Jump to content

Super PI 32M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

θα ημουν και χωρις αυτά , αλλά στα 2799 που είναι το επομενο σκαλοπάτι , αλλά εκεί δε μου έκανε τη χάρη, και μάλιστα δεν πεταξε λάθος, αλλα κολλησε η μαμακια. οποτε , επομενο update μολις μπει νερακι , για την ώρα βέβαια έχω μονο το μπλοκ... :p:p

edit : γιατι ειμαι πεποισμενος οτι στο 32μ αν εχεις κανα γαματο raid0 θα κερδιζεις κανα 10" στα σιγουρα, γιατι βλέπω το δισκο να γραφοσβήνει δεδομένα διαρκώς,... (ισως το δοκιμάσω και χωρίς pagefile...:whistling :whistling )

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ "ΤΟP 30", ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤH ΦΟΡΜΙΤΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜH ΧΑΝΩ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ.... ευχαριστω :p

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Μπραβο ρε γιατρε....πατα κατω τους FX,,,,,,,:p

ναι γιατρε ... και μετα βαλε στοχο και τους Venice :D

αρχησαμε βλεπω τις βραδυνες γυρες στα βενζιναδικα? :D

ναι ναι καλα τα λεει ο βαγγος

το βραδακι παγωνει και η σωληνα του νερου στο μπαλκονι και μπαινουν μεσα ταα λαστιχα για ναααα....ποτισει τη γλαστρα διπλα στο πισι και καλα...

μετα σου λενε για λειψυδρια , αφου ο γιατρος θελει τον μαραθωνα για να ποσταρει ...

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 09:19]

:D

......για καλή σας τύχη το τανκ που χρησιμοποιώ waterchill είναι μικρό και δυςτυχως χωράει μεχρι τρια παγάκια.......

.....θα γίνει πατέντα όμως που θα εξασφαλίζει πολυ χαμηλότερη θερμοκρασία νερού.....

οπότε θα μπω στην 10δα.....χαλαρά:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.