Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 21:06]

μεγειες! να φανταστω σε phase, ποσα volt θες για εκει?

1,66 διαβαζει το ITE.

Συγχαρητηρια για το cpu και τα πολυ καλα αποτελεσματα και απο μενα :T:

(@chroma, δεν βρηκα αυτο που ελεγες)

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από hadji_a

1,66 διαβαζει το ITE.

Συγχαρητηρια για το cpu και τα πολυ καλα αποτελεσματα και απο μενα :T:

(@chroma, δεν βρηκα αυτο που ελεγες)

σε ευχαριστω πολυ!

καλα παει το CPU σου, λιγα σχετικα volt!

Αρχική απάντηση από ΔΔΑ [31-05-2005 11:29]

DFI NF4 UD, A-data BH-5 3.7v, παγος

3307-spi25141.JPG

καταχωρηση οχι ?

Θα ήταν προτιμότερο να είχες χρησιμοποιήσει το κανονικό super pi ώστε να υπάρχει μια κοινή βάση με όλους. Για το 1Μ υπάρχει και σχετική αναφορά στο 1ο post. Το 32Μ θα το προσθέσω πάντως.

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 21:50]

P4C800 αμονταριστη + ct-479

2χ256 kingston value pc3200 bh-5

Μαμα heatsink(αερας)

εγω δεν ξερω κανενα γοριλλακο......παρακαλω να μην καταχωρηθει το σκορ γιατι το παλιοπαιδο κλεβει αλλονων σκρινσοτ:hehe:

βασιλακη καλη αρχη με το νεο σου παιχνιδι:)

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 21:50]

Μαμα heatsink(αερας)

Βασιλάκη καλή αρχή.... ίσως είσαι ο μοναδικός που ποστάρει benchmark για πρώτη φορά ....και η πρώτη του φορά είναι με Dothan......

....το bios που έβαλες ....τελικά σου δiνει δυνατοτητα επιλογης και Multi και Vcore????

Αρχική απάντηση από doctor

Βασιλάκη καλή αρχή.... ίσως είσαι ο μοναδικός που ποστάρει benchmark για πρώτη φορά ....και η πρώτη του φορά είναι με Dothan......

....το bios που έβαλες ....τελικά σου δiνει δυνατοτητα επιλογης και Multi και Vcore????

Βρε τι λες???Παντου εχω ποσταρει στα bench αλλα παλιοτερα...ψαξε και θα βρεις:)

με το eist τα multi προς τα κατω μονο...και V.core το bios πρεπει να δινει μεχρι 1.7....δεν θυμαμαι καλα...

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 22:43]

Βρε τι λες???Παντου εχω ποσταρει στα bench αλλα παλιοτερα...ψαξε και θα βρεις:)

με το eist τα multi προς τα κατω μονο...και V.core το bios πρεπει να δινει μεχρι 1.7....δεν θυμαμαι καλα...

το λέω γιατί στις λίστες με τα pi results δεν σε...... θυμάμαι καθόλου....και τώρα κάνεις ντεμπούτο......με dothan......και για μένα αυτό είναι αξιοσημείωτο..........:flex:

Ενα με το new baby.. κάποια στιγμη θα τον σηκώσω για μια και καλή(screen εννοώ) :D

2600 cpu 236 οι bh-5 timmings τα γνωστά...αα και fsb 289

post-124-1416072030,2564_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Βασιλης [23-06-2005 21:50]

Μαμα heatsink(αερας)

...αντε ..αντε μεγιες ...καλα πανε οι ατιμοι ....για δωστου λιγο ακομα....τσιτα τα aircondition σπιτι και bench λεμε ...δεν ειναι και για εξω σημερα..:D :D :p

....@athens2004 ....αχχχχ αυτος ο wini σου...απιστευτος ειναι....πoλυ θα ηθελα να τον δω κατω απο phase....:inlove:

Αρχική απάντηση από Athens2004

Ένα με χαμηλά τις μνήμες . [εξού και η μεγάλη συχνότητα του cpu.]

pi4lu.jpg

παλεψε το... το 27 ειναι κοντα! με το chillerακι αυτο?

Αρχική απάντηση από mortisboy

...αντε ..αντε μεγιες ...καλα πανε οι ατοιμοι ....για δωστου λιγο ακομα....τσιτα τα aircondition σπιτι και bench λεμε ...δεν ειναι και για εξω σημερα..:D :D :p

γιατι ξυνεις πληγιες του παιδιου τωρα? ;):D

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 17:28]

παλεψε το... το 27 ειναι κοντα! με το chillerακι αυτο?

γιατι ξυνεις πληγιες του παιδιου τωρα? ;):D

...εεμααα....δωσε λιγο ρευματακι ρε παιδι μου :p :p :p:D :D

δεν θα ερθει ο 4800+ θα σας δειξω εγω.................:p :P :p :P :p :P :p :P :p

mortis @esdee , ναι με το chiller @ -9c το υγρό σε full load spi 32 [μαλλον έχω κανει λαμακια πρέπει να έχω βγάλει πολύ φρεόν , γιατί είχε παραπάνω και πάγωνε ο compresssoras και μάλλον άδειασα πολύ. τεσπα . ] .

Ο cpu είναι psycko με το chiller βενκαρει με DEFAULT ρευμα ως τα 2.85~ ghz . Μετά μία ακουει μία δεν ακούει , ίσως είναι θέμα στρωσίματος η setup των μνημων [max async read preamable ] θέλει ψάξιμο η δουλεια αλλά δεν προφταίνω.

Def τι να δούμε με τον dual core παιδί ? ότι είδαμε και με τον fx ? [φιλικά πάντα και καλοπροαίρετα. :D . ]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.