Jump to content

Super PI 32M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από esdee

1-2 MHz και τερματισαμε τις μνημες, δυστηχως αυτες οι δοκιμες θα γινουν απο εβδομαδα

κλασσικα πραγματα

Winchester 3500+ @ 2972

DFI NF4 Ultra-D

2x512 UTT @ 3.5V

W2k3 32bit

Ωραιος esdee....

ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ UTT ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ θα μας δωσει κανεις να μπεντσαρουμε?

Αρχική απάντηση από jax7480

Ωραιος esdee....

ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ UTT ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ θα μας δωσει κανεις να μπεντσαρουμε?

thanks jax. και εσυ δεν πας πισω (μπροστα εισαι για να ακριβολογουμε)

thanks jax. και εσυ δεν πας πισω (μπροστα εισαι για να ακριβολογουμε)

Ναι, το μονο κακο ειναι η CPU που δεν παει βημα. Με τις μνημες δεν μπορω να πω οτι ειμαι δυσαρεστημενος, αλλα με UTT πιστευω οτι εμπαινα στην 5αδα.

TCCD να φανταστω? oντως παιζουν πολυ χαμηλα. με UTT θα εισουν αρκετα κατω

καλη συνεχεια!

Ελα τωρα, ντροπη, τι ειναι αυτα που λες.

BH-5, και ΟΛΑ ΤΣΙΤΑ. 2-7-12-5-0-2-2-1-1 με διαιρετη στα 183 και 10.5 μουλτι. Στα 260 περιπου με 3.6V Υ.Γ. 256αρια στικακια. Απλα μεχρι τωρα δεν εχω τρεξει ακομα σε 2003 ειτε 32 ειτε 64βιτ. Αν δεις και το προηγουμενο Pi μου ειμαι 10MHz κατω στην CPU και ενα περιπου στις μνημες. Αλλα πηρα περιπου 9 sec. Επειδη ειμαι δουλεια, ξεχασα να ποσταρω και το αντιστοιχο pi fast. Μολις παω σπιτι. Μπηκα στην 5αδα.χεχεχε

BH-5, και ΟΛΑ ΤΣΙΤΑ. 2-7-12-5-0-2-2-1-1 με διαιρετη στα 183 και 10.5 μουλτι. Στα 260 περιπου με 3.6V Υ.Γ. 256αρια στικακια. Απλα μεχρι τωρα δεν εχω τρεξει ακομα σε 2003 ειτε 32 ειτε 64βιτ.

2x512 (bank interleave) και ενα καλο λειτουργικο υπολογισε -30 second τουλαχιστον (αναλογος και ποσο tweaked ειναι το λειτουργικο σου τωρα)

ετσι, σαν να εχουμε δυναμωσει αρκετα...

BH-5, και ΟΛΑ ΤΣΙΤΑ. 2-7-12-5-0-2-2-1-1 με διαιρετη στα 183 και 10.5 μουλτι. Στα 260 περιπου με 3.6V Υ.Γ. 256αρια στικακια. Απλα μεχρι τωρα δεν εχω τρεξει ακομα σε 2003 ειτε 32 ειτε 64βιτ. Αν δεις και το προηγουμενο Pi μου ειμαι 10MHz κατω στην CPU και ενα περιπου στις μνημες. Αλλα πηρα περιπου 9 sec. Επειδη ειμαι δουλεια, ξεχασα να ποσταρω και το αντιστοιχο pi fast. Μολις παω σπιτι. Μπηκα στην 5αδα.χεχεχε

nice;)

δε δοκιμάζεις και 10χ με 166 διαιρέτη? ;)

ε όχι και δεν πάει βήμα, τί να πω εγώ τότε? 50μηζ πιο κάτω από σένα τερματίζει...

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 11:05]

χαχαχα παντος ακομα και με enable screen saver μπραβο. σε λιγο καιρο παει και το 32μ

...πως πάει δηλ το 32 Mb .........23.46 και 21.46.....είναι 2 ολόκληρα λεπτά ...όσο θέλει περίπου το Metro για να παέι από το Συνταγμα στο Πανεπιστήμιο!

....και αυτό το σε λιγό καιρό .......:whistling :whistling :whistling ........

ΥΓ. να συμπληρώσω ότι ακόμα ο unseen ......δεν έχει τρέξει ....αξιοπρεπές 32 ΜΒ .....για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδη! :D

Αρχική απάντηση από doctor

...πως πάει δηλ το 32 Mb .........23.46 και 21.46.....είναι 2 ολόκληρα λεπτά ...όσο θέλει περίπου το Metro για να παέι από το Συνταγμα στο Πανεπιστήμιο!

....και αυτό το σε λιγό καιρό .......:whistling :whistling :whistling ........

ΥΓ. να συμπληρώσω ότι ακόμα ο unseen ......δεν έχει τρέξει ....αξιοπρεπές 32 ΜΒ .....για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδη! :D

Υποψιάζομαι ότι το "σε λίγο" καιρό έχει να κάνει με το WoW και το level 60, παντελώς άσχετο με τον Ζαχαρία και το vapo ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.