Bird Οκτώβριος 6, 2005 #881 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 ουπς, απο την πολυ αναζητηση χαθηκε το Πι Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Οκτώβριος 6, 2005 #882 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 WTF????τι ψυξη εχεις????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 6, 2005 #883 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 15:44] ρε σκάθαρε 32ΜΒ τραβάει το μηχάνημα σου? βασικα το ΜΒ το βλεπω και το ξαναβλεπω32ΜΒ...1ΜΒπου το εχετε δει αυτο το ΜΒ?γιατι εγω Μ βλεπωκαι δεν ειναι Μ απο "MEGAbyte" , ειναι Μ απο "Million"ενημερωτικα μετραμε τα 32 πρωτα εκατομμυρια ψηφια του 3,14 , του γνωστου μας "ΠΙ" το οποιο ειναι απεριοδικος αριθμος , δηλαδη δεν σταματα ποτέ , αλλα ουτε και επαναλαμβανεται απο ενα σημειο και μετα.τωρα το μηχανημα μου τι σχεση εχει αν τραβαει 32Μιλλιον και γιατι το ενδιαφερον?επειδη δεν εχω ποσταρει?για το αν ειμαι σταθερος?μηπως δεν βγαζει? αααα του σκαθαριου το μηχανημα δεν βγαζει spi .... τι ευτυχιαας κοιταει ο καθενας το μηχανημα του και για το αν βγαζει θα τα πουμε...δεν κανω επιθεση , απαντηση ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Οκτώβριος 6, 2005 #884 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 21:49] WTF???? τι ψυξη εχεις????? Νερο.Βγαζει 32ΜβΠι στα 2930-μεχρι στιγμης-αλλα με διαιρετη 166(δεν πανε πανω απο 262 με 2-2-2-5:devil:.θελει δουλεια ακομα και χρονος δεν υπαρχει και ενα of topic.http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=41527 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 6, 2005 #885 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Respect σκάθαρε!χέστηκα αν βγάζεις η όχι εσυ προσωπικάδεν είναι επίθεση απολογία είναικάτι έχεις δει στραβά εσυ με μενααπο το κουτση μαρία που το ειχα πει για σένα στο 1Μ και τώρα εδώ....chillout manείσαι καλύτερος σε ό,τι έχεις ποστάρει κατα πολύη ερώτηση ισχύει:που είσαι σταθερός για 32Μ???αν δε σε πειράζει απαντάς αν όχι μη το κάνεις θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Οκτώβριος 6, 2005 #886 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Peace παιδια ας κατεβασουμε λιγο τους τονους.Ολοι μια cyber παρεα ημαστε και ανταλασσουμε αποψεις:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 6, 2005 #887 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Bird σπέρνει το εργαλειο πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 6, 2005 #888 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 σωστος ο σκαθαρος για αυτο το m.milliον ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Οκτώβριος 6, 2005 #889 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 22:44] Bird σπέρνει το εργαλειο πολύ καλό Ευχαριστω φιλε μου,εαν μου πηγαιναν λιγο ακομα οι UTT:...: αλλα...ας μην ειμαστε και πλεονεκτες.Παντως περα απο Πι κτλ. το ωραιο ειναι οτι ολα τα προγραμματα τα τρεχει πολυ γρηγορα σε σχεση με τον Venice@2890 που ειχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Οκτώβριος 7, 2005 #890 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Eνα ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 7, 2005 #891 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Χθες, στις 22:31] Respect σκάθαρε!χέστηκα αν βγάζεις η όχι εσυ προσωπικάδεν είναι επίθεση απολογία είναικάτι έχεις δει στραβά εσυ με μενααπο το κουτση μαρία που το ειχα πει για σένα στο 1Μ και τώρα εδώ....chillout manείσαι καλύτερος σε ό,τι έχεις ποστάρει κατα πολύη ερώτηση ισχύει:που είσαι σταθερός για 32Μ???αν δε σε πειράζει απαντάς αν όχι μη το κάνεις θέμα δεν εχει σημασια πως το παιρνω αλλα το πως το λεςστα 32 million προφανως δεν εχω ποσταρει αρα δεν εχω ασχοληθει με το συγκεκριμενο benchοπως θα εχεις δει εχω ποστερει σε ολη μου τη ζωη 2 φορες αποτελεσματαδεν εχω καθολου χρονο να ειμαι πανω απο ενα μηχανημα τοσες ωρες ουτε να κανω προετοιμασιες benchεχω βοηθησει πολλα παιδια απο δω μεσα και μαρτηρας ο Bird ,και εσενα δεν σου μιλησα ποτε ασχημα ουτε σε ειρωνευτηκααπο τι στιγμη που δεν ποσταρω εδω και πιανεσαι απο αυτο και με ρωτας αν βγαζω 32million ειναι μομφη σε καθε περιπτωσηεγω 25 λεπτα δεν καθομαι να περιμενω τιποτα , δεν με ενδιαφερει το συγκεκριμενο benchκαι για α απαντησω στην ερωτηση σου , στα max post μου ΟΧΙ δεν ειμαι σταθερος στα 32 million , ειμαι στα 16 μονο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Οκτώβριος 7, 2005 #892 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Bird απλως respect...............Ειναι ο μονος 3800+ που εχς δει να ειναι σταθερος στα 2900 με νερο.........Ρε Κωστα δεν το ειπε για να σε προσβαλει ελεος πια..........Αλιμονο αν εκει που ειμασταν σταθερο στο 1μ να ειμασταν και στο 32.......Ρωτησε για να μαθει το scaling tou cpu σου.......Δλδ ποσα μηζ χανεις απο το 32μ που για να λες οτι βγαζεις 16μ σε 1-2 φσβ παρακατω βγαζει και 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 7, 2005 #893 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 μπορεί να ήθελα να τον ματιάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Οκτώβριος 7, 2005 #894 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Συγνωμμη αλλα με τον τροπο που εκφραζεις τα πειραγματα σου παρεξιγιεσαι.............Το σωστο smiley ειναι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 8, 2005 #895 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 οταν γινεται παρεξηγηση και μετα εξηγειται η ολη φαση ειμαστε ολοι αγαπημενοι εγω ειλικρινα δεν εχω κατι με το παλικαρι απαντησα σε αυτο που νομιζα παντως το ματιασμα πετυχε ΣΑΒΒΑΤΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ???????/ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=293809#post293809 τσεκαρετε , το μασινι τερματισε no more απο το σκαθαρι καλα bench σε ολους απο την κουτση μαρια , aka σκαθαρι (φιλικο παντα) :daisy: :daisy: :daisy: :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Οκτώβριος 8, 2005 #896 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Καλα ρε αμα δεν τερματιζε και στα 2900 ελεος.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 8, 2005 #897 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 τετάρτη είμαι φίλε άλλος στη έπαιξε....Φιλικά πάντα έμαθε πως έδωσες ρέστα χτες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Οκτώβριος 8, 2005 #898 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 μπα τι ρεστα , ησυχος ημουναλλα την ατακα μου "φιλικα παντα" την λεγανε ολοιεγινε χαμος , μπορει να την ακουσα και 1000 φορες σε ενα βραδυηταν πολυ ωραια...κανεις μωρε δεν μου την εκανε , θα την βρω την ακρη , διαβολου καλτσα ειμαι γω...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 8, 2005 #899 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Κατι κανω λαθος αλλα θα το βρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 8, 2005 #900 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 μαλλον καταλαθος θα εβαλες 276 mhz και πατησες save στο βιος :...: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.