zyx Φεβρουάριος 7, 2005 #401 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από esdee εχεις δικιο! και αυτα που πεταει στο γραφειο μου αυτη τη στιγμη πιστεψε δε θες να το δεις! ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ!!!! :worship: DFI :worship: :worship: DFI :worship: :worship: DFI :worship: dfi ειχα και εχω ξερω τι θα πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 7, 2005 #402 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 zyx... δεν ξερω τι να πω!!! επειδη ομως τωρα ανεβαζω τις μνημες δεν θα ποσταρω τιποτα μεχρι να τερματισουν ολα! πραγματικα εχω μεινει Μ@Λ@Κ@Σ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 8, 2005 #403 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από esdee zyx... δεν ξερω τι να πω!!! επειδη ομως τωρα ανεβαζω τις μνημες δεν θα ποσταρω τιποτα μεχρι να τερματισουν ολα! πραγματικα εχω μεινει Μ@Λ@Κ@Σ ετσι εκει ειναι ολοι η διαφορα του p.o.s. με το board. σε καμια πλατφορμα δεν εχει ξαναβγη τετοιο πραγμα μεχρι σημερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 8, 2005 #404 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Husky125 Σε XP 32bit μπράβο Husky και εις ανώτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 8, 2005 #405 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [04-02-2005 10:33] Εγώ κατάλαβα τι γίνεται...........ΑΠΛΑ ο endu δυσκολεύεται λιγο να βάλει στη λίστα το "μπλέ" σηματάκι και το "καθυστερεί" όσο μπορεί........ Ετσι είναι Γιώργη.....όπως τα λές Μέχρι να κάνει το update....θα του έχω στείλει καινούργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Φεβρουάριος 8, 2005 #406 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 ......εμένα δεν μου πέφτει λόγος .....αλλά έχει να γίνει ανανέωση στην db εδώ και 6 ημέρες ....και το χρονικό αυτό διάστημα κάποιοι λιώνουν ......στα benchmarks χωρίς αντίκρυσμα! ΥΓ. μάλλον ο endu .......καταλαβαίνει οτι η db θα γίνει .......ανω κάτω τώρα με τα dfi ....... και το........τρενάρει συνέχεια! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 8, 2005 #407 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 ζεσταμα με το DFI μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα Win2003 tweaked Winchester 3500+ 0437 DFI NF4 Ultra-D 2x512 Twinmos UTT hyper6/tornado@6V Cooling Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Φεβρουάριος 8, 2005 #408 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 esdee ........βλέπω ,ερχεσαι πολυ φουριόζος ....να ανησυχήσω η όχι; :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 8, 2005 #409 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από doctor esdee ........βλέπω ,ερχεσαι πολυ φουριόζος ....να ανησυχήσω η όχι; :confused: οχι οχι μωρε , μην ανησυχεις στα 2870ΜΗz δεν θα εχεις ελπιδα να benchαρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 9, 2005 #410 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Μπράβο esdee έσκισες :clap: είσαι ο λαβαροφόρος της DFI (αν και όχι Λαρισαίος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 9, 2005 #411 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell Μπράβο esdee έσκισες :clap: είσαι ο λαβαροφόρος της DFI (αν και όχι Λαρισαίος ) im am honored! (επισης ειμαι και αερατος ... ακομα ) το οτι εχω ερθει μια φορα λαρισα που ειχε μεινει το αμαξι στο γυρισμο απο θεσσαλονικη δεν μετραει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Φεβρουάριος 10, 2005 #412 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [08-02-2005 23:08] οχι οχι μωρε , μην ανησυχεις στα 2870ΜΗz δεν θα εχεις ελπιδα να benchαρεις άμα λέω εγώ ότι δεν ανησυχώ .........ξέρω τι λέω ....φίλε....... esdee:p οι νέες μου bh5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 10, 2005 #413 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Νομίζω ότι ο Ρ4 σου σε πάει εκεί, όχι οι ΒΗ των 217MHz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 10, 2005 #414 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από doctor άμα λέω εγώ ότι δεν ανησυχώ .........ξέρω τι λέω ....φίλε....... esdee:p οι νέες μου bh5! τα σημειωνω αυτα ... να βρω τι δικαιολογια θα βρεις μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Φεβρουάριος 10, 2005 #415 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 @chosen όλες οι προηγούμενες επιδόσεις....ηταν με αλλες μνήμες. Αυτές που θα ακολουθήσουν .......θα είναι με τις νέες .....πoυ φυσικά δεν ειναι των 217 Mhz:p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 10, 2005 #416 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από doctor @chosen όλες οι προηγούμενες επιδόσεις....ηταν με αλλες μνήμες. Αυτές που θα ακολουθήσουν .......θα είναι με τις νέες .....πoυ φυσικά δεν ειναι των 217 Mhz:p :p Ε δώστα όλα ρε Τσοβόλα! Τι μας αφήνεις στα πέντε τέταρτα και ένα τέταρτο μυτζήθρα; On a sidenote, δεν βολεύει κανένας άλλος διαιρέτης για τέτοιο FSB ε;... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Φεβρουάριος 10, 2005 #417 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 εσυ τι λες να βόλευε..........και να τον κοίταγα..... δεν πειραζει σιγά σιγά .......να εχει και ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 10, 2005 #418 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 γεια σου ρε doctor πολύ σε πάω, αν και intelάκιας. είσαι δυνατός, και εις κατώτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Φεβρουάριος 10, 2005 #419 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 .....ένα μικρό Update.......... :shifty: @esdee............ :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Φεβρουάριος 10, 2005 #420 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 .......μια και δεν ποστάρει ....ο........esdee..........ας ποστάρω πάλι εγώ! ε.....δεν έχουμε πολυ διαφορά .....1 min .......μόνο ! :whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.