Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply

Ζηλεβω. Πολη καλο, φανταζομαι οτη κοντεβεις τα 26 δεφτερολεπτα.

Δηστηχος εγω ακομα περιμενω το 650 μου, δεν βρησκονται καθολου εδο για καπιο λογο, μονο το 630 και 640 βρισκονται. Αλλα θα εχω απλο νερο για ψυξη.

Eυχαριστώ Salonika team!!!

Φίλε Carnajo.SA τα 26sec από ότι είδα είναι αρκετά δύσκολα δεδομένου ότι πρέπει να ανέβω γύρω στα 4.9,πράγμα δύσκολο μιάς και έχω TEC και όχι Phase change αφενός και αφετέρου οι DDR2 μου,maxάρουν στα 720MHz με 5-5-5-11 που σημαίνει δώρο άδωρον σε σχέση με 590 και 3-3-3-11...

Δεν πηραζει, και 27 ειναι καλο αποτελεζμα. Προπαντως για 640. Αφου αποτι εχω δει, και τα FX-55 δησκολεβουν να φτασουν το 26 χωρις Phase-Change και κοστιζουν περιπου 3 φορες πιο πολη :D

Αρχική απάντηση από enduracell [06-04-2005 16:05]

μπράβο παίδες :T:

@ilgreco, αν γίνεται να ανεβάσεις μια πιο μικρή φώτο, από το score (άσε και την μεγάλη) για την λειτουργικότητα της DB :)

Αυτη ειναι οκ;

mmmmm1wf.th.jpg

Τhanks

:)

Mπράβο Zαχούλη :clap: εγώ δε μπορώ με τίποτα να το βγάλω εκεί κάτω το 26, πας για 25 :D

Αρχική απάντηση από ilgreco1974 [Σήμερα, στις 13:13]

Αυτη ειναι οκ;

mmmmm1wf.th.jpg

Τhanks

:)

ναι αυτή είναι πιο Normal :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.