Jump to content

Super PI 32M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Eπειδή έχω βαρεθεί να ακούω περί P.O.S. ...

Η Gigabyte "δαγκώνει" ακόμα... το πιο γρήγορο socket754 (μετά του zyx που έχει τρελλή ψύξη) αν δεν κάνω λάθος? Σημειώστε...

Αερόψυξη, κλειστό κουτί, 2*512 ram, 2T, setup καθημερινής χρήσης, 3.13Vmem, prioritynormal, Win XP pro sp1, και βέβαια μην ξεχνάμε τους 8 μήνες εξαντλητικής λειτουργίας χωρίς να κάνει το παραμικρό κιχ...

Aφιερωμένο σε αυτούς που "θάβουν" ανελέητα...

post-359-1416071651,3498_thumb.jpg

δεν πάνε οι μνήμες 250 2-2-2-5 με 1Τ ΚΑΙ 3.25v.... με το ψήσιμο δεν ξέρω τι θα γίνει

θέλει "πείραγμα" το τροφοδοτικό για παραπάνω vmem, και οι μνήμες ακούνε σίγουρα

δεν με χαλάει καθόλου βέβαια - όταν "βαρεθώ" κάτι θα κάνω...

προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί όπως είπα είναι και "καθημερινό" setup, με "μόνο" 3.13vmem και όλα δουλεύουν ρολόι και εντελως απροβλημάτιστα

(τώρα το παλεύω στα 10*265 με 2-2-2-5 ... κάτι πάει να γίνει)

Αρχική απάντηση από kbilly13 [Σήμερα, στις 19:22]

Eπειδή έχω βαρεθεί να ακούω περί P.O.S. ...

Η Gigabyte "δαγκώνει" ακόμα... το πιο γρήγορο socket754 (μετά του zyx που έχει τρελλή ψύξη) αν δεν κάνω λάθος? Σημειώστε...

Αερόψυξη, κλειστό κουτί, 2*512 ram, 2T, setup καθημερινής χρήσης, 3.13Vmem, prioritynormal, Win XP pro sp1, και βέβαια μην ξεχνάμε τους 8 μήνες εξαντλητικής λειτουργίας χωρίς να κάνει το παραμικρό κιχ...

Aφιερωμένο σε αυτούς που "θάβουν" ανελέητα...

To δικο μου ηταν πιο γρηγορο:p

post-407-1416071651,6197_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από vdeseris

Αν και βαριούμουνα να benchάρω σήμερα θα το κάνω.... Και με 1Τ 2-2-5-7-12-0-2-1-1-1....... :p :p :p :p

σε παρακαλώ κάντο :p, που είναι rock stable το CPU σου?
Αρχική απάντηση από apostglen46

Here i come

DJD Θα φας σκονη οπου ναναι

Στοκ ψυξη στα 24/7 μου

μπράβο Απόστολε :T: κάνε όμως ένα crop την επόμενη φορά γιατι δε βλέπουμε τίποτα...

Αρχική απάντηση από apostglen46

οκ ερχεται και συνεχεια αλλα θελω αλλη ψυξη....

Τα ΒΗ δεν πανε πανω απο 200

κλασσικά προβλήματα με το Neo2 :( εκτός και αν δεν έχει τάση να τους δώσεις οπότε μη περιμένεις τίποτα. Σφίξ τα τέρμα αν δε το έχεις κάνει είδη :D
Αρχική απάντηση από zyx

μου φενετε θα βαλω την μανησια ψυκτρα σε δραση:D

ναι ναι παίξε και συ μαζί μας, μη κάθεσαι θα σκουριάσεις :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.