kostas578 Μάρτιος 15, 2005 #581 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 16, 2005 #582 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 προσπάθησα να κάνω ένα καλό πλασάρισμα.......αλλά για λίγο.... δεν τα κατάφερα την επόμενη φορά .....κάποιοι θα είναι από κάτω μου:whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 16, 2005 #583 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 280x10, mem /180 (254). w2k3 x64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 16, 2005 #584 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 @doctor γιατρε μολις γυρισω την αλλη εβδομαδα θα σου ριξω μια καλη ταπα οποτε οτι ειναι να κανεις καντο τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 16, 2005 #585 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 @unseen φίλε εγώ το πολύ να μπορεσω να τρέξω μισό mhz στο fsb ακόμα .....με τα παγάκια και τα κουβαδάκια μέχρι εκεί μπορω να φτάσω και μπορω να πω οτι κοντράρω στα ίσια πολλους με phase change! και φυσικά δεν έχω απαίτηση να σε κοντράρω με συστήματα <0 C ....που μάλλον θα χρησιμοποιήσεις! Σκέψου όμως ότι είμαστε με το ιδιο multi 16 ιδιες μνήμες 2 2 2 5 ( εγώ έχω και το PAT enable) ..........και είμαστε στην ίδια επίδοση αλλά εσύ τρέχεις * **236*** mhz πάνω από εμένα!!!!!!!!! για φαντάσου εγώ που θα ήμουν αν έτρεχα ......295 mhz fsb......... καλύτερα να μην το σκεφτόμαστε............................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάρτιος 16, 2005 #586 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Το βάζω μόνο και μόνο ως ένδειξη σταθερότητας και τίποτα παραπάνω αφού δεν είχα βάλει High Priority αλλά ξέχασα να απενεργοποιήσω όπως πάντα τον Screen Saver....... Eδώ οι μνήμες είναι 1-1 στα 274 αλλά τι να το κάνεις όταν τρέχουν στα Cl3 4-4-4-11 ..... Πάντως καλό είναι όλοι μας να κάνουμε ένα BENCH με την νέα έκδοση του SPI που δίνει και τα χιλιοστά του δευτερολέπτου και Checksum για να αποφεύγονται τα διάφορα πειράγματα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 16, 2005 #587 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από doctor @unseen φίλε εγώ το πολύ να μπορεσω να τρέξω μισό mhz στο fsb ακόμα .....με τα παγάκια και τα κουβαδάκια μέχρι εκεί μπορω να φτάσω και μπορω να πω οτι κοντράρω στα ίσια πολλους με phase change! και φυσικά δεν έχω απαίτηση να σε κοντράρω με συστήματα <0 C ....που μάλλον θα χρησιμοποιήσεις! Σκέψου όμως ότι είμαστε με το ιδιο multi 16 ιδιες μνήμες 2 2 2 5 ( εγώ έχω και το PAT enable) ..........και είμαστε στην ίδια επίδοση αλλά εσύ τρέχεις * **236*** mhz πάνω από εμένα!!!!!!!!! για φαντάσου εγώ που θα ήμουν αν έτρεχα ......295 mhz fsb......... καλύτερα να μην το σκεφτόμαστε............................ Ok Δεν ξερω ομως τα tweaks που κανεις εσυ... Αν σου φτιαξω ενα κανιστρο για dry ice και σου δωσω και τηλ για να αγορασεις τον παγο παιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 16, 2005 #588 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Ok Δεν ξερω ομως τα tweaks που κανεις εσυ... Αν σου φτιαξω ενα κανιστρο για dry ice και σου δωσω και τηλ για να αγορασεις τον παγο παιζεις? ΠΑΙΖΩ ΕΓΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 16, 2005 #589 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 τσιμουδια εσυ. εισαι μικρος ακομα, τωρα βγαζεις μαλλια. οταν ξαναξυρισεις το κεφαλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 16, 2005 #590 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Loll... μπορω να στειλω και παγο αν θελει κανενας με λεωφορειο αρκει να παει να τον παρει με το που φτασει το λεωφορειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 16, 2005 #591 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 υπάρχει και εδώ απ΄όσο ξέρω... το κάνιστρο με προβληματίζει μόνο...το μαλλί έχει μακρύνει ΠΟΛΥ, i'm ready for action... