Jump to content

Super PI 32M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DarkSaga

επίσης οικονομικότερο και πιο απδοτικό είναι να κατασκευάσεις

μόνος παγάκια απο μπώλ η μεγάλα ποτήρια κρατάνε περισσότερο λόγω ενιαίου όγκου....

απαιτούν μεγαλύτερο τανκ βέβαια αλλα δε σε βλέπω να κολλάς σε τίποτα.....

Όντως δόκτωρα, παίζουν κάτι παγοκύστες ειδικές για κατασκήνωση κλπ, που κρατάνε την ψύξη καλύτερα και είναι και πιο εύχρηστες. Φαντάσουν πλάκες σε μέγεθος μισού τετραδίου, τις βάζεις στην κατάψυξη, γίνονται κόκκαλο και μετά τις χρησιμοποιείς μέσα σε έναν κουβά με νερό. Το βράδυ μετά τα μπέντσια, τις σκουπίζεις με μια πετσέτα, τις ξαναρίχνεις μέσα στην κατάψυξη και είσαι ο άρχων.

Παρεπιπτόντως το κουβαδάκι είναι όλα τα :D

έχω την εντύπωση ότι όσο πιο μικρά είναι τα κομμάτια του πάγου ....τόσο πιο χαμηλή κρατιέται η θερμοκρασία του νερού δηλαδή η ίδια ποσότητα θρυματισμένου πάγου σε ένα ποτήρι νερό κατεβάζει πιο γρήγορα την θερμοκρασία του νερού απο ότι ένα ενιαίο κομάτι πάγου ίδιας μάζας ......

ή κανω λάθος????:innocent:

Αρχική απάντηση από doctor

έχω την εντύπωση ότι όσο πιο μικρά είναι τα κομμάτια του πάγου ....τόσο πιο χαμηλή κρατιέται η θερμοκρασία του νερού δηλαδή η ίδια ποσότητα θρυματισμένου πάγου σε ένα ποτήρι νερό κατεβάζει πιο γρήγορα την θερμοκρασία του νερού απο ότι ένα ενιαίο κομάτι πάγου ίδιας μάζας ......

ή κανω λάθος????:innocent:

εφοσον η ανταλαγη θερμοτητας του παγου με το νερο γινεται μονο με την εξωτερικη επιφανεια του παγου. τοτε αν το ιδιο κομματι του παγου το κοψουμε στα 4 τοτε εχουμε μεγαλυτερη αρκετα μεγαλυτερη επιφανεια για ανταλαγη θερμοτητας με το νερο αρα και καλυτερες temo σε load (ειδικα)

@esdee :T:

έτσι πιστευω και εγω τα μικρα κομματακια έχουν πολυ μεγαλυτερη (συνολική) επιφάνεια έτσι αποροφάται από το περιβάλλον (νερό) πολυ μεγαλυτερη ποσότητα θερμότητας εφόσων η ανταλλαγή γίνεται από την εξωτερική επιφάνεια....και το νερό ψύχεται πιο γρήγορα

esdee είσαι ένας expert ....σε όλων των ειδών τις ψύξεις...:magic:

Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 21:34]

@esdee :T:

έτσι πιστευω και εγω τα μικρα κομματακια έχουν πολυ μεγαλυτερη (συνολική) επιφάνεια έτσι αποροφάται από το περιβάλλον (νερό) πολυ μεγαλυτερη ποσότητα θερμότητας εφόσων η ανταλλαγή γίνεται από την εξωτερική επιφάνεια....και το νερό ψύχεται πιο γρήγορα

Ναι σε ολων των ειδων τις ψυξεις...μεχρι και βεντουζες κοβει:p

ισχυει

οσο μεγαλωνει η επιφανεια τοσο περισσοτερα σημεια επαφης , αρα τοσο μεγαλυτερη απαγωγη θερμοτητας

αυτο το θεμα με τις παγοκυστες το εχω σκεφτει και εγω αλλα τις εχω στο εξοχικο και βαριεμαι

ναναι καλα το camping...

εχο και παγοκυστη του κιλού...

ασχετο αλλα.............τα μικρα παγακια βοηθουν και σε βαθος χρονου???Πχ αν δεν μας ενδιαφερει η γρηγορη ψυξη αλλα η μακροχρονια δεν θα λιωσουν πιο ευκολα ...????

Ότι είπε ο αποπάνω , , , και δεν ειναι οτι καλύτερο μετά απο κανα 2 σπι 32 προσπάθειες να εισαι για μεταγγίσεις .sic. [βγάλε κουβάδες βγάλε ψυγειο , χύσε το νερό γέμισε πάλι....]

Αφου ρε μόρτες ο πάγος εκει στους -5 θα είναι και το νερό στους 5 ....

