Jump to content

Super PI 32M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

....εξαιρετικά αφιερωμένο στον φίλο esdee:daisy:

....φίλε τελικά έτρεξα με τις bh5 2 2 2 5 και 5/4 @ 281,4 mhz fsb

....με τις δικές σου g.skill και το tweaker .....φυσικά με 2,5 3 3 5 και 1/1 στο ίδιο fsb θα πήγαινα πολύ καλυτερα ..........αλλά......όσο ρευμα και αν δοκίμασα....οι μνήμες με αφηναν με την .....γλύκα !!!

.... εγώ κάπου εδώ σταματάω ....με παγάκια κουβαδάκια και .......νεροτσουλήθρες καλα τα πήγα...πιστεύω!

:) :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

post-1787-1416071776,5435_thumb.jpg

Thanks Doc !!! κριμα που σου εκαναν νερα τα GSkill θα μπορουσες να πας οπως μου ελεγες οτι υπολογιζες!!

σειρα μου να benchαρω ... καποια μικροπροβληματακια με κρατανε πισω , αλλα για λιγες μονο μερες!

well done!!!

Τωρα που ξελαμπικαρα λιγο με τις διακοπες και πηρα τον αερα μου ειπα να ξαναπιασω λιγο το αθλημα :)

Αφιερωμενο στο γιατρο :T:

Εχω ενα ετοιμο can για dry ice που το χρησιμοποιησα τελευταια φορα περισυ σε μια asus p4c800. Eισαι? Αντε γιατι δεν μπορω να κραταω τα backup καιρο...

post-60-1416071792,96_thumb.jpg

Αντε ρε Χρηστο που μας αφησες να παιδευομαστε μονοι μας!!

Ωραιο σκορ!!!

Δυο ακομη ειναι μπροστα σου τωρα.(ο εξης ενας)

Μπορεσα να βολεψω και γω ενα ψυγειο (εκει που δεν χωρουσε τιποτα) και ετοιμαζω νερακι.

Μας ανοιξες την ορεξη.

Αρχική απάντηση από FrOsT

Winchester @ 2805Mhz (255χ11) (1.568Volt)

Pqi (tccd) 255Mhz 2.5 3 3 5 1T 2.7volt

DFI NF4 Ultra-D (310 Bios)

Ιδιο cpu, ιδια ram, DFI M/B...

H διαφορά από πριν είναι τα λιγότερα volt στο cpu (περίπου 0.06 πραγματηκά volt λιγότερα) τα χαμηλότερα timings στις μνήμες με τα ίδια Volt και τέλος και το καλύτερο είναι ότι τώρα είναι σταθερό για 24/7(prime) ενώ πριν τραβούσα pi και έτρεχα πριν κωλύσει!!!

+ το βράδυ μπαίνουν επάνω τα UTT οπότε αν παν καλά (μετά το κάψιμο) θα κατέβει...

Αρχική απάντηση από FrOsT

+ το βράδυ μπαίνουν επάνω τα UTT οπότε αν παν καλά (μετά το κάψιμο) θα κατέβει...

με κάψιμο ελπίζω να τα έχεις τα 255+ με 2-2-2-5 κλπ ώστε να κερδίσεις αρκετά στα σκορ;)

έχεις παίξει καθόλου με χαμηλά μούλτι κ διαιρέτες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.