DarkSaga Νοέμβριος 5, 2005 #961 Νοέμβριος 5, 2005 είναι τόοοοσο μπροστά ο ιντελάκιας?Ημαρτον ρε συ.....
phil1416003162 Νοέμβριος 5, 2005 #962 Νοέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 22:48] είναι τόοοοσο μπροστά ο ιντελάκιας?Ημαρτον ρε συ..... Και σκεψου οτι δεν εχει postαρει ακομα με τον Dothan;)
GoriLLakoS Νοέμβριος 5, 2005 #963 Νοέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από phil Και σκεψου οτι δεν εχει postαρει ακομα με τον Dothan;) τους dothan.....και περιμενε , εροχνται και αλλα πολλα....
DarkSaga Νοέμβριος 5, 2005 #964 Νοέμβριος 5, 2005 σε βάζει σε σκέψεις αρκείται στα εγχώρια? πρωτιές κλπ? αν έχει τόσο καλύτερα backup γιατί δεν πλασάρεται σε λίστες του εξωτερικού ψηλότερα? δεν είναι μομφή η αμφισβήτηση εξωτερικευμένες σκέψεις είναι πωωω τι είπα πάλι....
BeetleJuice Νοέμβριος 6, 2005 #965 Νοέμβριος 6, 2005 πολυ λογικη η εξηγηση του Philμπραβο απο μενα στον esdee για το Phase , το ειδα με τα ματια μου,καταπληκτικη δουλεια!μπραβο και στον μαστορα τον Phil .ο hipro νομιζω εχει καλιτερο συστημα ψυξης απο τον phil ή κανω λαθος?το μετωπο με τους dothan εχει ανοιξει...μονο dothan εχει η ιντελ σαν καλο χαρτι? λολ
hipro5 Νοέμβριος 6, 2005 #966 Νοέμβριος 6, 2005 ΜΠΡΑΒΟ βρε phil........... :clap: :clap: @ DarkSaga Δεν είναι θέμα με "εγχώρια" και "εξωτερικά" που λες......... Πιο παλιά είχαμε τα WR στο Super-Pi, Hexus Pi-fast, SETI Bench, κ.τ.λ.........Σήμερα που οι Overclockers αυξάνονται και πληθύνονται ανα τον κόσμο ΣΥΝ ότι έχουν σκάσει μύτη οι Γιαπωνέζοι δυναμικά στο παιχνίδι τον τελευταίο καιρό, όπως καταλαβαίνεις δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα για "έξω".........Τώρα πάμε να κάνουμε κάποια καλή κίνηση......Για να δούμε!..... θα πετύχει?........ Να πώ ότι σχεδόν ΠΑΝΤΑ είμασταν ένα "κλικ" πίσω σε θέμα ψύξης......... Όταν αυτοί είχαν νερό, εμείς είχαμε αέρα. Όταν αυτοί πήγαν σε phase-change, εμείς είχαμε πάλι αέρα, νερό και Peltier. Όταν αυτοί πήγαν σε cascade συστήματα, εμείς είχαμε phase-change. ΑΛΛΑ και με ένα "κλικ" πίσω τους σε θέμα ψύξης, ΠΑΛΙ παίρναμε πρωτιές....... ΣΗΜΕΡΑ: Αυτοί έχουν cascade και LN2...........ΤΩΡΑ έχουμε κι εμείς........ΠΟΥ θα πάνε παραπάνω?........ΔΕΝ πάει άλλο!........ Τώρα λοιπόν που είμαστε ίσοι προς ίσων, μπορούμε επιτέλους να κάνουμε κάτι "δυνατό".........Θα δούμε........ ΔΗΛΩΣΗ: Σε αυτό το bench ΔΕΝ έχω άλλο backup, γι'αυτό καθάρματα ΜΗΝ το "σπάσετε"........
