Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

Γραφει πουθενα οτι τρεχουμε patched?Γιατι μαλλον δεν το εχω διαβασει ή μου εχει ξεφυγει.Για την ακριβεια καθε φορα που εχουμε υποψιες οτι ενα σκορ ειναι patched δεν ζηταμε και ενα δευτερο σκορ ?Εξαλλου για αυτο δεν εχουμε και την αλλη βαση δεδομενων με τα sec?

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply

Τι κολληματα ειναι αυτα που τραβάτε ρε?

Εκρυψα ότι ειναι SSE_3?ΟΧΙ!!!

Συμπληρωσα καμια φορμα για να μπει στο top30?ΟΧΙ!!!

Αμα ειναι να παθετε καμια καρδιακή προσβολή θα το σβήσω και θα βάλω ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ...

Υμαρτον παναγία μου...

Υ.Γ sorry που δεν ποσταρω καθε τρεις και λιγο για να ξερω ότι το SSE_3 ειναι το patched το οποίο ειναι το "γνωστο" Super Pi για prescott που αναφερει στη πρώτη σελίδα...Μπορει να μη το καταλαβα γιατι εχω Athlon:P:P

Αρχική απάντηση από esdee

ελα Vagouridi! δωστους λιγο ακομα! δεν νομιζω να τις λυπασε!

(πιανου το Phase?) :D

Να δωσω στις ΒΗ?Και αλλο?Θα δειξει.Δεν ειναι με phase αλλα με πολλα παγακια σε ενα τανκ εξου και το χαμηλο 32αρι.....Απο βδομαδα σε phase

Προς micron

Καμαρι μου εσυ δεν το εκρυψες και καλα εκανες .Η παρατηρηση ειχε διπλη σημασια , πρωτον για αυτους που εκαναν οτι και εσυ αλλα δεν το ειπαν και αυτους που απορησαν γιατι εσυ ειχες καλυτερο σκορ ενω εσυ το αναφερες

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

ρα καλα τιποτα αλλο εχεις α σου καει?

Πως σκοτώθηκε το board?

κοιτα κατω απο το ονομα μου...:p

νομιζω την ακουσε απο τα πολλα volt.....σταματησε μονο του ξαφνικα......οι μνημες ηταν στα 4.1......

Ωραίος βασίλη....

Με τι ψύξη είσαι εκεί?

Αρχική απάντηση από Chosen

Βρε ΑΝ7, αμαρτία βρε αδερφέ, βρες ένα ζευγαράκι ΒΗ ή έστω γιουτιτί να γίνει τρελό πανηγύρι!...

Μπράβο πάντως, ωραία πράματα.

Κάποια στιγμή θα βρώ και ελπίζω να γίνει πανηγύρι

Thanx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.