Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από eleven

Μακαρι αλλα δεν ειναι Το cpu-z δεν δειχνει σωστα το ρευμα του επεξεργαστη

1,6125 απο βιος ειχα δωσει μια που ακομα δεν ξερω που παιζει και με τι ταση ο επεξεργαστης

φιουυυυ , κοντεψες να με στειλεις βραδιατικα και εχω και πυρετο!

δυστυχως δεν... Τα abit ειναι πολυ ιδιοτροπα με τις μνημες. Πχ με τις UTT 3:2 ουτε boot. Θα δουμε τι θα κανουμε. Τωρα χρειαζομαι ενα vcore mod (εχω κανει vagp,vdroop,vchip) και μια ψυξη για το chipset που μου ζοριζεται (φτιαχνω phase).

:D 32mb με 5/4 οχι ακομα. Δεν βγαζουν οι μνημες. Για να παιξουν 255 εφαγαν 3,8v με maximazer! To cascade μου θα μπει για επανασυναρμολογηση αυτο το 15νθημερο στα unseen labs οποτε μολις τελειωσω ελπιζω σε κατι πολυ καλυτερο γιατι ο επεξεργαστης τραβαει.

Υγ.Θα μπει και dedicated phase change στο chipset. :)

xm 25αρι με Παριζιανικο αρωμα βλεπω..........

Πολυ καλο :T: Αλλα θες επειγωντος καλες μνημες .μετα την "επανασυναρμολογηση" θα σου φερω τις mushkin

H extreme ψυξη στο chipset δεν ειναι απαραιτητη με ενα μπλοκακι θα εισαι υπερ καλυμενος

Το καλο ειναι οτι για μπλοκ στο chipset μπορεις να βαλεις ενα απο chipset για Atlλon xp (ταιριαζει γαντι ) μια που εχουν ακριβως τις ιδιες αποστασεις στις τρυπες για την στερεωση οποτε αν καποιο παληκαρι απο εδω εχει καποιο παροπλισμενο ας ,ε εμημερωσει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.