Jump to content

Super PI 32M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 01:19]

το scr σου γιατί είναι έτσι? έχεις βγάλει από κάμερα την συχνότητα φώτο? Δώσε και ένα patched.

Το scr βγήκε έτσι μάλλον λόγω resize ?....δέν ξέρω.

Αν θές όμως σου στέλνω μιά 1024*768.

...στο 1Μ με τον ίδιο τρόπο έκανα resize...αλλά βγήκε καθαρή.

(Ούτε εκεί έκανες update).

Patch δέν έχω να σου δώσω...λυπάμαι...δέν το χρησιμοποιώ.

Σε παρακαλώ όμως να μου απαντήσεις στο pm που σου έστειλα.

Αρχική απάντηση από TASOS

Το scr βγήκε έτσι μάλλον λόγω resize ?....δέν ξέρω.

Αν θές όμως σου στέλνω μιά 1024*768.

...στο 1Μ με τον ίδιο τρόπο έκανα resize...αλλά βγήκε καθαρή.

(Ούτε εκεί έκανες update).

για το scr πρώτη φορά βλέπω να κάνει τέτοιες σκιάσεις το resize γι αυτό και μου φάνηκε περίεργο, δεν έχω κανένα λόγο να μη σε πιστέψω.
Patch δέν έχω να σου δώσω...λυπάμαι...δέν το χρησιμοποιώ.
χαχαχαχαχαχαχα να σε καλά ρε φίλε ξεράθηκα στα γέλια :rofl:
Σε παρακαλώ όμως να μου απαντήσεις στο pm που σου έστειλα.
σου απάντησα, και για να στο κάνω πιο λιανά το θέμα, εγώ score στο DB, δικό σου θα ξανά ανεβάσω μόνο αν δίνεις και patched στις ίδιες συχνότητες, αφού είσαι ο μόνος χρήστης που έχει postάρει patched παλιότερα χωρίς να το αναφέρει, (βέβαια τότε δεν υπήρχε η DB και οι κανόνες). Μπορείς αν θες να απευθυνθείς σε άλλου mod/admins για την ανανέωση των score σου στο pi στην DB :)

προς αποφυγεί παρεξηγήσεων επειδή απουσιάζω, και γράφω από υπολογιστή της σχολής, το score θα αναναιωθεί μόλις επιστρέψω, όπως και όλων τον άλλων χρηστών. (εκτός και αν το αναναίωση ο DJD ή τα άλλα παιδάκια).

Πάντως δεν είναι τίποτα TASOS, μια συνήθεια είναι, θα δεις θα το συνηθήσεις και θα σε αρέσει με το καιρό. Και o Ηipro γι αυτό postάρει patched γιατί ξέρει ότι δε πρόκειται να του το ανεβάσω :p

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 11:25]

2003 64bit θεωρειται 'legal' για την βαση ?

αν μπορείς να τρέξεις το συγκεκριμένο prog χωρίς να αλλάξεις το checksum του σε MAC πάλι θα ήταν legal, με άλλα λόγια σε όποιο περιβάλλον θες τρέξτο αρκεί να μην αλλάξεις το ίδιο το prog.

Αρχική απάντηση από zyx

sory αλλα κατι αλλο πεταει

εχεις δικιο! και αυτα που πεταει στο γραφειο μου αυτη τη στιγμη πιστεψε δε θες να το δεις!

ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ!!!!

:worship: DFI :worship: :worship: DFI :worship: :worship: DFI :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.