Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Δύσκολο το 28άρι. Το είδα δυο φορές αλλά έφαγα reboot αμέσως μετά. Μάλλον ανεπαρκεί το PSU (αν και OCZ 450) γιατί βλέπω ότι η 12άρα πέφτει στα 11.6ν.

PS Ανανεώνει κανείς τις λίστες βρεεεε?

Mιλαμε για πολυ beast!! Κατα τις 1:30 το βραδυ καταφερα να το κανω να δουλεψει...

Windows οπως ηταν η εγκατασταση απο τον athlon που ειχα,χωρις tweaks,χωρις diagnostic και με ολα τα services ανοιχτα... Εδω ειμαι σταθερα με default ταση,με το cooleraκι της asus(αηδια) και η μητρικη αμονταριστη.. Παει και παραπανω αλλα με ψιλοπηρε ο υπνος...

post-60-1416071973,4032_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από unseen

Mιλαμε για πολυ beast!! Κατα τις 1:30 το βραδυ καταφερα να το κανω να δουλεψει...

Windows οπως ηταν η εγκατασταση απο τον athlon που ειχα,χωρις tweaks,χωρις diagnostic και με ολα τα services ανοιχτα... Εδω ειμαι σταθερα με default ταση,με το cooleraκι της asus(αηδια) και η μητρικη αμονταριστη.. Παει και παραπανω αλλα με ψιλοπηρε ο υπνος...

ελπιζω να τα εχεις διαβασει ολα τα tweaks,tricks κτλ κτλ......ετσι?

Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 19:59]

’ντε να δούμε θα σκάσει το 19-άρι ή ακόμα καλύτερα 18-άρι;:D

το 18αρι είναι πολύ δύσκολο ....και θα έρθει λίγο κάτω από τα 4 Ghz:(

@ unseen .......δοκίμασε και το DRAM Latency Parameter στην τιμή 11 αφου είσαι με 1:1 :T:

Αρχική απάντηση από def

για ντοκτορα σε βλεπω σε λιγο Γιατρε,πανω στα pc ομως;)

εχεμ.... στις Dothan@desktop λυσεις εννοεις! ;)

Αρχική απάντηση από doctor

το 18αρι είναι πολύ δύσκολο ....και θα έρθει λίγο κάτω από τα 4 Ghz:(

καλα, αμα δω 4ghz με dothan...... θα τα εχω δει ολα!! Το θεωρω αδυνατο, πιστευω οτι καπου στο 3,6 με 3,7 τερματιζει ο πυρινας:cry:

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 20:12]

εχεμ.... στις Dothan@desktop λυσεις εννοεις! ;)

καλα, αμα δω 4ghz με dothan...... θα τα εχω δει ολα!! Το θεωρω αδυνατο, πιστευω οτι καπου στο 3,6 με 3,7 τερματιζει ο πυρινας:cry:

λοιπόν 3,9 GHZ είναι το WR σε max συχνότητα....με Dothan.......για αυτό σου λέω ότι δεν τα έχεις δει ακόμα όλα..............:)

post-1787-1416071973,7044_thumb.jpg

http://www.tomshardware.com/cpu/20050525/index.html

και μια που μιλαμε για Pentium M , προσφατα και ο θειος TOM προτεινε την INTEL να το γυρησει στην αρχιτεκτονικη του M (ακα P3) και να την εκμεταλευτει. Στο τελος του αρθρου λεει φευγαλεα οτι απο το στομα καποιου κεφαλιου της ιντελ ανακοινωθηκε οτι μαλλον ετσι θα πραξει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.