Jump to content

Super PI 32M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 17:36]

άψογος :worship: :worship: :worship:

μπορείς όμως και καλύτερα εκεί, σε 2k3 το έχεις τρέξει? σφήξε λίγο τις μνήμες... :D

Τι αλλο να σφιξω ? :D

θα το παλεψω να δω τι γινεται με το λειτουργικο... win2k3 32bit ηταν το σκορ...

post-144-1416071872,2057_thumb.gif

oi μνήμες είναι με 166 διαιρέτη ή με 180? γιατί αν είναι με 166 δε τρέχουν στα 253 όπως λες αλλά 235.

Επίσης το Tref 3072 ίσως είναι γρηγορότερο, όπως και το Readpreamble σε 5 (χαμηλότερο δεν ειναι πάντα καλύτερο). 32Byte Granualarity δοκίμασε και enable.

Δε ξέρω σε αυτή την συχνότητα με /13 UTT και 1Μ cache περίμενα πιο λίγο είναι η αλήθεια. (το Βank interleave enable δε το έχεις, με 2x512?)

Anyway ένα λίγο καλύτερο από μένα..

post-47-1416071875,6445_thumb.png

Ναι με 180 διαιρετη ηταν , το screen ηταν για να φανουν τα timings. Οριστε και ενα σημερινο με 3072 και preamble 5, δυστυχως ιδια αποτελεσματα.... (4 Burst και bank interleaving enabled ηταν και στο προηγουμενο run).

Και εγω περιμενα πιο κατω λογο της cache (10 δευτερολεπτα τουλαχιστον).

post-144-1416071875,8881_thumb.gif

ρε γμτ wtf? μήπως έχεις CPC disable :p (πλάκα κάνω). δοκίμασε να το τρέξεις ή με memory usage Cache ή programs (αντίθετα απ ότι το έχεις τώρα) (System Properties->Adva->Performance Settings->Adva->) εγώ το τρέχω με cache επιλογή. Αλλιώς δοκίμασε με 64bit 2003 όπως είπε ο zyx.

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 17:24]

Συνεχησε να ριχνεις λασπη στο ονομα της AMD © που λεει και ο endu:D

οι AMDαδες benchαρουν σε 2κ3

οι AMDαδες Benchaρουν σε 2κ3 .......αλλά το φράγμα των 20 sec στο super -pi 1 MB....... η Intel θα το σπάσει πρώτη με τους Dothan ......κατά τα άλλα.............AMD powaaaaaa!!!!!! πάντα δεύτερη!:p

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 15:45]

ρε γμτ wtf? μήπως έχεις CPC disable :p (πλάκα κάνω). δοκίμασε να το τρέξεις ή με memory usage Cache ή programs (αντίθετα απ ότι το έχεις τώρα) (System Properties->Adva->Performance Settings->Adva->) εγώ το τρέχω με cache επιλογή. Αλλιώς δοκίμασε με 64bit 2003 όπως είπε ο zyx.

Χεχε τι νομιζεις κανω απο χθες με το κλιματιστικο full και θερμοκρασια δωματιου <18 βαθμους ..... Τα ξερω και τα εχω δοκιμασει αυτα που αναφερεις........

10 mhz πιο πανω και κτυπαει καπου στο 15 loop.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.