Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από outlaw [Σήμερα, στις 20:43]

Για πες κανα tweak γιατί ότι προσπάθησα δεν έδωσε τπτ καλύτερο απ αυτό....3700+ είναι.

Το ιδανικο θα ηταν ενας σκληρος με καθαρη εγκατασταση windows(κατα προτημηση 2003server)με εγκατεστημενα μονο τα απολητως απαραιτητα,κλεισιμο οσα prosseses ειναι δινατον(ακομα και τον explorer)και βεβαια το super pi σε realtime priority.Επισεις μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις το MAXMEM(στο BOOT INI απο MSCONFIG)104 η 105MB.Αν δεν εχεις κανει κατι απο αυτα δοκιμασε το;)

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply

Αχχχχχ , αυτά τα sandiegakia 3700ρια ειναι τρέλα , πολύ καλός Outlaw , μνημες τσιιιιιταh,, cpu ψηλά , και πολύ καλό score/mhz.

Ενα τέτοιο sandiegaki χαλβαδιάζω αλλά μερικά χτυπάνε cold bug απο πολύ γρήγορα , :( και θα μας μείνει το Single για το chipset μετά :hehe:

Αρχική απάντηση από Spyrus

Μπράβο Outlaw αλλά και ο ΝΤG είναι πολυύ κοντά... αν έβαζε και το modded να δούμε..

οχι οχι δεν ειμαι κοντα...μου ριχνει αρκετα....

βεβαια για να πιασω και εγω τα 3160 πρεπει να σταματησω να ειμαι "μαμακιας" και να βαλω υδροψυξη και ....καποια κρυα νυχτα .....να βγω παλι εξω....

Εκει βεβαια θα εκανα ψηλα 25αρια οπως εχω υπολογισει...

(θα κανει βεβαια και ο outlaw αν εχει περισσεψει κονιακ)

ωραιος και ο τασος με την ανεκπληρωτη μου αγαπη:inlove:

αν δεν σου κανει κοπο μπορεις να τρεξεις και ενα π στα 15χ166 και τις μνημες ασυγχρονα οσο ψηλα πανε???(ξερω ειναι ξενερωμα αλλα θα μου λυσεις μια απορια)

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 00:09]

ωραιος και ο τασος με την ανεκπληρωτη μου αγαπη:inlove:

αν δεν σου κανει κοπο μπορεις να τρεξεις και ενα π στα 15χ166 και τις μνημες ασυγχρονα οσο ψηλα πανε???(ξερω ειναι ξενερωμα αλλα θα μου λυσεις μια απορια)

Ο M740 είναι ο 1,73GHZ....μάξ multi έχει 13.

Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 14:50]

...ωραιοςςς....:D :D .

...που χαθηκες ρε παλικαρε εσυ??

χαθηκα γιατι δεν ειχα internet...γινανε και αλλα πολλα ....

αλλαπιστευω εκανα καλο come back αν και το 25 δεν λεελ να ερθει!

Αρχική απάντηση από TASOS

Ο M740 είναι ο 1,73GHZ....μάξ multi έχει 13.

μετα το ειδα που περισσευε λιγο δεξια....

(ουτε την υπογραφη δεν προσεξα)

13*185??(με τις μνημες ασυγχρονα ψηλα?)

Αρχική απάντηση από dimcar [Σήμερα, στις 18:30]

Στο Gigabyte δοκίμασες??? Βγάζει και 3D Mark στα 5GHz?

...και PcMark05, SnM, Spi 32M κτλ΄....

το gigabyte με μια πρωτη ματια ηταν για τον πατο της θαλασσας παντως (Michalis76:ευτυχώς που είναι ήδη μπλε και γλυτώνουμε το βάψιμο) :devil:

Καλά το ASUS που βγάζει μάτι δεν το είδες...

ναι ρε, το είδα το ASUS... λέω για το Gigabyte αν κάνατε τίποτα!!! το νερό με το στήσιμο που έχω δει είναι; ... νομίζω ότι το δικό μου της Gigabyte δεν είναι για πολλά... σίγουρα πάει περισσότερο η CPU με νερό!

Αρχική απάντηση από dimcar [Σήμερα, στις 18:59]

ναι ρε, το είδα το ASUS... λέω για το Gigabyte αν κάνατε τίποτα!!! το νερό με το στήσιμο που έχω δει είναι; ... νομίζω ότι το δικό μου της Gigabyte δεν είναι για πολλά... σίγουρα πάει περισσότερο η CPU με νερό!

Με το γνωστό WC χωρίς τις κάρτες γραφικών στο κύκλωμα. Όσο για το Giga βλέπε παραπάνω ή μάλλον βλέπε στον πάτο της θάλασσας :tomato:

HPIM0280.jpg

Αρχική απάντηση από unseen

παω να κλαψω μονος μου στην γωνια... Θελω κι εγωωωω ΕΕ! Δεν εχετε κανενα που να σας περισευει εκει κατω? Ο καμμενος ο βασιλης μηπως?

Aντε ρε που θελεις και εσυ . Θα κανουμε ρεφενε να παρουμε ενα αλλιως στην γωνια σου γρηγορα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.