όμως ένα πράμα. Είναι μήνες που έχετε Dothan στα χέρια σας αρκετοι...βλέπεις κάτι που δεν βλέπουμε όλοι οι άλλοι?

Όταν λοιπόν θα βγάλει η AMD FX1821 θα δειτε τι σκορ θα κάνουμε ....περίπου την ίδια χρονική στιγμή θα έιναι με τα αποτελέσματα απο Dothan....xexexe

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.