Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 02:40]

είναι λογικές αυτές οι θερμοκρασίες? κι εγώ στεναχωριέμαι που έχω -27 idle και -4φουλ στα 2950@1.6v... και κάπου -23ιδλε και +5φουλ στα 3100 με 1.7+v. με σκέτο ρ404...

Ειναι γνωστο νομιζω οτι ακομα και ιδια μοντελα μητρικων ειναι δυνατο να διαφωνουν σε μετρησεις θερμοκρασιας, και μαλιστα κατα πολυ. Η μετρηση ειναι ενδεικτικη μονο, αμεσα συγκρισιμη ειναι μονο στην ιδια μητρικη μετα απο αλλαγη ψυξης. Απο την στιγμη που μιλαμε και για μετρηση του σενσορα πανω σε διαφορετικους cpu σε αρνητικες θερμοκρασιες , εισερχεται και το θεμα διαφορετικου καλιμπραρισματος του σενσορα του καθε cpu.............

Αρχική απάντηση από zyx

μπραβο γιανικο αγορι μου αυτο ειναι. ετσι γερα τις amd τα παιδια :D

:worship: :worship:

μόνο εσύ μπορεις να σπάσεις την πρωτιά και το ξες, αλλά θα προσπαθήσω όσο ζω για το καλύτερο :hehe:

thanks :D δοκιμασα απλα αυτο που ηθελα με τις μνημες, αυριο θα παω για πιο ψηλα CPU (πρεπει να πηγαινει 3050).

sweetcold.jpg

τωρα πεφτει λυσιμο να δω το πατημα απο το enclosure, υγροποιηση κτλ κτλ

θα ειχα τα αποτελεσματα απο το σαββατο αλλα το παλιο plexy εσπασε απο το ζορυ και το κρυο (ηταν το πρωτο run χωρις καν πολυ armaflex και ειχε παγωσει και αυτο)

το νεο enclosure ηθελε δυστηχως λυσιμο του evap (αντε παλι γεμισμα και ρυθμισμα)

και ετσι εμεινα λιιγο πισω.

μαλλον ενας FX57 θα μου πηγαινε καλυτερα μιας και ειναι το επομενο (οταν με το καλο, και αν ολα πανε καλα)

Αρχική απάντηση από esdee

Winchester

W2k3

2x512 UTT

11x270 1.83V ... οριο των οριων για μνημες ...

DIY phase 1/3 Aspera r404a (με κρεμαει στο load...)

αυριο ολα τα αλλα bench .. σημερης κομματια :(

ώρε γλέντια :D μπράβο esdee :woot: :clap: πάμε γερά :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.