voudas Φεβρουάριος 2, 2005 #381 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 λογικά ναι... τί έχεις τώρα? έχεις κανα msn? το έχουμε κάνει chat εδώ και δε λέει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 2, 2005 #382 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 01:19] το scr σου γιατί είναι έτσι? έχεις βγάλει από κάμερα την συχνότητα φώτο? Δώσε και ένα patched. Το scr βγήκε έτσι μάλλον λόγω resize ?....δέν ξέρω.Αν θές όμως σου στέλνω μιά 1024*768....στο 1Μ με τον ίδιο τρόπο έκανα resize...αλλά βγήκε καθαρή.(Ούτε εκεί έκανες update).Patch δέν έχω να σου δώσω...λυπάμαι...δέν το χρησιμοποιώ.Σε παρακαλώ όμως να μου απαντήσεις στο pm που σου έστειλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 2, 2005 #383 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από TASOS Το scr βγήκε έτσι μάλλον λόγω resize ?....δέν ξέρω. Αν θές όμως σου στέλνω μιά 1024*768. ...στο 1Μ με τον ίδιο τρόπο έκανα resize...αλλά βγήκε καθαρή. (Ούτε εκεί έκανες update). για το scr πρώτη φορά βλέπω να κάνει τέτοιες σκιάσεις το resize γι αυτό και μου φάνηκε περίεργο, δεν έχω κανένα λόγο να μη σε πιστέψω.Patch δέν έχω να σου δώσω...λυπάμαι...δέν το χρησιμοποιώ.χαχαχαχαχαχαχα να σε καλά ρε φίλε ξεράθηκα στα γέλια Σε παρακαλώ όμως να μου απαντήσεις στο pm που σου έστειλα. σου απάντησα, και για να στο κάνω πιο λιανά το θέμα, εγώ score στο DB, δικό σου θα ξανά ανεβάσω μόνο αν δίνεις και patched στις ίδιες συχνότητες, αφού είσαι ο μόνος χρήστης που έχει postάρει patched παλιότερα χωρίς να το αναφέρει, (βέβαια τότε δεν υπήρχε η DB και οι κανόνες). Μπορείς αν θες να απευθυνθείς σε άλλου mod/admins για την ανανέωση των score σου στο pi στην DB Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 3, 2005 #384 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 ...έτοιμος Θωμάκο...ορίστε το πατσαρισμένο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 4, 2005 #385 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Τασο, ο Θωμακος ποιος ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 4, 2005 #386 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 μαλλον καποιο απιστο εννοει αν καταλαβα καλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 4, 2005 #387 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Ναι και εγω ετσι καταλαβα...Παντως του τασου κανονικα ειναι τα σκορ ..Με κανονικο pi και οχι patched σαν μερικων αλλων που υπαρχουν και στην λιστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 4, 2005 #388 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Εγώ κατάλαβα τι γίνεται...........ΑΠΛΑ ο endu δυσκολεύεται λιγο να βάλει στη λίστα το "μπλέ" σηματάκι και το "καθυστερεί" όσο μπορεί........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 4, 2005 #389 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 προς αποφυγεί παρεξηγήσεων επειδή απουσιάζω, και γράφω από υπολογιστή της σχολής, το score θα αναναιωθεί μόλις επιστρέψω, όπως και όλων τον άλλων χρηστών. (εκτός και αν το αναναίωση ο DJD ή τα άλλα παιδάκια). Πάντως δεν είναι τίποτα TASOS, μια συνήθεια είναι, θα δεις θα το συνηθήσεις και θα σε αρέσει με το καιρό. Και o Ηipro γι αυτό postάρει patched γιατί ξέρει ότι δε πρόκειται να του το ανεβάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 7, 2005 #390 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 2003 64bit θεωρειται 'legal' για την βαση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Φεβρουάριος 7, 2005 #391 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από esdee 2003 64bit θεωρειται 'legal' για την βαση ? Εννοειται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 7, 2005 #392 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Ναι κανονικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 7, 2005 #393 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 μουχαχαχαχαχαχαχαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 7, 2005 #394 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 11:25] 2003 64bit θεωρειται 'legal' για την βαση ? αν μπορείς να τρέξεις το συγκεκριμένο prog χωρίς να αλλάξεις το checksum του σε MAC πάλι θα ήταν legal, με άλλα λόγια σε όποιο περιβάλλον θες τρέξτο αρκεί να μην αλλάξεις το ίδιο το prog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Φεβρουάριος 7, 2005 #395 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 MSI K8N Neo4 /3500+Winchester/2X512 BH5:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky Φεβρουάριος 7, 2005 #396 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Σε XP 32bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 7, 2005 #397 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 πετανε οι μνημες! τι ειναι ? στα ποσα volt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky Φεβρουάριος 7, 2005 #398 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 A-DATA 600 στα 2,8 Volt Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 7, 2005 #399 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από esdee πετανε οι μνημες! τι ειναι ? στα ποσα volt ? sory αλλα κατι αλλο πεταει Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 7, 2005 #400 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από zyx sory αλλα κατι αλλο πεταει εχεις δικιο! και αυτα που πεταει στο γραφειο μου αυτη τη στιγμη πιστεψε δε θες να το δεις!ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ!!!!:worship: DFI :worship: :worship: DFI :worship: :worship: DFI :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.