Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Chosen

Ωραίος ο Γιώργης, τον ξεπάτωσε τον Ρ-Μ!

Περίεργο... ποστάρησε πριν από τόση ώρα ο hiproντας και ακόμα να εφανιστεί το signature του (a.k.a. doctor) ;o

ισως εχει στο χειρουργειο καναν amdα

μόλις γύρισα .....και βλέπω τα μεγαλεία που για εμένα ήταν ανμενόμενα από χθες το εχω πει

έσπασε λοιπον το φράγμα των 20 sec και στην Ελλάδα .....φυσικά απο την Ιντελ και πολύ πιο φυσικά απο τον hipro5.....όταν την ίδια ώρα σε όλο τον κόσμο δεν έχει τρέξει ακόμα AMD κάτω από 21 sec στο 1 ΜΒ .......παρακαλώ διαψεύστε με .....

και αυτά για τα διαλεγμένα κομματια των ξενων........:cool:

δεν ξέρω αλλά αυτό το 19 sec στο 1 ΜΒ θα περάσει πολύς χρόνος για να καταρριφθει......

και όταν κάποτε θα γίνει θα είναι πάλι από Ιντελ αλλιώς ο κόσμος θα έχει γυρίσει ανάποδα........:upside: :upside: :upside:

ΥΓ. @sdee πέρνα να σου δώσω κάτι για το συνάχι σου........α ..........και μήπως κρύωσες γιατί έμεινες χωρίς εσωρουχα.........μήπως?????:p

Μπράβο Hipro

Γιατρέ έχεις την εντύπωση μήπως πώς ο Hipro πήρε τυχαίο cpu ? 3200 με αέρα και το ήξερε απο πρίν . Και τον Hipro έγω ΔΕΝ τον λαμβάνω στον Ελληνικό ανταγωνισμό :hehe: ,. , [και κανα 2 αλλους ..Unseen klp klp]

Οι υπόλοιποι intelades δεν βλέπω που είναι ομως την στιγμή που το κάθε opteroni κανει 23-24-και 25 sec... Και όλο και πιό πολύ κόσμο βλέπω να βάζει τα 939 πίν στο σπίτι του .

Kαι όσον αφορά τον Dothan και εσύ είχες αλλά στην πρώτη πανσέληνο τον έστειλες στο Γ . [το μηχανακι που θα έκανε για όλες τις δουλειές όπως έλεγες :hehe: ] να τα θυμόμαστε όλα οχι τα μισά έτσι :p ?

Φιλικά , the flame man :hehe: :flower:

@Athens 2004 τον Dothan που είχα δεν τον έδωσα τελικά.....τον κράτησα για να μοντάρω τον αντάπτορα CT479 κατά hipro5 φυσικά .....και να επανέλθω.....

όσο για το ότι γύρισα στον prescott είναι για το HT ....που ούτε οι AMD διαθέτουν.......

τελικά το μηχανάκι που θα έκανε όλες τις δουλειες.........παίρνει όλες ....μα όλες τις πρωτιές ...και αυτό φτάνει!

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 14:35]

Και απο τις 2 μεριες τα σκορ δεν εγιναν με τυχαιους επεξεργαστες ........

και φυσικά μην ξεχνιόμαστε ....τα σκορ δεν είναι ίδια... έχουν κάπιοα σημαντική διαφορά:)

Αρχική απάντηση από doctor

μόλις γύρισα .....και βλέπω τα μεγαλεία που για εμένα ήταν ανμενόμενα από χθες το εχω πει

έσπασε λοιπον το φράγμα των 20 sec και στην Ελλάδα .....φυσικά απο την Ιντελ και πολύ πιο φυσικά απο τον hipro5.....όταν την ίδια ώρα σε όλο τον κόσμο δεν έχει τρέξει ακόμα AMD κάτω από 21 sec στο 1 ΜΒ .......παρακαλώ διαψεύστε με .....

και αυτά για τα διαλεγμένα κομματια των ξενων........:cool:

δεν ξέρω αλλά αυτό το 19 sec στο 1 ΜΒ θα περάσει πολύς χρόνος για να καταρριφθει......

και όταν κάποτε θα γίνει θα είναι πάλι από Ιντελ αλλιώς ο κόσμος θα έχει γυρίσει ανάποδα........:upside: :upside: :upside:

ΥΓ. @sdee πέρνα να σου δώσω κάτι για το συνάχι σου........α ..........και μήπως κρύωσες γιατί έμεινες χωρίς εσωρουχα.........μήπως?????:p

Γιατρε μην λες μεγαλες κουβεντες

:p :P

Αρχική απάντηση από def

Γιατρε μην λες μεγαλες κουβεντες

:p :P

’σ'τον βρε να χαρεί! Τόσο καιρό του πήρε να σταματήσει να πανηγυρίζει για τις γιαπωνέζικες επιτυχίες σα να ήταν δικές του. Ακόμα με ξένα benches χαίρεται βέβαια, αλλά τουλάχιστον τώρα είναι εντός των ελληνικών συνόρων. Που θα πάει, σε λίγο θα αρχίσει να τρέχει και τα δικά του bench.

One step at the time... :laughing:

@Chosen.......χε χε για την ταμπακιέρα όμως δεν μας λες τίποτα .......

τα 19 sec .....δεν σε συγκινούν.........

δεν πειράζει πάρτε AMD .....που όταν παγώνουν.........χε χε χρησιμεύουν και για παγοκύστες.......:)

....εμένα με δικαίωσε ο χρόνος..............:bye: :bye: :bye:

.....Γιωργο συγχαρητηρια και απο μενα...τα σαρωσες ολα.... :clap: :clap:

.....το πες και το κανες ατιμεεεε......:)

....esdee που εισαι ανθρωπεεεε......να παγωσουμε τπτ....γιατι μας εφαγαν μαρουλι.......:devil:

@doctor ειμαι σιγουρος πως νιωθεις να σου εφυγε ενα βαρος.... :p :flower:

στο μελλον (μεχρι Φεβρουαριο 2006) βλεπω το 32m και το thelab fast σε παγωμενα πρασινα χερια (ειδικα το thelabfast μια για παντα) . τιποτα αλλο :devil:

Αρχική απάντηση από doctor

lol, το κρυωμα περναει γρηγορα, ας ειναι καλα τα κουμπια που γραφουν 'ponstan' :p

επισης ανακοινωνω οτι θα κανω εγω ποδαρικο στο εργαστηρι του hipro για να του παει καλα η χρονια :laughing: :nuke:

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 19:59]

στο μελλον (μεχρι Φεβρουαριο 2006) βλεπω το 32m και το thelab fast σε παγωμενα πρασινα χερια (ειδικα το thelabfast μια για παντα) . τιποτα αλλο :devil:

καλά για το 1 ΜΒ .....................ούτε λόγος να γίνεται.........:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.