Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ "ΤΟP 30", ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤH ΦΟΡΜΙΤΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜH ΧΑΝΩ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ.... ευχαριστω :p

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 03:54]

ωραιος πουλι

μια χαρα τα πηγες γκρινιαρη !!

που ειναι ρε τα UTT? με τα φτελια ποσταρισες τα TCCD?

ξεχασες να αναφερεις το φιλο σου το σκαθαρι...

Ευχαριστω σκαθαρι

Το παραξενο ειναι οτι με UTT δεν μπορω να παιξω με διαιρετη αφου σταματανε στα 260 με 3,4

Παραπανω δεν δοκιμασα.Με τις OCZ στην αρχη δεν δεχοταν διαιρετες πανω απο 150 αλλα τελικα αρχιζει να στρωνουν,ηθελαν και λιγο ρευμα 3,2 για 1-1

:devil: αλλα το 2,5-3-3 παραμενει ουτε αλλαζει σε αυτες τις συχνοτητες

Μαλλον θα αρχισω να ψαχνω καινουριες μνημες.....(παλι)

δεν ξερω τι παιζει με τις UTT αλλα θα το ψαξουμε και αυτο:getlost:

Σε ευχαριστω για ολα φιλε μου:)

• 2 weeks later...

παιδες να σας ρωτησω κατι,χθες πρωτη φορα μετρησα τον επεξεργαστη τον fx55 στοκ και μου εδωσε 33δευτερ,ειναι φυσιολογικο η κατι δεν παει καλα και επρεπε να ηταν πιο κατω?

Αρχική απάντηση από def

παιδες να σας ρωτησω κατι,χθες πρωτη φορα μετρησα τον επεξεργαστη τον fx55 στοκ και μου εδωσε 33δευτερ,ειναι φυσιολογικο η κατι δεν παει καλα και επρεπε να ηταν πιο κατω?

πες συχνοτητα/μνημες/αν επαιζε διαιρετης/timmings.....

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από def [12-10-2005 15:17]

Του κολλητου μου ο FX στα default[δε κλοκαρει ο χεστης] με geil value[2,5-3-3-6] βγαζει 33-34 [rea time priority]

Με τις δικες μου μνημες 2-2-2-5 [pc3200] αν θυμαμαι καλα πεφτει καπου στα 31...Δεν ειμαι 100% σιγουρος γι αυτο το νουμερο γιατι εχει καιρο που τις βαλαμε!

και μενα με αερα μεχρι τα 2.8 παει και μου δινει αποτελεσμα 31 sec. Aλλα το κλοκ δεν γινεται μεσα απο τα bios αλλα απο το κλοκ τζιν,με μνημες οχι πειραγμενες στοκ 2-2-2-5 με ρυμα 2.7,και με το multi x14 dld 200x14=2.8

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.