Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 21:02]

To περιεργο ειναι οτι ο Αντρεας τραβα 32αρι στα 3300 και 1 μβ στα 3270 ..σνιφ σνιφ κατι μου μυριζει σε backup εδω χαχαχαχα.....

Σε back-up στο 1Μ εννοείς?......Γιατί αν ναι, τότε γιατί δεν το έβγαλε να είναι πρώτος?....... ;)

Απλά - κατ'εμέ - τράβηξε οσο μπορούσε πιό κάτω το 1Μ για το 25-άρη..... ;)

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 21:11]

Σε back-up στο 1Μ εννοείς?......Γιατί αν ναι, τότε γιατί δεν το έβγαλε να είναι πρώτος?....... ;)

.....κοινή λογική......:innocent:

Αρχική απάντηση από SLN

Για τον Ζαχο νομιζα οτι δεν ειχε FX οποτε λεω γιαυτο θα εβαλε διαιρετη.

Για να μην νομιζεις λανθασμενα λοιπον, δεν ηταν FX ο επεξεργαστης. Ο δικος μου 3500+ ηταν.(just for the record).

just for the record επειδη τωρα διαβασα το quote που μου εκανες καταλαβα οτι ειχα μια τοσο απλη σκεψη και την διατυπωσα τοσο (μα τοσο) μλκσμενα που ειχες δικιο που δεν το καταλαβες. Και οι 2 εχετε διαιρετη, αλλα εγω νομιζα (σωστα) οτι εσυ δεν ειχες FX κι ετσι αναγκαστικα εβαλες διαιρετη για να πιασεις την ταχυτητα αυτη. Οποτε αναρωτηθηκα γιατι ο Αντρεας με το FX αποφασισε να βαλει διαιρετη...

Και αφου μιλησατε αρκετα για 25αρια, παρτε και το δικο μου για να επιστρεψουμε στα νορμαλ.. :p

Οι μνημες ειναι αθλιες.. Βασικα δεν μπορω να τις δωσω παραπανω απο 2.8 V καθοτι πανω σε Asus A8V και εχει overvoltage protection.

post-2080-1416071875,776_thumb.jpg

οι μνημες ειναι TWINMOS Twister 3700 , 232 με 2,5-4-4-10 λεει , αλλα πανε εκει και με 2-4-3-7 .. αλλα σε Πεντιουμ , σε Αθλον.. ειναι ποιο δυσκολες..

Το σκεφτηκα για DFI αλλα θελει αλλαγη και καρτα γραφικων.. AGP-->PCIx

Εκανα κατι κονε και θα μου ερθει μια ABit 3rd Eye , αυτη σηκωνει Vdimm mod. οποτε ειδομεν. Βασικα κανα BOOSTER του HIPRO παιζει πουθενα να αγορασω? :alien:

AlienHack

Aμαν βρε για ονομα ...Οι λεξεις BOOSTER και HIPRO δεν πρεπει να μπαινουν στην ιδια προταση ουτε καν στην ιδια σελιδα Ειναι παντελως μα παντελως ασυμβατες μεταξυ τους :nuke:

Αν λοιπον ψαχνεις να βρεις το maximizer του HIPRO πρεπει να μπεις στην λιστα αναμονης αποτι βλεπω πρεπει να εχεις το 123.657 νουμερο:)

Αρχική απάντηση από hipro5

Επειδη λειπω λογω θητειας και δεν τα προλαβαινω ολα να υποθεσω οτι εισαι ο μονος που εχει backup sto pi!!!

Aντε κατεβειτε λιγο ακομα να βγουν και τα backup sth φορα!!!!

Ένα ακόμη πι με το dfi , 29sec πάλι , άνετα όμως .

Το έτρεξα και με high prionity , και killed τις αχρηστες διεργασίες , αλλά πάλι 29 sec έδειξε πιό γρήγορα όμως τα τελευταία 3 βήματα [26,27,29] .

Πιστεύω με καθαρό λειτουργικό , και λίγο περισσότερο ψάξιμο να κάνω κάτι καλύτερο .

Υδρόψυξη πάντα.

pi290os.jpg

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 19:57]

Phil, γιατι τοσο χαμηλα τις μνημες ρε?

Γιατι εγω ειχα χαζεψει απο το phase και ο esdee ειχε χαζεψει απο τον πυρετο:hehe:

Το lab pifast που θα ποσταρω σε λιγο ειναι αρκετα πιο μελετημενο:T:

Αρχική απάντηση από Voudas

παρτάκι παρτάκι?? μπράβο παιδιά!

Μιας και τα εχωσα στον αλλον. Θα πηξεις κωλοψαρο. Sorry για το OT αλλα επρεπε.

Υ.Γ. το promie το χρειαζεσαι? Μηπως να μου το στειλεις για να στο φυλαω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.