Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 11:29]

Βασιλη γιατι τοσο χαμηλο vcore;Να υποθεσω οτι δεν ακουει στο ρευμα η οτι θα μας σκασεις και κανενα bench στα 3700Mhz με 1,65 vcore?????

Βρε μη λέτε μ@μ@κίες........ΑΚΟΥ να δώσει κι άλλο VCore!......ΚΑΛΑ είναι εκεί που είναι......... :p:D

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 11:41]

Βρε μη λέτε μ@μ@κίες........ΑΚΟΥ να δώσει κι άλλο VCore!......ΚΑΛΑ είναι εκεί που είναι......... :p:D

Χμμμμ...Καποιου τριζει η καρεκλα του μου φαινεται:rofl:

ωραία πραγματάκια βλέπω... μπράβο παιδιά...

το θέμα μου είναι ότι θέλω να επιστρέψω στο σπορ (μετάθεση σε στρατόπαιδο στην αττική σε 10 μέρες) αλλά έχω χάσει την μπάλα... οπτερόνια βλέπω, fx βλέπω... χ2 βλέπω... έχω χάσει επεισόδια!

Αρχική απάντηση από hipro5

Βρε χ@στηκα για την καρέκλα..........απλά.......φοβάμαι μην τον κάψει........ :D

καλα καλa...κοροιδευαι εσυ με τον αλλον τον βαγγελη....:p.....αλλα ερχεται και αλλος 57 που παιε καλυτερα.....νομιζω σε ειδοποιησε ο esdee...:D

χμ.... κατι μου λεει πως θα αναστεναξει η βαση του Pi την επομενη εβδομαδα ....

keep on the good work.

ΔΔΑ οπως παντα, ερχεσαι, χτυπας, φευγεις... λολ

Βασιλη μου πηρες τη μπουκια απο το στομα στη κυριολεξια με το τελευταιο σου ;)

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 19:22]

χμ.... κατι μου λεει πως θα αναστεναξει η βαση του Pi την επομενη εβδομαδα ....

keep on the good work.

ΔΔΑ οπως παντα, ερχεσαι, χτυπας, φευγεις... λολ

Βασιλη μου πηρες τη μπουκια απο το στομα στη κυριολεξια με το τελευταιο σου ;)

δεν ειναι ετσι ..

εχω το πληκτρολογιο ιταλικα/αγγλικα και για να γραφω ελληνικα μου βγαινει η πιστη

εαν μου δοθει η "αδεια" για greeklish θα συμμετεχω περισσοτερο :)

Αρχική απάντηση από ΔΔΑ [Χθες, στις 20:40]

δεν ειναι ετσι ..

εχω το πληκτρολογιο ιταλικα/αγγλικα και για να γραφω ελληνικα μου βγαινει η πιστη

εαν μου δοθει η "αδεια" για greekish θα συμμετεχω περισσοτερο :)

Όχι greeklish.......... :D

Δεν πειράζει έναν Ελληνάρα τον θέλουμε έστω και λίγο........ ;)

ο χριστος και η παναγια που το πηγες ρε συ το εργαλειο

οι μνγμες σου δεν σφιγγουν αλλο ή ο imc?

αφηστε τον ρε να γραφει greeklish , μια εξαιρεση στις 1000 να εχουμε το παλικαρι απο κοντα...

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 22:55]

ο χριστος και η παναγια που το πηγες ρε συ το εργαλειο

οι μνγμες σου δεν σφιγγουν αλλο ή ο imc?

αφηστε τον ρε να γραφει greeklish , μια εξαιρεση στις 1000 να εχουμε το παλικαρι απο κοντα...

οι μνημες ειναι μπομπες, δεν δουλευει ο διαιρετης 150, περναει στα 140 απο μονος του οποτε χανει αρκετα ...

Αρχική απάντηση από ΔΔΑ

οι μνημες ειναι μπομπες, δεν δουλευει ο διαιρετης 150, περναει στα 140 απο μονος του οποτε χανει αρκετα ...

ουτε με το tweaker αλαζει μεσα απο win?

εχω δει κατι κουλα εγω με το Asynch latency να ανεβαινει μονο του 0.5Ns απο την τιμη που του δινω απο BIOS

Αρχική απάντηση από ΔΔΑ

Λόγω στρογγυλοποίησης με 10x multi δε μπορείς να έχεις /13 στις μνήμες. Μόνο με 9x και 140 διαιρέτη.

Αρχική απάντηση από esdee

ουτε με το tweaker αλαζει μεσα απο win?

εχω δει κατι κουλα εγω με το Asynch latency να ανεβαινει μονο του 0.5Ns απο την τιμη που του δινω απο BIOS

Το dram response time επηρεάζει το max async και το read preamble, με normal είναι πιο χαλαρά από αυτά που βάζεις στο bios, με fast ίδια και fastest πιο σφικτά.

Αρχική απάντηση από chroma

Το dram response time επηρεάζει το max async και το read preamble, με normal είναι πιο χαλαρά από αυτά που βάζεις στο bios, με fast ίδια και fastest πιο σφικτά.

πρωτοβουλειες ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.