Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

Ωραίος Hipro τελικά θέλει κάμποσα στραγάλια για το 26, οι μνήμες είναι 1:1? αν είναι 1:1 τότε το 25 δε το βλέπω να το παίρνεις με τον 3600 θες 3800 αναγκαστικά. ’λλη χρήστες πήραν βέβαια 26 στα 4800 στα 285 1/1...:)

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:32]

Βρε, δώσε κάτι στις μνημούλες, άκου 2.5V :hehe:

Ο καλός γίνεται καλύτερος, μπράβο Γιωργάρα :T:

Σ'ευχαριστώ φιλαράκι........ :)

Να δώσω να "φαίνεται" δηλαδή?........ :D

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 12:41]

Ωραίος Hipro τελικά θέλει κάμποσα στραγάλια για το 26, οι μνήμες είναι 1:1? αν είναι 1:1 τότε το 25 δε το βλέπω να το παίρνεις με τον 3600 θες 3800 αναγκαστικά. ’λλη χρήστες πήραν βέβαια 26 στα 4800 στα 285 1/1...:)

Δηστυχώς έτσι είναι........Ναι είναι με 5:4 και full aggressive για να βγεί......Όταν ήταν οι μνήμες πίο "χαλαρωμένες" και πάλι στα 5:4 , μου το έβγαζε οριακά στους 5076MHz.......Χρειάζεται ο 3.8GHz......Που είναι ο ρημάδης?.......Ακόμα περιμένω...... :(

Πάντως σε σύγκριση με τον 3.4GHz EE , απλά ΔΕΝ υπάρχει σύγκριση.........Γιατί να μην έχουν έναν P4 3.8GHz EE.......?? :D

Επίσης στους 268MHz (4824MHz) και 1:1 οι μνήμες με 2 - 5 - 2 - 2 και aggressive μπλά-μπλά , είναι πολύ "οριακό" το 26sec........Τώρα πώς κάποιοι άλλοι το βγάζουν εκεί δεν ξέρω......Υπάρχουν μνήμες να πάνε τόσο ψηλά με 2 - 5 - 2 - 2 ??......Ή έχουμε μπερδέψει ίσως τα patched με τα unpatched?...... :)

Αρχική απάντηση από TROIDX [Σήμερα, στις 12:35]

Αμάν, άρχισε πάλι.......:whistling

Δίνε benches σιγα-σιγα αρχηγέ να πάρουμε τα πάνω μας......:T:

:)

o 3.8 EE πιστεύω δε θα αργήσει, εξ άλλου θα είναι 2Mb στην L2 και θα σκίσει στα compute ;) Aπλά ο σκιστομάτης απ ότι φαίνεται ήταν τελικά patchαρισμένος. Στο 32Μ εξ άλλου θα σκίσεις και με αυτό το setup :T:

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 10:38]

Όχι 1:1.......Είναι με 5:4 και 2 - 5 - 2 - 2 , 32Μ , Auto , Strengthened , 5 , Enable , Disable όσων αφορά την ABIT AS8 μητρική και τις μνήμες.......Ακούς Unseen?..... ;)

ακουω... τα ειχα βαλει Turbo, Strengthened ,5,Enable, Enable και μου κολλουσε.. θα δοκιμασε να τα κατεβασω λιγο.. Εχω αλλα 5 κιλα.

Υγ. Χρειαζεται και ενα maximazer μου φαινεται.... :whistling :whistling

post-60-1416071430,7689_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από hipro5

Επίσης στους 268MHz (4824MHz) και 1:1 οι μνήμες με 2 - 5 - 2 - 2 και aggressive μπλά-μπλά , είναι πολύ "οριακό" το 26sec........Τώρα πώς κάποιοι άλλοι το βγάζουν εκεί δεν ξέρω......Υπάρχουν μνήμες να πάνε τόσο ψηλά με 2 - 5 - 2 - 2 ??......Ή έχουμε μπερδέψει ίσως τα patched με τα unpatched?...... :)

Γιώργο φέρνω τις VX αλλά θέλουμε 3.6 και πάνω... ισως να περάσουμε τα 270 με 2-2-2-5 :D

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 12:56]

ακουω... τα ειχα βαλει Turbo, Strengthened ,5,Enable, Enable και μου κολλουσε.. θα δοκιμασε να τα κατεβασω λιγο.. Εχω αλλα 5 κιλα.

