doctor Ιούλιος 1, 2005 #821 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 17:14] ξεκινα να ψαχνεις σε πιο directory ειναι το επομενο backup (πρεπει να τα δεις απο κοντα αυτα τα δυο coolerια) φίλε esdee..............πολύ φοβάμαι θα έιναι γεματο το.........directory με backups......:cry: εσύ όμως συνέχισε ακάθεκτος...........:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούλιος 2, 2005 #822 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 ενα ακομα λιγο καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούλιος 4, 2005 #823 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 θα επανελθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 6, 2005 #824 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Να και ένα από εμένα με τον επεξεργαστή της υπογραφής μου και ένα dd από τον petros@idk$ kai modded από εμένα(το γέμισα αέρα ) Η πλάκα είναι ότι όταν έτρξα ένα χωρίς καθόλου optimazitions πήγε καλύτερα αλλα ο μαμάκας δεν κράτησα screen:tomato: :tomato: Μόλις λύσο ένα μικρό προβληματάκι με το Phase θα ξανα δοκιμάσω...προς το παρόν είμαι με stock Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 6, 2005 #825 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 μπραβο Πολυ δυνατος. Φαινετε πως εκανε καλη δουλεια ο πετρος Μεγειες και καλοδουλευτο. Υγ. Καντε το μας μια παρουσιαση....δεν φτιαχνουν και πολλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούλιος 6, 2005 #826 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Πολυ καλό σκορ....Μια ερωτηση μονο ....γιατι παιδευεσαι ακομα με τα tccd και δεν παιρνεις ΒΗ ή CH-5???Θα πηγαινε πολύ καλυτερα........(Εχεις και DFI κρίμα ειναι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 6, 2005 #827 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από unseen μπραβο Πολυ δυνατος. Φαινετε πως εκανε καλη δουλεια ο πετρος Μεγειες και καλοδουλευτο. Υγ. Καντε το μας μια παρουσιαση....δεν φτιαχνουν και πολλοι. Εμένα με ξεχνάς? Αν δεν το είχα "modarei" μπορει και να πήγαινε καλύτερα....:X: Αρχική απάντηση από apostglen46 Πολυ καλό σκορ.... Μια ερωτηση μονο ....γιατι παιδευεσαι ακομα με τα tccd και δεν παιρνεις ΒΗ ή CH-5??? Θα πηγαινε πολύ καλυτερα........(Εχεις και DFI κρίμα ειναι) Το σκόρ είναι χάλια....απλα το πόσταρα για να..."υπάρχει" Θα δήξει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούλιος 8, 2005 #828 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιούλιος 8, 2005 #829 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unseen μπραβο Πολυ δυνατος. Φαινετε πως εκανε καλη δουλεια ο πετρος Μεγειες και καλοδουλευτο. Υγ. Καντε το μας μια παρουσιαση....δεν φτιαχνουν και πολλοι. Χριστο τη δευτερα (που θα ερθει και η μ@μημενη η ψηφιακη) θα ξαναλυσω το καινουργιο μου και εχω σκοπο να ποσταρω πολλες φωτο. Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Εμένα με ξεχνάς? Αν δεν το είχα "modarei" μπορει και να πήγαινε καλύτερα....:X: Ειναι και αυτο το πρωβλημα που τον τρωει τον κυριο ΑΝ7 λιγο το χερακι του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 8, 2005 #830 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Toν τρώει το χεράκι του τον κύριο An7 είναι γεγονός αυτό . Μάρτυρες όλοι οι πρώην cpu του και τα tccd του που τρώγανε 3.7 βολτες [λέμε τώρα όχι 3.7 ακριβώς. ] . Σύγκρινε λίγο an7 το σκόρ του vagg με το δικό σου και θα καταλάβεις γιατί όλοι μπενκάρουν με bhX Utt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 8, 2005 #831 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Ωραίος VagouridisΔεν τραβάει παραπάνω 32μ?Με τι τάση είσαι εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 8, 2005 #832 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Toν τρώει το χεράκι του τον κύριο An7 είναι γεγονός αυτό . Μάρτυρες όλοι οι πρώην cpu του και τα tccd του που τρώγανε 3.7 βολτες [λέμε τώρα όχι 3.7 ακριβώς. ] . Σύγκρινε λίγο an7 το σκόρ του vagg με το δικό σου και θα καταλάβεις γιατί όλοι μπενκάρουν με bhX Utt . Λοοοοοοοοολ Θα ψάξω να βρώ και ότι τελειώσω και το dd και θα δοκιμάσω... ’ και όπως είπα...όταν είχα ξανατρέξει το 32μ αλλα δεν τράβειξα shot ήταν 23 λεπτά ΑΚΡΙΒΩΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 9, 2005 #833 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004και τα tccd του που τρώγανε 3.7 βολτες [λέμε τώρα όχι 3.7 ακριβώς. ] . sorry κιολας αλλα μετα τα 3.1-3.2V ειδες καμια διαφορα με TCCD? και αν ναι με τι timmings? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 9, 2005 #834 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από esdee sorry κιολας αλλα μετα τα 3.1-3.2V ειδες καμια διαφορα με TCCD? και αν ναι με τι timmings? Όχι ρε...μέχρι 3,2 φάγανε τα προιγούμενα αλλά και τα τωρινά...’μα ακούνε τα μαμημένα στο ρεύμα φταίω εγώ που τους το δίνω....?Μέχρι 3,2 που δοκίμασα πάντως πήγαιναν όλο και καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούλιος 13, 2005 #835 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 ψήνοντας τις μνήμες/cpu , WinXP 32bit,realtime Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 16, 2005 #836 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Να ένα καλύετρο στα 3216mhz...αν με άφηνε και το μαμημενο το phase παραπάνω..... Απλά realtime kai 32bit windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούλιος 16, 2005 #837 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Αφου εχει ποσταρει 23.58 αυτο τι το εβαλες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 16, 2005 #838 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Αυτό εκεί είναι το pi mod...Αν επιτρέπεται εκεινο ας μπεί εκείνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Σεπτέμβριος 15, 2005 #839 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Να και ο νεος μου Diegito.Οχι τιποτα αλλο αλλα ειχα μηνει καιρο εξω απο το Top 30. San Diego 4000+ με νερακι 2Χ512 ΒΗ5 Αυτο μεχρι να μπει επανω στο phase:flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 15, 2005 #840 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 χεχε, αρχηζει να μου αρεσει αυτο το 'κομματι' phil...παει πολυυυ καλα για νερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.