Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply

Οπως σου ειπα και μετα το νουμερακι, Βασιλη, αν η CPU δεν μπορουσε δεν θα το βγαζαμε ποτε. Απλα ειχε τις "περγαμινες" να φτασει, και εγω απλα την εσπρωξα λιγο παραπανω.

Πολυ καλο νουμερο ειδικα σε αυτα τα μεγακυκλα και με τις μνημες τοσο χαμηλα.

Venice Powa

Στραγάλια γίνανε και τα 25"... Ο κάθε τυχάρπαστος moderator πετάει δυο παγάκια πάνω σε ένα χάλκινο κατασκεύασμα και πάει τον Βενάις του στον Θεό...

Ω! τι κόσμος μπαμπά...

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 13:00]

Στραγάλια γίνανε και τα 25"... Ο κάθε τυχάρπαστος moderator πετάει δυο παγάκια πάνω σε ένα χάλκινο κατασκεύασμα και πάει τον Βενάις του στον Θεό...

Ω! τι κόσμος μπαμπά...

Administrator πλέον :p :p

Well done Bill! :T: :T: (συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδάκια της παρέας...)

Αν αξιωθει και κανεις (administrator/moderator/news poster/whatever) να βαλει εκεινο το 22" στην λιστα θα ηταν ευχης εργο...

Εφυγε η κολωνα του lab και αρχιζει να φαινονται οι "τρυπες". Get BACK HOME Γιαννικο!!!

Ειμαστε ακομα ενα amdοκρατουμενο φορουμ.... Γιαυτο παω κι εγω να γραφτω στο www.intelfanboy.com

Καντε το ρε παιδια και ενα λινκ στην αρχικη σελιδα για κανα δυο μερες. Δεν γινονται καθε μερα αυτα.

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 12:36]

Αν αξιωθει και κανεις (administrator/moderator/news poster/whatever) να βαλει εκεινο το 22" στην λιστα θα ηταν ευχης εργο...

Εφυγε η κολωνα του lab και αρχιζει να φαινονται οι "τρυπες". Get BACK HOME Γιαννικο!!!

θα τις ανανεωσω εγω το απογευμα απο το σπιτι.

Μην ξεχνατε να στελνετε το αποτελεσμα σας χρησιμοποιωντας την φορμα καταχωρησης διαφορετικα ΔΕΝ θα μπαινει στην λιστα .......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.