Τι 5 με τα μικρά κομμάτια τι 7-8 με τα μεγάλα , το θέμα ειναι τι θα κρατήσει πιο πολύ ,,

Το wr δεν ερχεται απο τους 2 βαθμους. :banging: :banging: :banging:

Αρχική απάντηση από doctor

κατεστραμενος πρωτοδεσμητης ειμαι απλα :D

οι δευτεροδεσμιτες ειναι στο πλευρο σου

απλα δεν ξερουμε μαθηματικα (φυσικη , χημεια , εκθεση τα ιδια ειχαμε), ξερουμε ομως για τα μικροβια στους σωληνες σας...:p :p :p :p :p

Αρχική απάντηση από Zarras [Χθες, στις 19:26]

μη βιαζεσαι γιατρε, θα σου ριξω επισκληριδιο στο κουτελο...

:D

spi323uf.jpg

Aπο ότι κατάλαβα θα ερχόταν και το 23:ΧΧ απλά δεν είχα πολύ χρόνο να παιξω με τις μνήμες που με αφήνανε στα κρίσιμα 2-3ΗΤΤ ακόμη :D [στα 3.180 έβγαζε το μισο spi32 και μετα πάπαλα]

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 00:47]

Ότι είπε ο αποπάνω , , , και δεν ειναι οτι καλύτερο μετά απο κανα 2 σπι 32 προσπάθειες να εισαι για μεταγγίσεις .sic. [βγάλε κουβάδες βγάλε ψυγειο , χύσε το νερό γέμισε πάλι....]

Αφου ρε μόρτες ο πάγος εκει στους -5 θα είναι και το νερό στους 5 ....

Τι 5 με τα μικρά κομμάτια τι 7-8 με τα μεγάλα , το θέμα ειναι τι θα κρατήσει πιο πολύ ,,

Το wr δεν ερχεται απο τους 2 βαθμους. :banging: :banging: :banging:

.........εννοείται ....όταν τραβάμε μπέντσια .....δεν χαλαρώνουμε ...είμαστε από πάνω και αναροφούμε το νερό από τα παγάκια που λειώνουν ώστε να κρατιέται στην μικρότερη δυνατή ποσότητα άρα να έχει και την χαμηλότερη θερμπκρασία.....:cool:

το κόλπο είναι μικρά κομματια παγο και δεν αφήνουμε το νερό να περάσει πανω απο ένα οριο ( συνήθως τόσο όσο να μην ρουφαει αέρα η αντλια).

ναι το wr δεν έρχεται από τους 2 βαθμους αλλά δείχνει σε αυτούς που χρησιμοποιούν μηχανήματα για θ < 0 C .......ότι πρέπει να έχουν κάποιες καλύτερες απαιτήσεις και όχι να τους περνάει ο παγοκολώνας! :rolleyes:

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 16:58]

Mονο για την ιστορια..

Ολα με αερα

μνημες 270 1:1

Newcastle core 0434

26.49

NewCaste26.jpg

τι μνημες ειναι αυτες στα 270 ρε συ?

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

τι μνημες ειναι αυτες στα 270 ρε συ?

2χ256 bh5 kingston value year 03week 03

μεχρι 275 bencharan

και περιμενω και κατι πολυ καλυτερο...

• 3 weeks later...

Μετα απο πολυ κοπο και αρκετες ωρες δοκιμων,επιτελους ενα 32Μ της προκοπης.Ο San Diego αποτι φαινετε δεν συμπαθει το εν λογο bench,και οπως θα δειτε χριαστηκαν αρκετα περισοτερα Mhz σε core και mem για να μπορεσω να περασω τον croma και τον eSDee.Απο αποψη tweaks και timmings δεν νομιζω οτι γινεται τιποτα καλητερο οποτε,Γιωργο(hipro) προς το παρον μπορεις να κοιμασαι ησυχος(ετοιμασε βεβαια τα backup σου καλου κακου):p

Και για αλλη μια φορα μπραβο στον eSDee για το phase που εφτιαξε του οποιου οι θερμοκρασιες απο idle στους -48 στο evaporator,πεφτουν στους -43 και μενουν εκει μεχρι το τελος του bench:clap:

San Diego 4000+@3377Mhz(11.5X293.65)

2X512 BH-5 @259.8Mhz

post-407-1416072279,3565_thumb.jpg

μπραβο ρε phil!!!!!!!O esdee ειδοποιηθηκε τηλεφωνικος και εβγαλε αφρους οταν το ακουσε...χαχαχα!!!!Αντε και πρωτος......τι σου εβγαινε λαθος τοση ωρα και ησουν 40" επανω???

Για ριξε και ενα screenshot με το tweaker.....

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 22:39]

μπραβο ρε phil!!!!!!!O esdee ειδοποιηθηκε τηλεφωνικος και εβγαλε αφρους οταν το ακουσε...χαχαχα!!!!Αντε και πρωτος......τι σου εβγαινε λαθος τοση ωρα και ησουν 40" επανω???

Για ριξε και ενα screenshot με το tweaker.....

Δεν ηταν θεμα timmings αλλα απλα ο IMC του San Diego ειναι πιο αργος απο τους Venice οπως φαινεται και στα memtest και Sandra mem bandwith.Οποτε επρεπε απλα να τρεξω σε πολυ ψηλοτερα Mhz.Δεν εχω προχειρο screenshot απο tweaker.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.