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 16, 2005 #592 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 12:48] Ok Δεν ξερω ομως τα tweaks που κανεις εσυ... Αν σου φτιαξω ενα κανιστρο για dry ice και σου δωσω και τηλ για να αγορασεις τον παγο παιζεις? ΠΑΙΖΩ! -κάνιστρο εχω παραγγειλει σε εναν φίλο να μου φτιαξει........τωρα τι θα μου εμφανίσει ένας Θεός ξέρει........ -και dry ice ξέρω που θα προμηθευτω.....! ωραίο θα είναι το παιχνίδι δεν λέω ......αλλά θα κρατάει λίγα sec.......ενώ τα 32 mb έχουν άλλη χάρη.......ανεβάζουν την αδρεναλίνη σταδιακά! :D καλό θα ήταν τουλάχιστον όσοι ειναι στις ίδιες πλατφόρμες (INTEL-AMD)<INTEL πρώτη!> να τρέχουν bench με τίς ίδιες ρυθμίσεις για να αξιολογείται ουσιαστκά το hardware και να ξέρουμε τι συγκρίνουμε....... ......γιατί κάποιος μπορει να κατέβει μερικά second δίνοντας πχ. 800 ευρω για να παρει VapoChill LS και κάποιος άλλος μπορεί να κατέβει .....πειράζοντας το λειτουργικό του! Πάντως έιμαι διατεθιμένος να βοηθήσω να φτιαχτεί ενα thread ...με τις ...ιδανικές ρυθμίσιες :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 16, 2005 #593 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 ανετα τρεχεις 32mb pi με dry ice Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 16, 2005 #594 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 14:01] ανετα τρεχεις 32mb pi με dry ice ωραία λοιπόν ......τι περιμένουμε; εγώ, βέβαια στερουμαι και μιας εμπειρίας πως θα κάνω τις μονώσεις (γιατί με το waterblock δεν είχα αυτό που θα ήθελα και κινδύνεψα!) αλλά δεν πειράζει θα με βοηθήσετε εσείς!!! .....και εγω θα σας ρυθμίσω τα λειτουργικά! :toomuchne :toomuchne :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάρτιος 16, 2005 #595 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από chroma 280x10, mem /180 (254). w2k3 x64 πολύ δυνατός Billy :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάρτιος 16, 2005 #596 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από doctorκαλό θα ήταν τουλάχιστον όσοι ειναι στις ίδιες πλατφόρμες (INTEL-AMD)<INTEL πρώτη!> να τρέχουν bench με τίς ίδιες ρυθμίσεις για να αξιολογείται ουσιαστκά το hardware και να ξέρουμε τι συγκρίνουμε....... ......γιατί κάποιος μπορει να κατέβει μερικά second δίνοντας πχ. 800 ευρω για να παρει VapoChill LS και κάποιος άλλος μπορεί να κατέβει .....πειράζοντας το λειτουργικό του! Πάντως έιμαι διατεθιμένος να βοηθήσω να φτιαχτεί ενα thread ...με τις ...ιδανικές ρυθμίσιες :rolleyes: Kαι τελικα ποιος απο τους 2 ειναι ο κερδισμενος? μαλον ρητορικο το ερωτημα............ και τελικα τι ειναι αυτο που μετραμε ποσο σταθερο,γρηγορο και ανεβασμενο ειναι το συστημα η το ποιος ξερει πιο πολλα κολπα ................? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 16, 2005 #597 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 18:04] Kαι τελικα ποιος απο τους 2 ειναι ο κερδισμενος? μαλον ρητορικο το ερωτημα............ και τελικα τι ειναι αυτο που μετραμε ποσο σταθερο,γρηγορο και ανεβασμενο ειναι το συστημα η το ποιος ξερει πιο πολλα κολπα ................? κερδισμένος είναι φυσικά αυτός που έχει Vapochill LS ........και ξέρει και τα πιο πολλά κόλπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 16, 2005 #598 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 καντε σταυρους/μετανειες/μετρηστε αναποδα ... Ως γνωστον η εξεταστικη τελειωσε well done doc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 16, 2005 #599 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 να ξεκινησουμε το ταβλι αν ειναι τοτε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 16, 2005 #600 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 να ξεκινησουμε το ταβλι αν ειναι τοτε.. yeap ... αλλα και εσυ δεν πας πισω. με εστειλες για μπιριμπα σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.