Υγ. Χρειαζεται και ενα maximazer μου φαινεται.... :whistling :whistling

:D

To CPC (το τελευταίο) ΔΕΝ "ακούει" σε αυτή τη μητρική με ΤΙΠΟΤΑ ...Ούτε στα 1:1 , ούτε στα 5:4 , αλλά ούτε και στα 3:2...... ;)

3.25Volts γιά 5:4 και οριακά τα 3.2Volts.......Επίσης από το 865 Tweaker δώσε 15.6μs...... ;)

EDIT : Βρε τρελέ....Αφού στο 5:4 όταν βάλεις οτιδήποτε εκτός από Auto , ΔΕΝ Μπαίνει Windows........Κολλάει στην τελευταία οθόνη....... :D

Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 13:05]

Γιώργο φέρνω τις VX αλλά θέλουμε 3.6 και πάνω... ισως να περάσουμε τα 270 με 2-2-2-5 :D

:blink:Σε Intel?......

:blink:Σε Intel?......

Σε AMD μέχρι στιγμής, Ιντελ δεν έχω να δοκιμάσω. Αλλα δε μπορεί να είναι και πολύ χειρότερα εκεί...

Αρχική απάντηση από Trooper

LOL, 3.6 και πανω? 3.6 ριχνει ο hipro οταν postαρει , εκει λες να κολλησει :p

well done hipro5!

Μήπως έχουν μεγαλώσει ακόμα περισσότερο οι διαφορές?

Παλαιότερα ένας Ρ4 ήθελε περίπου 1.3GHz παραπάνω (μάλλον και λιγότερο) από έναν XP για να είναι ισοδύναμοι στο συγκεκριμένο bench. Τώρα βλέπω διαφορές της τάξης του 1.8GHz. Τι γίνεται τελικά? Τόσο αποδοτικότεροι είναι τελικά οι 64?

Αρχική απάντηση από tristeno

Μήπως έχουν μεγαλώσει ακόμα περισσότερο οι διαφορές?

Παλαιότερα ένας Ρ4 ήθελε περίπου 1.3GHz παραπάνω (μάλλον και λιγότερο) από έναν XP για να είναι ισοδύναμοι στο συγκεκριμένο bench. Τώρα βλέπω διαφορές της τάξης του 1.8GHz. Τι γίνεται τελικά? Τόσο αποδοτικότεροι είναι τελικά οι 64?

και που να δεις τα .9μ τις AMD ...

Τα sec στο Pi δε πέφτουν προσθετικά με τα Mhz δηλαδή ενώ από τα 40 στα 39 μπορεί να θες 50 MHz από τα 27 στα 26 θα θες σίγουρα 100 ίσως και πιο πάνω, αυτό ισχύει για P4 και για Α64.

:D

To CPC (το τελευταίο) ΔΕΝ "ακούει" σε αυτή τη μητρική με ΤΙΠΟΤΑ ...Ούτε στα 1:1 , ούτε στα 5:4 , αλλά ούτε και στα 3:2...... ;)

3.25Volts γιά 5:4 και οριακά τα 3.2Volts.......Επίσης από το 865 Tweaker δώσε 15.6μs...... ;)

EDIT : Βρε τρελέ....Αφού στο 5:4 όταν βάλεις οτιδήποτε εκτός από Auto , ΔΕΝ Μπαίνει Windows........Κολλάει στην τελευταία οθόνη....... :D

δικια μου μπαινει αλλα κολλαει....

:blink:

κακουργε Hipro σου ρχομαι με χιλια! 0,6 η διαφορα... :D

Υγ. Σαν ποντικι σε τροχο νιωθω με αυτον που μπλεξαμε...τρεχω αλλα ολο τελευταιος βγαινω...

post-60-1416071435,5591_thumb.jpg

ναι... δεν εχω κανει ουτε ενα μοντ στη μητρικη... Βασικα με κρεμανε και οι bh.

Το 27 αρχιζει να βγαινει απο τα 492x

H μονη αλλαγη που εκανα ηταν αντι να βαλω τζατζικι αναμεσα απο το plate και το can εβαλα ceramic :)

Σκότωσε κανένα service, απλά σχολίασα επειδή είδα το DFS να τρέχει και σκέφτηκα ότι δεν ασχολήθηκες και πολύ με το λειτουργικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.