phil1416003162 Νοέμβριος 6, 2005 #967 Νοέμβριος 6, 2005 Ok Master:T: Και μονο που σε εχω περασει εστω και σε ενα bench(labpifast)μου φτανει(οχι οτι αν σε περασω και στο 32Μ πως δε θα το postαρω )
DarkSaga Νοέμβριος 6, 2005 #968 Νοέμβριος 6, 2005 ΔΗΛΩΣΗ: Σε αυτό το bench ΔΕΝ έχω άλλο backup, γι'αυτό καθάρματα ΜΗΝ το "σπάσετε"........ απίστευτο.....
esdee Νοέμβριος 6, 2005 #969 Νοέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης μπραβο ρε phil!!!!!!!O esdee ειδοποιηθηκε τηλεφωνικος και εβγαλε αφρους οταν το ακουσε...χαχαχα!!!!Αντε και πρωτος......τι σου εβγαινε λαθος τοση ωρα και ησουν 40" επανω??? Για ριξε και ενα screenshot με το tweaker..... congrats Phil!!!ειμαι σιγουρος οτι μπορεις και χαμηλοτερα ακομα και απο τον hipro :devil: Αρχική απάντηση από hipro5ΔΗΛΩΣΗ: Σε αυτό το bench ΔΕΝ έχω άλλο backup, γι'αυτό καθάρματα ΜΗΝ το "σπάσετε"........ :devil: :devil: (ατιμε αν δεν με ειχε προδωσει το tagan θα ειμουν ιδη πρωτος)
GoriLLakoS Νοέμβριος 6, 2005 #971 Νοέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceτο μετωπο με τους dothan εχει ανοιξει...μονο dothan εχει η ιντελ σαν καλο χαρτι? λολ με prescot ειναι το ρεκορ εδω........χεχεχε!
phil1416003162 Νοέμβριος 6, 2005 #972 Νοέμβριος 6, 2005 Οπως θα καταλαβατε ηδη εχουμε μια νεα πρωτη θεση(αρε Βαγγελη τιποτα δεν κρατας κρυφο )Τελικα παιζοντας λιγο ακομα με το tweaker καταφερα να κερδισω ακομα 8 δευτερολεπτα και να παρουμε εμεις οι AMDαδες τη πρωτη θεση και σε αυτο το bench.Και οπως θα ελεγε και ο enduracel:"αφιερωμενο στο λαο της AMD":flex: San Diego 4000+@3377Mhz(11.5X293.65Mhz) 2X512 BH-5@259.8Mhz(183 Divider)
papatsonis Νοέμβριος 6, 2005 #974 Νοέμβριος 6, 2005 απαιτούμε να γίνει και το refresh στη list asap τωρα που πρασινησε
doctor Νοέμβριος 6, 2005 #976 Νοέμβριος 6, 2005 @phil συγχαρητήρια .....ανεβάζεις τον πήχη πολύ ψηλά ........γιατί νομίζω ότι η απάντηση δεν θα δωθεί από Dothan............ γιατί;;;;
esdee Νοέμβριος 6, 2005 #977 Νοέμβριος 6, 2005 ευγε phil!!! Αρχική απάντηση από doctor @phil συγχαρητήρια .....ανεβάζεις τον πήχη πολύ ψηλά ........γιατί νομίζω ότι η απάντηση δεν θα δωθεί από Dothan............ γιατί;;;; γιατι αν ηταν απο AMD η απαντηση θα ηταν μονοτονο σωστα ?
GoriLLakoS Νοέμβριος 6, 2005 #978 Νοέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης με prescot ειναι το ρεκορ εδω........χεχεχε! ........ηταν....[/Β]..... Μπραβο phil......εις κατωτερα....
doctor Νοέμβριος 6, 2005 #979 Νοέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 18:53] ευγε phil!!! γιατι αν ηταν απο AMD η απαντηση θα ηταν μονοτονο σωστα ? σωστά , πάντα σωστός ο esdee.........
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.