Jump to content

Super PI 32M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

@unseen φίλε εγώ το πολύ να μπορεσω να τρέξω μισό mhz στο fsb ακόμα .....με τα παγάκια και τα κουβαδάκια μέχρι εκεί μπορω να φτάσω:(

και μπορω να πω οτι κοντράρω στα ίσια πολλους με phase change!

και φυσικά δεν έχω απαίτηση να σε κοντράρω με συστήματα <0 C ....που μάλλον θα χρησιμοποιήσεις!

Σκέψου όμως ότι είμαστε με το ιδιο multi 16 ιδιες μνήμες 2 2 2 5 ( εγώ έχω και το PAT enable) ..........και είμαστε στην ίδια επίδοση αλλά εσύ τρέχεις * **236*** mhz πάνω από εμένα!!!!!!!!!

για φαντάσου εγώ που θα ήμουν αν έτρεχα ......295 mhz fsb.........

καλύτερα να μην το σκεφτόμαστε............................:jump:

Το βάζω μόνο και μόνο ως ένδειξη σταθερότητας και τίποτα παραπάνω αφού δεν είχα βάλει High Priority αλλά ξέχασα να απενεργοποιήσω όπως πάντα τον Screen Saver.......

Eδώ οι μνήμες είναι 1-1 στα 274 αλλά τι να το κάνεις όταν τρέχουν στα Cl3 4-4-4-11 .....

Πάντως καλό είναι όλοι μας να κάνουμε ένα BENCH με την νέα έκδοση του SPI που δίνει και τα χιλιοστά του δευτερολέπτου και Checksum για να αποφεύγονται τα διάφορα πειράγματα..... ;)

post-153-1416071772,7099_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από doctor

@unseen φίλε εγώ το πολύ να μπορεσω να τρέξω μισό mhz στο fsb ακόμα .....με τα παγάκια και τα κουβαδάκια μέχρι εκεί μπορω να φτάσω:(

και μπορω να πω οτι κοντράρω στα ίσια πολλους με phase change!

και φυσικά δεν έχω απαίτηση να σε κοντράρω με συστήματα <0 C ....που μάλλον θα χρησιμοποιήσεις!

Σκέψου όμως ότι είμαστε με το ιδιο multi 16 ιδιες μνήμες 2 2 2 5 ( εγώ έχω και το PAT enable) ..........και είμαστε στην ίδια επίδοση αλλά εσύ τρέχεις * **236*** mhz πάνω από εμένα!!!!!!!!!

για φαντάσου εγώ που θα ήμουν αν έτρεχα ......295 mhz fsb.........

καλύτερα να μην το σκεφτόμαστε............................:jump:

Ok :) Δεν ξερω ομως τα tweaks που κανεις εσυ...

Αν σου φτιαξω ενα κανιστρο για dry ice και σου δωσω και τηλ για να αγορασεις τον παγο παιζεις?

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 12:48]

Ok :) Δεν ξερω ομως τα tweaks που κανεις εσυ...

Αν σου φτιαξω ενα κανιστρο για dry ice και σου δωσω και τηλ για να αγορασεις τον παγο παιζεις?

ΠΑΙΖΩ!

-κάνιστρο εχω παραγγειλει σε εναν φίλο να μου φτιαξει........τωρα τι θα μου εμφανίσει ένας Θεός ξέρει........

-και dry ice ξέρω που θα προμηθευτω.....!

ωραίο θα είναι το παιχνίδι δεν λέω ......αλλά θα κρατάει λίγα sec.......ενώ τα 32 mb έχουν άλλη χάρη.......ανεβάζουν την αδρεναλίνη σταδιακά!

:D :D :D

καλό θα ήταν τουλάχιστον όσοι ειναι στις ίδιες πλατφόρμες (INTEL-AMD)<INTEL πρώτη!>

να τρέχουν bench με τίς ίδιες ρυθμίσεις για να αξιολογείται ουσιαστκά το hardware και να ξέρουμε τι συγκρίνουμε.......

......γιατί κάποιος μπορει να κατέβει μερικά second δίνοντας πχ. 800 ευρω για να παρει VapoChill LS και κάποιος άλλος μπορεί να κατέβει .....πειράζοντας το λειτουργικό του!

Πάντως έιμαι διατεθιμένος να βοηθήσω να φτιαχτεί ενα thread ...με τις ...ιδανικές ρυθμίσιες:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 14:01]

ανετα τρεχεις 32mb pi με dry ice

ωραία λοιπόν ......τι περιμένουμε;

εγώ, βέβαια στερουμαι και μιας εμπειρίας πως θα κάνω τις μονώσεις (γιατί με το waterblock δεν είχα αυτό που θα ήθελα και κινδύνεψα!) αλλά δεν πειράζει θα με βοηθήσετε εσείς!!!

.....και εγω θα σας ρυθμίσω τα λειτουργικά! :toomuchne :toomuchne :toomuchne :p

Αρχική απάντηση από doctor

καλό θα ήταν τουλάχιστον όσοι ειναι στις ίδιες πλατφόρμες (INTEL-AMD)<INTEL πρώτη!>

να τρέχουν bench με τίς ίδιες ρυθμίσεις για να αξιολογείται ουσιαστκά το hardware και να ξέρουμε τι συγκρίνουμε.......

......γιατί κάποιος μπορει να κατέβει μερικά second δίνοντας πχ. 800 ευρω για να παρει VapoChill LS και κάποιος άλλος μπορεί να κατέβει .....πειράζοντας το λειτουργικό του!

Πάντως έιμαι διατεθιμένος να βοηθήσω να φτιαχτεί ενα thread ...με τις ...ιδανικές ρυθμίσιες:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Kαι τελικα ποιος απο τους 2 ειναι ο κερδισμενος?:hmm:

μαλον ρητορικο το ερωτημα............

και τελικα τι ειναι αυτο που μετραμε ποσο σταθερο,γρηγορο και ανεβασμενο ειναι το συστημα η το ποιος ξερει πιο πολλα κολπα ................?

Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 18:04]

Kαι τελικα ποιος απο τους 2 ειναι ο κερδισμενος?:hmm:

μαλον ρητορικο το ερωτημα............

και τελικα τι ειναι αυτο που μετραμε ποσο σταθερο,γρηγορο και ανεβασμενο ειναι το συστημα η το ποιος ξερει πιο πολλα κολπα ................?

κερδισμένος είναι φυσικά αυτός που έχει Vapochill LS ........και ξέρει και τα πιο πολλά κόλπα!:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.