Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από esdee

επισης ανακοινωνω οτι θα κανω εγω ποδαρικο στο εργαστηρι του hipro για να του παει καλα η χρονια :laughing: :nuke:

ωραια γιατι εχω ενα δωρο απο εναν θαυμαστη για τον hipro να του το πας στο εργαστηρη. δεν ξερω τη ειναι αλλα το κουτι απο εΞω λεει TNT

• 3 weeks later...

κι ένα πρόχειρο από μένα, περίσεψε μια ώρα (επιτέλους) για δοκιμές χτες και τράβηξα 1-2 benches χωρίς tweaks, σε φορτωμένο σύστημα κλπ κλπ

25.jpg

πιστεύω το 24 το έχω, αν λύσω τα προμπς με τις μνήμες που αρχικά δεν ήθελαν να παίξουν με διαιρέτη στον san diego κ τώρα είμαι οκ αλλά ενώ πάνε ως ~270 (2225) μεμτεστ στα win κάπου στα 260 τρώνε ζόρι. θέλει ψάξιμο αλλά δεν έχω χρόνο...

καποιο πουλακι ειπε κατι για μονοβαθμιο απο την παλια καλη βουδα εποχη και νεο φρεσκο πυριτιο που ακουει στο ονομα 4000+...

καλα μου ταπε?

οι μνημουλες καλα πανε αποτι βλεπω αλλα θελουν λιγο ακομα...

με τι μνημες εισαι κωστακη?

μπα , ακου 268...και με 7-15...καλα κομματια ρε συ..μπραβο

και γω που νομιζα οτι το 264 τερμα σφιχτα ολα ηταν το μεγαλυτερο με τα δικα μου...

μπραβο κωστη,που τα κονομισες?

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 18:12]

Εσύ τι λές?

Μνήμες,Cpu ?

Νομιζω οτι το παρακατω λινκ τα λεει ολα

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=65026

εκτος απο τα timings των μνημων.

Nα τα και αυτα

a640lf.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.